Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cameron22

Co byście zrobiły jakby facet tak wam powiedział ?

Polecane posty

stoimy na przystanku ,jakaś laska szła z dużym tyłkiem a on :\"ALE MA ŁADNY TYŁECZEK \" \"Zobacz jak kobiety potrafia się ładnie ubrać dla Swoich facetów ,nie tak jak ty\" \" Ona nigdy tak sie dla mniue nie ubierze \" \" O prosze jaki strój nie tak jak Monika \" ..itd ,itp.Nie wytrzymałam ,wkurzyłam sie i rozpłakałam to przyszedl ham i przepraszał za ten tyłeczek ... ale co z tego .. i tak słysze regularnie od conajmniej 8 mcy co kilka dni.Jestem z nim 1.5 roku ...Co byście zrobiły ?

Gość ani minuty dłużej
z takim kretynem

Gość taka_jedna*
a mój mi mówi, zę wyglądam jak stara ciota w jakiejś spódniczce, a za innymi laskami w podobnych się oglada ....:] ale ja mam to gdzieś...szczerze powiedziawszy...na początku mnie to wkurzało, ale przeszło...jakoś innym się podobam w tych spódniczkach :\ ..w każdym razie pogoń póki możesz jeszcze....

Gość zyciowa kobitka
Powiedziałabym mu zeby mi takie ciuchy kupił i ze na mnie lepiej beda wygladac niz na niej a on niech tez zacznie dbac o toalete //hehe i sprawa rozwiazana.

a ja bym powiedziała jak ci nie podoba się mój tyłek to lec za tym co tam poszedł, moze będzie lepsza w łóżku i będzie lepiej pażyła kawę dla ciebie..........pwoiedziałabym tez ze jezedli nie podoba ci się moja garderoba to daj mi na inną to sobie kupię.....

Gość all right
zacznij tak samo reagować na widok facetów..nie ma nic bardziej pouczającego i bardziej dla wroga bolesnego niż zostać pokonanym tą samą bronią

Gość dana83
kretyn,isdiota! powinnas mu sie odwdzeczyc tym samym.dla samca to bedzie okropna obraza

chyba nic z tego nie bedzie ja zrezygnowałem z kilku dziewczyn ze wzgledu na odmienne zdanie na temat mody jak nie pasuje to niech spada bo pewnie bedzie dalej tak nudził chociaz ja go rozumiem ale niech sobie poszuka takiej która bedzie zaspokajała jego pragnienia estetyczno-erotyczne.........

kopnij w doope kretyna.emocjonalny gowniarz,nikt wiecej:) szkoda mi ciebie.nie dołuj sie,to on jest nikim,nie ty:) powodzenia

Gość po pierwsze już
nie byłby moim facetem!A opinie niemojego faceta mnie nie interesują.

olej pajaca! przecież on ciebie nie szanuje!!! kuźwa co za knur! mój po 5 latach nadal mi mówi ze jestem najpiękniejsza:) - znajdź takiego który cie doceni! bo ten juz tego robić nie bedzie:(

jeszcze cos........ja nie wytrzymałabym tylu miesiecy takich upokorzen.juz po kilku takich jego wypowiedziach normalnie wywaliłabym mu w morde

Gość viktor
a czemu nie ubierzesz sie ladnie? moze daje Ci dobitnie do zrozumienia, ze ubierasz nie seksownie.. na pewno sie mu podobasz i tak, ale faceci uwielbiaja pokazywac sie z seksownymi dziewczynami.. ubierz sie jakos super i zobacz jak zareaguje.. :) a seksownie nie oznacza wcale rozowego dresiku i bialych kozaczkow.. mozesz zachowac swoj styl a zrobic mu troche radosci.. to chyba nie jest problem.. a te laski co doradzaja Ci go porzucic zapewne sa pelne kompleksow i zazdrosci.. nie sluchaj ich..

viktorku słoneczko,nie jestem pełna kompleksow:) jakby to ujac.........jestem i sexowna i ładnie ubrana a jednoczesnie zachowałam swoj styl.mam czarne włosy na przekor tandetnej modzie typu blodd pasemka,kozaczki na szpilce nosze czarne,itp itd,mozna te przykłady mnozyc.moj facecik tez spojrzy na ulicy na plastikowa lale.......spojrzy i skomentuje ze smiechem.wiec zapewniam cie słoneczko-ze mna wszystko ok.a inni panowie.......no coz tez spojrza na mnie;)

wiec dziewczyna-autorka powinna zachowac swoja odrebnosc,byc taka jaka jest i kategorycznie nie zmieniac sie dla faceta.Boze kobity toz u nas panuje tandeta,nie widzicie tego?zjezdziłam kawałek swiata i powiem WAM,nigdzie nie nosi sie rozowych szaliczkow czy białych kurtek.a białe czapki do ogolnego np czarnego stroju to juz tragedia.kobitki cienkie jestescie wizualnie;) zal.............

