Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

luckylady

W którym tygodniu ciąży urodziłyście???

Polecane posty

Ciekawi mnie, w których tygodniach ciąży najczęściej rodzi się dzieci :-)

Gość w 40

Gość ja rodziłam
w 40-pierwsze w 36-drugie

A ja w 32.Waga urodzeniowa mojego malenstwa to 3050gram i dostal 10 punktow w skali apgar.

W 42:( I to na siłę, cc-synuś sie dupką wystawił i ani myslał opuszczać wygodne miejsce....te dwa ost. tygodnie to była gehenna, tydzień w szpitalu oczekujac na niewiadomoco...ale jest już i teraz z rozrzewnieniem wspominam tamten czas.

Gość ja ja ja
równo 40 tyg :)

Kashi :-D To super :-) Ja za miesiac bede miala 32 t.c. ale moj maly na pewno nie urosnie do 3000 z 1300 :-D Gratuluje dziewczyny. Nie wiem czemu mi sie wydawalo ze najwiecej rodzi 35-38. A pokrywaly wam sie mniej wiecej daty porodu i daty terminow z kolejnych USG? Tzn. czy daty, ktore obliczalo wam USG w 7-8 miesiacu na podstawie usrednionych wymiarow dziecka - czy pokrywaly sie co do tygodnia z rzeczywistym terminem porodu?

hej. Ja urodziłam w 42tyg. przez cc. Nie zgadzało się to z usg.W żaden sposób.Waga też się nie zgadzała,jak robili mi usg w 32tyg.to stwierdzili że ważyć będzie maksymalnie 3400,a w 42tyg już na ostatnim usg powiedzieli,że 4700. Trochę się pomylili.Mała ważyła 4500g. Pozdrawiam.

41 i 1 dniu ;) Czyli wczoraj :) Dokładnie dwie godziny wcześniej ;P

ktoska!!! Ale numer!! A ja myslalam ze takie rzeczy sa niemozliwe.. ciekawe na ile nawalil sprzet a na ile osoba ktora robila pomiary!! Ale urodzilas duza dzidzie :-) Tylko co by sie stalo, jakby glaby nie zrobili ci cersarki - sam stres. Gratuluje Jouliet!!!! przyjmij moje gratulacje. jak sie czujesz? :-)

Gość malaaaaalaaaa
42 t.c. cc waga usg 4800 waga urodzeniowa 4300

41 tydzień - 4.050 - 55 cm 40 tydzień - 3.520 - 57 cm - wg USG powinnam urodzić 3 tyg.wcześniej

Gość 42 t.c.
poród naturalny, waga dziecka 3800.

Gość w 40 tygodniu
wg usg miało być doplera miało być 2200 badanie dzień przed porodem dziecko urodziło się z waga 3200

Daj spokoj kobieto, na prawde nie rozumiem skad w Tobie tyle zlosci :-) Zwroccie uwage na literke \"L\" w srodku mojego nicka. Prawdziwa literka L, jest zaokraglona na dole, a ten pustostan uzywa duzej litery \" i \". *** Hm wydawalo mi sie ze wiekszosc dzieci rodzi sie przed terminem, a wyglada na to, ze wiele rodzi sie takze po 40 tygodniu. Gratuluje!!! Tez bym chciala miec to za soba :-)

Gość zniesmaczona***
Jak można być takim kretynem aby sie podszywać pod innych i nie mieć własnej osobowości totalny debilizm Poza tym jak można nie odróżnić prawdziwej Lucky od podszywacza przecież wczorajszy topic nie założyła prawdziwa Lucky. Ludzie zastanówcie się 2 razy zanim coś napiszecie:OŻenada Teraz pewnie się ktoś podszyje ale mnie to nie obchodzi:O

Gość zniesmaczona***
Pewnie, że nie zmienia faktu bo trudno przyznać się do tego , że się nie odróżniło prawdziwej Lucky od debila podszywacza :D

Gość lullui
Fakt moze ma wysokie mniemanie o sobie, ale to nie znaczy, ze trzba po niej jechac. Z reszta jak niby matka wygladac powinna?

Gość lullui
sory ale nie widziałam jej tam nagiej. Widac, ze dziewczyna lubi sie pokazywac i podoba sie sama sobie, ale nazywac zaraz dziwką to przesada.Ma figurę, której jej zazdroszcze w ciazy a skoro lubi sobie fotki robic co masz przeciwko nie wchodz tam i nie ogladaj.

Lucky: oczywiscie nie zakladalam takiego tematu. Od stycznia robie stronke dla majowek, gdzie zamieszczamy swoje brzuszki, ale nigdzie jej nie reklamowalam, tylko mam ja w stopce, tak jak inni maja swoje suwaczki ciazowe. Tylko ze niedawno jakas idiotka cos sobie ubzdurala ze ja sie wywyzszam (???) bo napisalam ze kobiety w ciazy moga byc piekne i powinny o siebie dbac, zeby sie lepiej czuly, oczywiscie nie myslalam o sobie i ciagle pisze po mnie jakies pierdoly. Na blogu nie ma zadnych dziwnych zdjec??? Komus cos sie pomylilo. Jest kilka moich, ale nie rozumiem co w tym takiego szokujacego. Jakiej idiotce odbilo

Gość zniesmaczona***
Ludzie ona ma przecież 22 lata a nie 40 czy 50 do tego ładną figurę a przecież na blogu nie pokazuje się nago co najwyżej brzuszek ale to jest blog kobiet w ciaży i wszystkie tam eksponują swoje brzuszki

Gość inny temat
inne rozwiniecie - gratuluje:/

w 39 tyg przez cc (było planowane,ze względu na pośladkowe ułożenie dzidzi) zrobili w tym tygodniu boi dzidzi nic nie zagrażało a chcieli poprostu by przybyła na wadze

Gość lullui
Dajcie spokój wredni ludzie ona jest w ciazy to znaczy, ze ma jak skwar wygladac i siedziec w domu, zeby zakompleksionym babskom zal nie było wyluzujcie nie podoba sie to po co tam wchodzicie jak zwykle na kafe tyle jadu.

Dziewczyna wygląda świetnie jeszcze jest młoda, więc powinna się pozwać. Jeżeli ktoś uważa ze tylko dziwka robi sobie takie foty to oznacza ze jest zwykłym nudziarzem.

Gość zniesmaczona***
noooo> i tu się mylisz w ciąży można zarówno dbać o dziecko jak i o siebie aby pięknie wyglądać i nie ma w tym nic złego wręcz przeciwnie . Wiele kobiet może tylko pomarzyć by wyglądać tak przed ciążą jak ona wygląda w ciąży:)

to ze ja zaszlam w ciaze majac 21 lat to znaczy ze jestem dziwka???? wypraszam sobie, co za beznadziejny kretyn z ciebie zrozum ze nie tylko 30 latki moga miec dzieci, ale te mlodsze rowniez i niech cie to nie interesuje kto w jakim wieku chodzi do lozka z facetem