Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

doniczka

a Wodniczki???????????

Polecane posty

Gość szuwarka
Hej! Jestem wodniczka z 11.02! Pozdrawiam wszystkie wodniczki i wodniki! 🖐️

ja tez pozdrawiam NOWOPRZYBYŁE Wodniczki:)witam na Naszym topiku

Gość TOMUŚ_TG
Asienieczka, "rodzynek" czuje się zaszczycony ;-) Pozdrawiam

No witam:) Tak sobie czytam i czytam topik i ja też chcę się przedstawić, oczywiście jak najskromniej:) Jestem piekna Wodniczka z 15 lutego roku.....hmmm nie powiem:P Oczywiście skromna i roztargniona, leniuch i gaduła, indywidualistka:) Tyle na początek:) A chłop-Byk:)

Gość Wodniczka_elle
👄 Wodniczki są kochane wierne i romantyczne. orginalne:) Mają inne cele w życiu niż pozostali:) cmok ode mnie i mojego Wodniczka( jak bedzie sie odchudzał to w koncu tylko skora i kosci:( a on taki fajniutki)

Gość Wodniczka_elle
ja też:) Wodniczki są kochane szczególnie mój:)

ja tez jestem kochana Wodniczka,tylko dlaczego mało kto ze man wytrzymuje:))))

no wlasnie Doniczka, o co chodzi?;) ze mna tez nie mozna wytrzymac i ja prawde mowiac tez z niewieloma osobami moge wytrzymac! pozdrowionka Szuwarki 🌼

No ze mną mój Byk wytrzymuje juz 8 lat, sama nie wiem jakim cudem ale jakoś żyjemy. Jesteśmy tak samo uparci i kłócimy się nagminnie ale jest ok jak do tej pory i jednego dnia bez siebie nie jesteśmy w stanie wytrzymać:) Wiem że jestem trudna w \"utrzymaniu\" ale on sobie jakoś radzi i znosi moje humory:) Pozdrawiam:)

ach te humory!! jejku ja sama czasem ze soba juz nie moge... Zetka coz moge zyczyc twojemu Byczkowi, chyba tylko cierpliwosci;) zreszta zycze tego samego mojemu Niedzwiadkowi

Gość Strasznie nie lubie
Wodniczek brrrrr... koszmarne kobiety:O Emocjonalne, zazdrosne, manipulujace, przerazaja mnie te baby. Mysle, ze niejednej przydalby sie psychiatra.

Gość KROPLA W MORZU
Pozdrawiam wszystkich co wodę leją🖐️ Jestem styczniowa a dokładnie 22,mój facet ciężki orzech do zgryzienia,ale jakoś wytrzymujemy ze sobą:)

do strasznie nie lubie...-szanuje twoje zdanie,bo wiem skad sie wzieło-jestesmy za piekne i inteligentne:)))))))))))))))

Gość asienieczka
dziewczyny jak wam sie układa z bykami? ponoc astrologicznie jestesmy spisane na straty w zwiazku z bykiem, roznice temperamentow i wartosci... powiedzcie dziewczyny jak to jest u was? dobrze wam ze sobą? nie powiem mnie zawsze byki interesowały:) a szczegolnie taki jeden;)

Gość TOMUŚ_TG
Faceci Was nie lubią, bo jesteście inteligentne i przebiegłe spryciary. Pozdrowienia od Sułtana ;-)

widze TOMUS ze moja ksywka dla Ciebie baaaaaaardzo Ci sie podoba:) to dobrze.........

a bedziesz nam tak dalej słodził,to niedlugo okrzykniemy cie naszym boriem,guru:))))))))))))))))

asienieczka jak już pisałam Byki są trudne bo my jesteśmy trudne(znaczy no ja jestem :D ). Jakoś żyjemy jest git:) Zazdrosna nie jestem, może kiedyś byłam ale mi przeszło z wiekiem moim i naszego związku. zagadka ja Twojemu też życzę wytrwałości a poza tym jak tu nas nie kochać:):):):)

Gość TOMUŚ_TG
Ale czad!!! ;-) Humor jakby znajomy... Proszę mnie tu nie rozpieszczać, bo obrosnę w piórka, a ja jednak wolę pływać, jak latać?! Pozdrawiam. Sułtan-Rodzynek-Szuwarek-Brunei ;-)

padam do stop Sultanie :D Zetka, oj przyda sie przyda tej wytrwalosci caly kontener:) nasz urok chyba tkwi miedzy innymi w tym ze z nami nie da sie po prostu nudzic! 🌼

Gość TOMUŚ_TG
A tak prosiłem... ;-)

Gość jak sie facet na babskim
forum pojawi, niezaleznie jaki, to wszystkie go bogiem okrzykuja. Stuknijcie sie dziewczyny.

Gość TOMUŚ_TG
Zgadzam się "Doniczką" i z "Zagadką 1982" też w całej rozciągłości. Jako Wodniczek czuje się tu jak ryba w wodzie i jestem zaszczycony, że zostałem przyjęty pozytywnie. Jako Wodniki mamy specyficzne poczucie humoru, a jeżeli ktoś nie potrafi tego ogarnąć swoim małym rozumkiem (nie obrażając Kubusia Puchatka), to niech sobie biega po topikach związanych z seksem. ;-) Pozdrawiam i miłego dnia.

Zagadka no pewnie trzeba by mieć jakiś właśnie taki kontener, ale masz rację-z nami nie można się nudzić:):) (jak zwykle skromność przeze mnie przemawia) Tomuś zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości. Tamtemu źle, ma zły dzień albo co??

no TOMUS ja mysle ze sie zgadzasz ze mna:) jejka chcialabym zeby moj facecik tak rozumiał moje poczucie humoru jak ty TOMUS;) a on sobie do serduszka wszystko bierze:)