Fakt. Gdyby powiedzial to w inny sposob, to mozna by uznac, ze Cie podpuszcza i sie odgryzc, ze w takim razie na nastepnych zakupach on wybiera i on placi... Ale jesli zrobil to w ten sposob, to ewidentnie brak mu paru waznych rzeczy... I nalezy mu sie najwyzej mocny kop na dowidzenia

--------------->doniczka oooooooooooo to właśnie chodzi co powiedziałaś nie jakieś tam plastikowe byle co tylo ładne kobiece podejscie do sprawy! BRAWO! oby wiecej takich PAŃ!

co za debil! co Ty jeszcze z Nim robisz... Kochana zasługujesz na KOGOŚ a nie na COŚ :O

jejka po prostu jestem kobieta........wiec mam swoj WŁASNY styl,swoje WŁASNE poglady....a facecika od 4 lat,wiec to tez juz co innego....Najwazniejsze jest to aby sie podobac SOBIE na pierwszym miejscu i wizalnie i pod wzgledem charakteru.to podstawa do zachowania SIEBIE SAMEJ i bycia po prostu soba.Moj facecik na poczatku był podobny,jak autorki.pisze podobny,bo bardziej.......``taktowny``.jak juz panowie tu pisali,dawał lekko do zrozumienia w stylu``czemu dla mnie nie załozysz spodniczki...``

Gość viktor
chodzilo mi o to, ze zapewne sporo z powyzszych wypowiedzi pochodzilo od dziewczyn, ktore nigdy nie mialy faceta i nie wiedza, co mowia.. albo maja wytresowanych, trudno dostepnych facetow :) po prostu nie widze powodu dla ktorego nalezaloby rzucac faceta. faceci cenia sobie doznania wzrokowe - wiec dziewczyny w dlugotrwajacych zwiazkach tez powinny sie ubrac czasem tak, ze mu szczena opadnie.. wiadomo - facet bedzie kochal Cie i ubraną jak chlopak.. ale czemu nie sprawic mu przyjemnosci!?!? przeciez tak latwo mozna sprawic, ze to w Ciebie bedzie wpatrzony caly czas :)

wiesz każdy ma swoją opinię, która raczej nijako się ma do tego, czy jest któraś z nas akurat zajęta czy nie :O no ale zawsze ktoś musi coś dodać od siebie, co by nie było :D

Hm... myślę, że powinnaś zacząć się myć częściej .... Mycie tylko w sobotę to za mało .... Zwróć szczególnie uwagę na intymne części ciała ...

a ja myslaca kobitka,wiedzac o co chodzi :) zakładałam CZASEM ta spodniczke,dla mojego facecika.musze tu dodac,ze poznalismy sie,gdy oboje mielismy po nascie lat,wiec wiadomo w czym rzecz.i to jego zachowanie było takie na samym poczatku....a teraz po latach jest zupełnie inaczej.dla miska jest wszystko sexowne,nawet jak nie jestem wymalowana,jak jestem chora,jak mam katar itp.a wyglad......faceci nie mdleja na moj widok a i tak mam satysfakcje jak misiek sie puszy bo jakis facecik spojrzy za długo na mnie;)

Jason chłopie ty to trafnie ujałes i to w kilku zdaniach.masz u mnie plusa jak cholera:)

człowieku! ale tu chodzi o maltretowanie tej dziewczyny- psychicznie!!! moze i ma swoje fantazje- jak kazdy- ale wystarczyloby powiedziec ze bardzo chciałby zobaczyc ją w czyms seksownym- i chcetnie zabierze ja do sklepu i coś wybiorą!!! a nie- kurwa ze gapi sie bezczelnie na jakąs dupe( mój sie patrzy- ale tak ze tego nie widze - i mi sie lepiej żyje) i jeszcze jej pokazuje!!! co za pajac! poza tym jest jeszcze kwestia tyłka!!!- a to juz przegięcie na całej linii... różni są faceci- mój jest bardzo zazdrosny i nie lubi kiedy wyglądam zbyt seksownie na spacerze- za to uwielbia w domku:) i to dobry układ - on jest zadowolony, a ja tez bo nie musze sie męczyc w szpilach na codzień i kretyńskich mini:) ten koles to jakis prymityw i tyle...

nusia BRAWO kobito!!!!!!!!!!!!moj taki sam jak twoj.kiecke to mam zakładac tylko przy nim,mowie tu o krociutkiej.zreszta sama tak wole,bo nie jestem wtedy narazona na zaczepki.a szpili to u mnie standard,jak sniegu nie ma,bo sie jeszcze zabije;) a najbardziej sexowna podobno jestem nago,w wyrku i tylko z nim.BRAWO niusia:))))))))))))))))

viktorku mamy facetów............a co masz do białych kozaczków?....czy one sa przeznaczone tylko dla tipsiarek o blon włosach?......., to dla nas normalnych kobiet juz nie ma mozliwości by włozyc białe kozaki i rózowy golf?........saroście same mamy nosic?......ja tam nosze rózne kolory codziennie inny......staram się być atrakcyjna i jakby mi powiedział coś takiego to ja bym powiedziała tez jeszcze......a co mają one czego ja nie mam?.......jak trzeba mam te cholerne białe kozaki, mam i brązowe i czarne, jak trzeba mam włosy proste lub kręcone, jak trzeba mam rózowy sweterek ale i czarny........czy jestem jakas gorsza?..............autorko jak pisałam nie przejmuj sie......powiedz mu aby sobie poleciał za ta dupą albo niech ci kupi to w czym bys mogła chodzic :)))