Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

doniczka

a Wodniczki???????????

Polecane posty

jak miło ze jest topic o Wodniczkach :) zaglądnelam na samym początku a potem...zapomnialam :( az wstyd :P nie moge spac, wiec laze po kafe i natknelam sie na Was :) szczeze mowiąc jako dziecko bylam bardzo zamknieta w sobie, nie wiem czy to cecha wodnika, teraz jestem o 180 stopni inna, rozgadana itp... :) rowniez lubie miec racje :) no i jestem niesamowicie wrazliwa i spontaniczna :) a Wy??? moj facet za to jest baranem, mieszanke wybuchowa tworzymy, bo on tez uparty jak ja, no i czasem zlosliwy :\\ ale coz, milosc wszystko zwyciezy :) a z czasem sie dotrzemy :)

sen nocy.....:) my tez wszystkie wodniki sa podobne do mnie pasuja prawie wszystkie wasze cechy:)

no wlasnie zdarzylo sie raz teraz drugi. to on dal plame, zwial jak pojawily sie problemy..ja mam swoja dume, jesli mu zalezy to cos z tgo bedzie. zobaczymy! ehhh setunia czasem lepiej byc samej niz w takiej niepewnosci, te nerwy mnie wykoncza:(

zagadka masz racje, badz twarda, nie wyciagaj pierwsza reki do niego!!! niech on pocierpi, jak kocha to wroci proste ale prwdziwe

dzieki setunia:) ale powiem Ci ze wole spedzic czasem wieczor z dobra ksiazka czy ogladajac film niz na jakiejs potupance. nie ma tego zlego...;) dobrej nocki zmykam do mojego bajorka 🖐️

dziendoberek:) a propos filmu, wczoraj ogladalam Hooligans - polecam, ale nie o tym chce pisac. mam sentyment do aktora ktory tam gral - Elijaha Wooda, dlatego ze urodzil sie tego samego dnia co ja tylko ze rok wczesniej:) wiecie kto znany urodzil sie wtedy co Wy? moze to jest infantylne ale czasem sobie tak mysle ile wspolnych cech mamy..

Hej ! Mogę się przyłączyć? Jestem zakręconą wodniczką. Duszą towarzystwa. Ale parę lat temu jako młoda nastolatka byłam cicha i spokojna. teraz mówią na mnie wariat :) Mój narzeczoy to byk. Podobno nie pasują te dwa znaki do siebie, ale u nas się to na szczęście nie zgadza. Pozdrawiam

Gość AelinGalatinius
Witam wszystkie wodniczki :) Nie mogę uwierzyć, że dopiero teraz tutaj trafiła. Żyjecie jeszcze? Właściwie to chciałabym się zapytać jak macie z pracą, jaki zawód wybrałyście? Jestem z 17 lutego i bardzo nie mogę się zdecydować :/

Gość gość
jezu, zjazd czarownic, wodniki to najgorsze mendy świata, poza baranami. a kysz france do budy suuki

Gość AelinGalatinius
Zależy pod jakim kątem patrzysz. Mendy dlatego, że chcą zmieniać świat? Że mają tu coś do powiedzenia? Że nie cierpią konwenansów, nie boją się stać samotnie by się sprawdzić? Wymykamy się schematom, świat nie jest na to przygotowany ;) Ludzie sami sobie nakładają kajdany, nawet o tym nie wiedząc.

Gość AelinGalatinius
Zależy pod jakim kątem patrzysz. Mendy dlatego, że chcą zmieniać świat? Że mają tu coś do powiedzenia? Że nie cierpią konwenansów, nie boją się stać samotnie by się sprawdzić? Wymykamy się schematom, świat nie jest na to przygotowany ;) Ludzie sami sobie nakładają kajdany, nawet o tym nie wiedząc.

Gość gość
breivik to wodnik i co? lubicie wodników :-)

Gość ogień piekielny
breivik, lucyfer, x-men tak to wodniki diabelskie nasienia hehe... do zobaczenia w snach :) O tak wodniki są podniecające wrrrrrr

Gość gość
wodniki to najgorszy najwredniejszy i fałszywi ludzie