Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PIERSI*PIERSI

***********SAMOBADANIE PIERSI***********

Polecane posty

Gość PIERSI*PIERSI

DZIEWCZYNY CZY BADACIE SAME SOBIE PIERSI PO MIESIĄCZCE NAPISZCE JAK TO ROBICIE. KAZDA KOBIETA POWIANNA OD OKRESU DOJRZEWANIA pozzdrawiam

badajcie się co miesiąc!!! Ja właśnie dzięki samobadaniu piersi wyczułam guzek!!!! Na szczęście to nic poważnego, ale jestem pod opieką onkologa, raz do roku robię usg tej piersi (guzek nadal jest) - sam lekarz mnie namawia.

Gość PIPI I JEJ PIERSI
HEJ DZIEWCZYNY JA BADAM PIERSI OD 5 LAT MAM TAZ 20 NACISKAM DOŚC MOCNO PLASKO UŁOŻONA DŁONIA ALE BADAM POWIERZNIA PALCÓW ALE PIERS PRZY BADANIU NIE POWINANA BOLEC TO NIE TORTURY ALE CHCE JA DOKŁADNIE I GŁEBOKO ZBADAĆ LEKAZE ZANIEDBUJA NASZE PIERSI CZASAMI BAA MI JE MÓJ CHŁOPAK MAM JEDRNY BIUSCIK 75B I DAM O NIEGO I CHCE ABY BYŁ ZDROWY POLEXCAM WSZYSTKIM BADANIE PIERSI PO MIESIACZCE TO NIE BOLI DZIEWCZETA POZNAJCIE BUDOWE BUSTU WTEDY.WIEDZA DZIEWCZYNA NA TAMAT BIUSTU OGRANICZA SIE DOROZMIARU STANIKA A WIEKSZOŚC KOBIET NOSI CIASNE STNIKI UCISKAJACE PIERSI,UCISKANIE BUSCIKU CISNYM STANIKIEM JEST NIEZDROWE UTRUDNIA KRAZENIE KRWI ILIMFY W PIERSIACH.NA NECIE MIEZNA ZNALEŻC INFORMACJE JAK DOBRAC PRAWIDŁOWO BIUSTONOSZ POSZYTAJCIE I NIE NOSZCIE JUZ TYCH PUSCH-UPÓW BO SA NIE ZDROWE .DZIEWCZETA CZYTAŁĄM W WIELU MIEJSCACHZE BARDZO Z DROWY JEST DLA PIERSI MASAŻ OSTANIO W GAZETCE ZDROWIE Z LUTEGO POLECAMARTYKUŁ O PIERSIACH

Gość anastazja wawa
cześc dziewczyny ja co miesiac do dzis bede badać piersi chce byc zdrowa dziewczeta czy jaka naciskacie ne piersi pacami czujecie klatkę piersiowa pod gruczolem .czytalam ze wazne by przy padaniu piersi czymś posmarowac krem albo oliwka jak to robicie pozdrawiam