Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Romantyk z kolczykiem

Czy łatwo jest manipulować dziewczynami?

Polecane posty

Czy to prawda, że jak dziewcyznie powie sie pare razy kocham to rzeczywiście się ona we mnie zakocha? Tzn, jeżeli będziemy w stadium bliskim sobie, czy jeżeli będe jej mówil ze jest peikna, intelugeta i taka tam z tych rzeczy, to jest szansa, ze pokocha mnie na zaboj ze bedzie mnie tylko w zyciu widziec? Jak manipulowac, jak bajerowac nalezy dziewczyny aby je szybko zaciagnac do lozka? oczywiscie pod pretekstem milosci?

Gość skoro tak jest
asshole :O

Gość Sykes
Musisz kombinować. Jak jesteś ładny to będzie ci łatwiej.

A co robic gdy niezbyt ladny jestem, ale mam atuty lozkowe, ale z poczatku wiadomo, ze nie wie o tym dziewczyna zanim sie nie przekona. wiem, ze ladnym latwiej, dlatego musze bajerowac jakos, mowic o milosci

Jak jej powiesz, że jest \"intelugeta\" od razu rozłoży nogi :P Mój drogi, jako stary wyjadacz powiem ci, że wymowną ciszą i uwodzicielskim spojrzeniem zdziałasz więcej niż słowami. Ale to wyższa szkoła jazdy.

Gość Do romantyka
wiec musisz sobie znalezc ulegla "ofiare" lub dziewczyne o niskim poczuciu wlasnej wartosci, wtedy na bank pojdzie za Toba na koniec swiata za mile slowa i kilka otwartych przed nia drzwi, niestety...tylko sie zastanow czy chcesz miec dziewczyny na sumieniu za pare ruchow bioder.

Gość Ja także nie widzę płaszczyka.
Dziewczynami jest bardzo łatwo manipulować. Tylko wtedy kiedy trafisz na rozmarzone szukające księcia z bajki i nie stąpające twardo po ziemi. Jestem dziewczyną i wiem co mówię :) Na codzień widzę takie przypadki

No to super, jest szansa.

Gość Wiktoriakonstancja
No cóż jak mi tak chłopak wyjechał by z wyznaniem miłosnym na pierwszej lub drugiej randce,to zwiewałabym gdzie pieprz rośnie,bo wydawałby mi sie szalenie niezrównoważony emocjonalnie>a komplementy,ze jestem ładna i inteligentna to i tak mam na codzień i to bez zobowiązń łóżkowych.Wymyśl brachu cos innego, jak na razie słabiutko

Gość mieszczynskaja
A jak twoim jedynym walorem jest przyrodzenie to szukałabym roli w filmie erotycznym,tam takie atuty są w cenie.Dla przeciętnej dziewczyny taki twój walor nie jest specjalnie cenny.Sa inne istotniejsze,dobra prezencja,dobry kierunek studiów, zaradnosac ,opiekunczość.A atuty łożkowe,phii,dobry wibrator i fantazje z powodzeniem takiego amanta mogą zastąpić.

czyli jestem stracony, podzielę los TMT i będę prawiczkiem na długi długi czas. :(

Gość a faceci to niby na co patrza
????????? bo chyba nie na zawartosc glowy :O

Gość Ja także nie widzę płaszczyka.
KMD ---------------------------> Mówisz tak jakby to mężczyźni nie zwracali 90% swojej uwagi na wygląd.... każdy najpier oenia osobe zewnętrznie, nie?

Gość locjaa
On si enie chwali inteligencją tylko łóżkowymi sukcesami.Tylko skąd on wie, ze taki dobry skoro ma problemy z posiadaniem partnerki?

Gość gunmnnnm
Tak samo łatwo jak mężczyznami.

Gość gunmnnnm
Tak samo łatwo jak mężczyznami.

Gość właśnie i co co

Deklu, jest tyle dup, które się przed tobą rozkraczą, bo po prostu to lubią. Nie ma potrzeby nikogo ranić i grać na uczuciach.

Chcesz zadupczyć idź na dyskotekę dla nastolatek.. kilka piwek i jest twoja... mało takich barbie? A jak chcesz igrać z uczuciami to widać że z ciebie ciota malinowa... a po za tym to dam Ci dobrą radę.. jak coś naobiecujesz to później trudno się od takiej opędzić a po co Ci to?

Gość to prawda
A jak ta myślę, że ty się do manipulowania nie nadajesz, naopowiadałabyś takiej o miłości, pobyła by z tobą, atyu w końcu uwierzyłbys w te swoją miłość.Tym bardziej,ze masz kłopoty z posiadaniem dziewczyny, a takie osoby, jak juz są z kimś to bardzo szybko wmawiają sobie wielką miłość. I co by było, jak dziewczyn anie odwzajemni uczucia? Następny topik ,jakie dziewczyny są wredne.