Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktosssss

czy podoba sie Wam imie MARTA??co sadzicie o tym imieniu??

Polecane posty

Gość ktosssss

ja mam tak na imię i nie chciałabym inaczej:) marty to silne babki, które zawsze sobie radzą w życiu!! no i imienia nie da się tak łatwo na głupio przekręcić, co najwyżej martunia:)

Gość sratata
marta - gówno warta ot i to myślę

Znam kilka Mart... Ale czy można się sugerować imieniem....Przecież to zależy od człowieka a nie od jego imienia. Te Marty które znam są sympatyczne,ale mają zawirowania w życiu uczuciowym,same nie wiedzą czego chcą,skaczą z kwaitka na kwiatek. Ale czy gdyby miały na imie Kasia,Zosia,czy Marysia byłyby inne;)Nie sądze.A przecież nie wszytkie Marty skaczą z kwaitka na kwiatek. Więc nie mart się Marto!!:)

Gość kasiasta
MARTA to moje ulubione imie. zawsze marzylam, zeby sie tak nazywac :) niestety ochrzcili mnie Aśką... :O

Gość ktosssss
tak sie sklada ze marta to moje imie...i z ciekawosci po prostu pytam co o tym imieniu sadzicie...wcale nie trzeba uzalezniac charakteru od imienia...ale tak juz jest ze gdy mamy pozytywne skojarzenia z danym imieniem to je po prostu lubimy....czekam na dalsze refleksje:P/martusia;)

Gość ktosssss
uu widze ze naprawde nie lubisz swego imienia...ale mnie sie ono podoba:)joanna-oficjalnie, asia asienka asiunia mnostwo zdrobnien;)gorzej kiedy ma sie imie z innej epoki tak jak moja kolezanka...-jozefa;/-jozia;/ albo konstancja jak to zdrobnic....??pozdrowka:)/martusia;)

Gość kasiasta
no wlasnie. joanna, asia, joasia, aśka... ze juz nie wspomne o asiuni, asieńce itp. itd. A Marta to Marta. kazdy wie, jak ma mowic :) wlasnie takie imiona sa wg mnie najlepsze :)

Gość znam jedną Martę
bardzo fajna, życzliwa i inteligentna dziewczyna a do tego namiętna w łóżku.

Gość jak urodziłam córeczkę
chciałam jej dać ntak na imię ale moja teściowa (ogólnie wredna zołza) chodziła po domku i mruczała pod nosem MARTA CHODZI OBDARTA,MARTA DIABŁA WARTA itd w końcu córka została Gosią:)

Gość marteńka
ja nie lubie swojego imienia bo jest twarde, malo kobiece. Moja siostra zauwazyal, ze we wszystkich filmach i ksiazkach Marty sa sluzacymi i gospodyniami :/ pocieszam sie, ze ladnie sie to imie zdrabnia

Gość ingoria
Ja mam właśnie na imię Marta i mnie się podoba:) własnie tak jak mówi Asia która nie lubi swojego imienia. Marta to Marta krótko i na temat:) Ale nie zawsze mi sie ono podobało, jak byłam mała to bardzo swojego imienia nie lubiłam i miałam pretensje do rodziców ze mi dali Marta a nie tak jak mam na drugie- Asia :) A jeszcze odnosnie tego jakie są Marty. Otóż czytał co to imię znaczy itd. jakie są Marty i moim zdaniem za bardzo mi się nie zgadza. Zreszta w gimnazjum bardzo przyjaźniłam sie z dwoma innymi Martami i naprawdę byłyśmy wszystkie tak różnymi osobami, że chyba tylko imiona i przyjaźń nas łączyły :) Acha tak apropos to Marta z hebrajskiego znaczy Pani:) To tyle z mojej strony:) Pozdrawiam wszystkie Marteczki i kobietki o innych imionach :) :*

Gość ingoria
tam miało być że czytałam co to imie znaczy :)

Gość viktor
brzydkie, bardzo brzydkie..

wszystkie Marty jakie znam są naznaczone przez los- a to przedwczesną śmiercia w rodzinie, a to chorobą najbizszych; miały trudne dzieciństwo, które je wzmocniło. Marty sąsilne i niezależne. Ale Marty muszą ciężko walczyć o swoje miejsce w życiu i o swoje szczęście.

Gość Marta to imię...
...bardzo pospolite. Ja szczególnie lubię imiona wyszukane :-P, np. Amelia, Gloria, Rita --> piękne :-) I bardzo żałuję, bo moje imię jest jeszcze bardziej pospolitsze, ale... :-P Pozdroofka dla Marty ;-)

Gość Marta znaczy pani
:)

Heh...dotąd jakoś się nie zastanawiałam nad swoim imieniem;-) Dziś,dzieki temu topikowi troszkę nad nim pomyślałam i doszłam do wniosku,że jest fajne:classic_cool: Marta-dyplomatka, wszystko analizująca. Posiada niezależny charakter i ceni swobodę myśli oraz działania. Jest wrażliwa i lubi spokój. Lojalna. Często zamknięta w sobie. :classic_cool: Wszystko się zgadza... Hmm... generalnie jestem ekstrawertywna,lecz... miewam \"momenty\" wyciszenia, zamykania się na świat,ludzi, etc. Ale kto nie potrzebuje mieć czasem \"chwili\" tylko dla siebie? ;-) Hę..? Pozdrawiam wszystkie Marteńki, Martuśki, Martunie,Martulki 😘🖐️

Gość bombka_
jak dla mnie - na maksa przeciętne imię.

-->zegarynka...hmm, a wiesz,że w moim przypadku było/jest tak,jak napisałaś :-o Straciłam w wypadku Brata:( Miałam dość trudne dzieciństwo i okres dorastania. \"Dzięki\" temu jestem silna psychicznie i szalenie cenię niezależność (w szeeerokim tego słowa znaczeniu).

Gość znam jedną Martę
Ta którą znam ma fajną rodzinę, wszyscy zdrowi, dobrze im się powodzi. Ona oprócz tych cech które opisałem powyżej jest jeszcze ładna, pięknie (i często) się śmieje, a w łóżku naprawdę ostra z niej sucz. Mało znam kobiet, które byłyby tak hojnie obdarowane przez naturę i los. Aczkolwiek chyba imię akurat nic do tego nie ma :-)

Gość Dzidziaa
Do zegarynki : Rowniez sie zgadzam z tym co napisalas , sama mam tak na imie i dokladnie wszystko juz przerobilam a teraz otwiera sie nowy etap w zyciu :))) Uwazam ze imie ma wielkie znaczenie i przynosi ze soba pewna historie bo rodzice zazwyczja wybieraja je przed narodzinami dziecka .

Gość uppppppppp

Gość niezapominajek
Marta byla moja pierwsza miloscia z przed 10 lat i jest do tej pory, ale niestety juz zamezna. No coz takie zycie ,ale nie zapomne jej do konca zycia...

Gość adamek
wszystkie marty, ktore znam to tandetne kurewki.. :P