Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Od jakiegoś czasu z mężem staraliśmy się o dzidzię. Przez ten czas bardzo często bywałamna kafeterii. W końcu udało się- dziś dowiedziałam sie, że jestem w 6 tygodniu ciaży :). Boję się tego co przeszły niektóre Kobiety... Poronienia, ciąże obumarłe- jak to czytam to strasznie się boję i zastanawiam się czy mojemu dzięciątku jeszcze bije serduszko...

Gość nie boj sie
BEDZIE DOBRZE

Gość może lepiej nie czytaj
takich topików... Przeciez są inne, bardziej odpowiednie dla Ciebie...

Gość nutellka
wszystko będzie dobrze!!!!!!!!!!!nie przejmuj się tak bo to źle na dzieciaczka wpływa!!!!!bądź szcęsliwa będziesz mama!!!!!!!!!!!!!!!!z radości twoje dziecko napewno będzie czerpać wiel sił i urodzi się zdroe jak ryba!! trzymam kciki!!!!powodzenia

Gość nutellka
a i lepiej nie czytaj tych topików wiem ze swojego doświadczenia tylko nie potrzebnie mącą w głowie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!lepiej się z takich wyłącz i zrelaksuj się z mężęm!!!!to ci lepiej posłuży!a tak robią ci tylko wodę z mózgu!!!!!

Gość nutellka
TRZYMAM KCIUKI ZA CIEBIE I ZA DZIDZIE!!!!!!!!

i pamiętaj, że najważniejsze jest pozytywne nastawienie :) po co niepotrzebnie sie stresować?

wcale się nie dziwie. Ja kiedyś nie wiedziałam że tak często zdarzają się obumarcia itd :( Poprostu nie czytaj, ale napewno za jakieś 2 miesiące poczujesz pierwsze ruchy i wtedy będziesz już spokojna :) . Moja na początku dawała znać o sobie codziennie i nie musiałam się martwić czy jeszcze bije serduszko ❤️

Gość sabcial
spokojnie, to co zdarza się innym nie musi Tobie :) mysl optymistycznie a złe mysli odganiaj zajmując sie czymś przyjemnym będzie dobrze uwierz, trzymam za Ciebie kciuki bo sama chce bardzo dzidziusia - czekam juz na niego 6 miesięcy /to będzie moje 2 dziecko/ Dbaj o siebie teraz szczególnie.

Witaj! Myśl optymistycznie i nie zadręczaj się. Musisz uwieżyć ze wszystko będzie dobrze to tak będzie. Lęk i obawy do niczego dobrego Cię nie doprowadzą a pozytywne myślenie tak. Rozumie Cie ja jak byłam w ciązy tez miałam dziwne zachowania:) ciągle chciałam czuć dziecko bo bałam się że coś nie tak - to było bardzo głupie bo dziecko też chce np. spać:) Trudno czasem takim myślom zaradzić. Ale próbuj ...ja wieże ze wszystko będzie dobrze i nie czytaj takich topików czytaj teraz coś pozytywnegoo jakie radości dziecko niesie jak się rozwija itd. Powodzenia