Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żwirka

plamy na ciele ratunku

Polecane posty

Gość martynka25
Podejrzewam, ze masz łupież pstry. Jest to do wyleczenia, ale jeśli zaniedbałaś sprawę, to może troszkę potrwać. Jak najprędzej leć do lekarza.:)

Czesc Dziewczyny- szczegolnie laciatka, tez mam bielactwo, rok temu zaczelam sie leczyc, bo wczesniej bylam przekonana ze nic nie zadziala. O dziwo dziala. Plamy repigmentuja. Teraz to dopiero smiesznie wyglada. Mialam z tego powodu ogromne kompleksy.. dopoki nie poznalam mojego faceta :) i jest okeeey pozdrawiam!

Gość laciatka
no nie mow!? a czym sie leczysz???? ja juz sie pogodzilam z moja laciatkowatoscia, ale chetnie bym sie jej pozbyla :) szczegolnie na twarzy. to czego uzywasz, jak dlugo, ile kosztuje itd??????

Laciatka, kiedys zupelnie przypadkiem moja mama znalazla jakies niepozorne ogloszenie w gazecie, \'leczenie bielactwa\'. Opieralam sie jak moglam twierdzac ze to kolejny szarlatan, ale moja ciotka (u nas w rodzinie to sprawa dziedziczna) zaczela sie tam leczyc. Dostala mikroelementy, ziola, krople i obowiazkowo na naswietlania specjalnymi lampami (z wygladu cos takiego jak solarium). I zaczela sie leczyc. W tej chwili plamy zostaly jej juz tylko na rekach, a scislej mowiac - dloniach, a byla juz naprawde \'biala\'. Mnie brakuje konsekwencji i czasu zeby biegac na naswietlania 4 razy w tygodniu ale staram sie tam bywac conajmniej ze 2. Nie idzie to szybko moze, ale idzie, na bialych latkach wyskakuja brazowe plamki pigmentu, coraz wiecej, az w koncu lacza sie w normalna brazowa skore. :) Jestem z Warszawy i tu sie lecze.

Gość laciatka
kurcze, no to brzmi zachecajaco. ja tez jestem z warszawy. gdybys mogla podac mi adres, gdzie sie leczysz to byloby super! lampy to przypuszczam ze kwarcowki? a ile kosztuje takie leczenie?

Gość prett
łatwo powiedzieć nie opalaj;) mnie samo chwyta i to zazwyczaj już w kwietniu... co do bielactwa to faktycznie ma moja ciocia, i niezbyt ładnie to wygląda:(