Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abcdefghijk

Czy to coś da ?

Polecane posty

Gość abcdefghijk

Witam. Byłem z kobietą jakies 3 miesiace. Ona jest duuuzo starsza ode mnie, ja jestem młody typek ktory uczy sie w Liceum. Musielismy się rozstać bo ja zrobilem cos głupiego, nie wazne co ale bardzo straciłem jej zaufanie. Rozstalismy sie w zasadzie bez kłutni tak mialo byc bo ona ma takie zasady. Minelo 6 tygodni, ale nie ma sensu się oszukiwac. Ona mieszka 100 km ode mnie. Chce w przyszłym tygodniu jechac do niej, okolo 18:30 wraca z pracy mam zamiar czekac przy jej bloku na nią. Chce po prostu porozmawiac z nią, zobaczyc ja. Bardzo chciałbym do niej wrocic, nie robie sobie zbytnich nadzieji, ale uwazam ze sprobowac warto bo bardzo tesknie za nią. Jakies porady dla mnie ? Być z kwiatkiem czy raczej nie ? Uwazam ze chyba nie bo na poczatku chce po prostu porozmawiac.

to po cholere Ci rozmowa jak nie chcesz z nia byc????nie katuj dodatkowo babki,oszczedz ja....

Gość abcdefghijk
przeciez napisalem ze chce z nią byc ale nie chce od razu mowic o tym, przeciez nie podejde do niej i nie powiem wroc do mnie ;) Zobacze co z rozmowy wyjdzie jak bede mial nadzieje to padne przed nią na kolana i poprosze zeby do mnie wrocila :)

Gość ehhhh
jesli zalezy Ci na niej walcz!

Gość a nie możesz umówić sie
na rozmowe telefonicznie, myśle że tak byloby lepiej kobieta nie zawsze lubi być tak zaskakiwana kiedy wraca z pracy może mieć zly dzień i nie bedzie chciala rozmawiać może uważać ze prosto po pracy nie wygląda zbyt korzystnie i tez w jakiś sposób wplynie to na przebieg rozmowy , powodzenia ;)

Gość all right
a ile ty masz latek? masz dowód osobisty?

Gość trzydziestka jedna
jak zrobileś coś glupiego to pewnie da sobie spokój z gówniarzem, sory ......

Gość abcdefghijk
mam 18 lat, ona 24. Trudno przecierpie wszystko, moze fakt napisze o ktorej wraca z pracy tego i tego dnia itd, ale wprost nie bede pisal ze przyjade, no nie wiem taki juz moj romantyzm ;)

Gość Penelopa Cruz
Jezeli było w tej znajomości jakieś uczucie to da Jezeli tylko seks to niestety nie

Gość kurde człowieku
ja po przeczytaniu 1 [postu myslałam ze ona ma ze 37 lat to mloda dziewczyna calekiem a nie starsza kobieta:D

Gość abcdefghijk
Z mojej tak, a czy z jej strony bylo uczucie... nie jestem pewny. Wiem tylko ze zawsze na gg moze z nią pogadac nigdy nie napisała mi zebym do niej nie pisał, nawet sama powiedziala ze mojego numeru gg nie usunie z listy znajomych.

Gość daria1
No właśnie tez pomyślalam ze starsza kobieta to pewnie juz grubo po 30 a tu przeciez całkiem młoda dziewczyna .... jesli czujesz , ze nie jest ci obojętna to próbuj...

Gość zajmij sie lepiej
nauką, tak bedzie lepiej :)

Gość sam1
Chlopie ona juz cie skreslila z listy. Naprawde musiales zrobic cos bardzo glupiego jak nawet sie wstydzisz o tym napisac. Nie dziwie sie ze rzucila takiego chlopczyka co numery wywija. Jezeli jest madra kobieta to nie wroci do ciebie a tobie za twoja glupote tylko raczkowska pozostanie i mlode siksy. "Czy jechac z kwiatkiem czy bez.." po co beziesz wydawal te 5 zl jak nie wiesz czy wroci, chyba o to ci chodzi a nie ze tylko chce porozmawiac. Na pierwszym miejscu sa kwiaty kolezko a pozniej rozmowa. W ogole to nie jedz zaoszczedzisz na bilecie.

Gość abcdefghijk
Wiesz nie znasz mnie wiec nie oceniaj mnie z góry. Kazdy ma prawo popełnic błąd, a inna sprawa jesli nie zna sie powodów takiego zachowania. Wiem ze zrobilem zle, co to bylo nie chce pisac bo to moja sprawa, ale ja bym był w stanie to wybaczyc ;)

Gość o co tu chodzi
dzieli was 100km ??? porażka

Gość sam1
Pewnie ze byl bys w stanie to wybaczyc bo to ty nabroiles. Jak by bylo odwrotnie to bys sie duma uniosl i w zyciu nie chcial jej widziec.