Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuku*

golicie przed pójściem do gina?

Polecane posty

Gość kuku*

Gość pytanieza100pkt.
ja zaplatam warkoczyki

Gość Amadeo
na nogach

Gość kuku*

Gość ambrozyjeczka
a ty kuku* sie golisz??

Gość vanessaaa
ja sie gole, zawsze higienicznej to wygląda

Gość kuku*
gole sie,ale czasem jakos tak mi wstyd przed lakarzem,ze mam łysą jak u dzieciaka,ciekawe co sobie mysli?!

Gość a ja nie przytyłam
ale macie problemy :o w życiu nie pomyślałam o tym, zeby ogolić sie specjalnie do ginekologa :o idę tak, jak akurat mam, czy nieco zapuszczone czy akurat wydepilowane na gładko :P do gina ide po to, zeby sprawdził co mi ew. jest a nie na rewię mody :P

trzeba dbac o higiene idac do lekarza.......trzeba podgolic jak zarasta ale nie do łysego:), jak idziesz do internisty to pachy tez golisz przeciez.........jak idziesz do stolatologa to zęby myjesz..........zawsze trzeba dbac o wszystko..idąc do laryngologa musisz umyć uczy tez.....

A co golenie ma wspólnego z czystością i dbaniem o higienę? Mogę się założyć, że jeśli pójdziesz do normalnego internisty zarośnięta pod pachami, ale czysta, to on nic Ci nie powie, bo to Twoja sprawa, czy się depilujesz, czy nie. Może Ci zwrócić uwagę jak będziesz od Ciebie śmierdzieć potem i brudem, a dentysta na pewno zwróci Ci uwagę jak nie umyjesz zębów. To, że ktoś nie goli okolic łonowych wcale nie oznacza, że nie dba o higienę!!! A o higienę trzeba dbać - Filomenko- nie tylko wtedy, kiedy idzie się do lekarza, ale tak na codzień też.

Gość hej hop do góry

Gość a ja jak...
poszłam do gina wygolona to mi powiedział,że dupa ma wyglądać i pachnieć dupą.Mówił,że niektóre panny perfumują sobie piczkę a on później musi wąchać zapach dupska z perfumami Ohyda!No bo weźcie sobie wędzoną rybkę i poperfumujcie.Zapach cudo hehe :D

Gość ehh........
zreszta taki ginekolog to ma prawo miec wąty raczej o wyglona niż niewygoloną...włosy to bariera ochronna jakaś w końcu też (tak jak w nosie), jakby tak nie było to by z natury łyso było :P ja tam nie patrzę, czy jestem ogolona czy nie...wazne, że przed wyjściem biore prysznic.

Gość oczy w słup
jasne, teraz to jest obowiazek , bo jest taka dyrektywa UE i lekarz moze Cie odeslac jak sie nie ogolisz, po prostu tak juz jest i trzeba sie dostosowac

Gość aaaaaaaaaa ta
wlasnie dziwie sie ze lekarze zwracaja uwage pacjentkom ze sa ogolone:| dobra, moze wlosy to byla bariera ochronna ale w sredniowieczu kiedy kobiety myly sobie piczki raz na tydzien i to w bajorku za domem albo gorskim potoku ! teraz jest XXI wiek i sa inne mozliwosci dbania o higiene niz woda z rwacego potoku:D mamy przeciez zele do higieny intymnej wiec co go to obchodzi ze mam ogolona piczke, moim zdaniem ogolona jets bardziej higieniczna :)

Gość no nieeeeeeeeeeee
gdyby mi gin zwrócił uwage ze przyszłam za bardzo wygolona lub zarosnieta to przestałby byc moim lekarzem .A co to go obchodzi ?? Ktos moze sobie i warkocze zaplesc jak mu pasuje i ogolic sie na zero i co lekarzowi do tego . MA patrzec czy w srodku jest wszystko ok a nie na "fryzury";-)))) A z perfumowaniem tyłka do gina to juz przesada

Gość ja i co z tego
a ja nie musze golic specjalnie,bo nie ma takiego dnia,zebym byla tam zarosnieta.Nie znosze tej ssczeciny tam,dlatego bez wzglkedu na to czy6 ktos moze mnie zobaczyc TAM,czy nie,to ja zawsze gole się ! :)

Gość -do zawsze ogolonej
nie samowita historia

Gość upuppupupupupupup

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci