Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość santii

Dziewczyny ! Jak czesto chodzicie na SOLARIUM ?

Polecane posty

Gość santii

ja chodze raz na tydzien na 10min a wy?

Gość JESTEM NATURALNA
NIE CHODZĘ DO SOLARIUM

Gość ja tez jestem naturalna
chodze 2x, 3x w miesiacu na 15 min

Gość Agniewicz
Nigdy nie byłam i nigdy nie pójdę.

Gość nikt inny tylko ja
chodze co tydzien na 15min

Gość zuzia lalka nieduza
Pytanie proste i oczywiste. Skierowane do dziewczyn, ktore korzystaja z solarium. Po co wchodzą na topik i wypowiadają sie te ktore nie chodzą i podkreślają ze nigdy nie były i nigdy nie pójdą? Macie problem ze zrozumieniem treści, czy chcecie coś udowodnić?? Ja chodze 3x w miesiącu czasami 2x

Pytanie proste i oczywiste, tu sie zgadzam. Ale wcale nie jest skierowane do dziewczyn, ktore chodza na solarium, tylko do WSZYSTKICH dziewczyn. Stwierdzenie, ze nie chodze na solarium oznacza ni mniej ni wiecej, ze uczeszczam tam z czestotliwoscia rowna zeru, a w koncu o czestotliwosc pyta autorka topiku. Przeczytaj jeszcze raz tytul topiku, bo to chyba ty masz problem ze zrozumieniem tresci albo chcesz cos udowodnic.

Gość zuzia lalka nieduza
Oczywiste jest ze dziewczyna pyta te które chodzą do solarium, bo jest ciekawa jak czesto i na ile minut chodzą inne aby porównać. Myśl logicznie blu berry

Gość aliseeee
Dziewczyny które chodza raz w tygodniu na 10 minut lub na 15 min.jestescie cos opalone wogole?? I utrzymuje sie wam opalenizna? Bo wydaje mi sie ze to bardzo mało... ja kiedys chodzilam 2-3 razy w tygodniu po 15 minut i bylam brązowiutka,ale nie czarna az.

Mam myslec logicznie? Ok. No to z punktu widzenia logika wyglada to tak: 1.Zbiorem desygnatow nazwy \"Dziewczyny\" sa wszystkie dziewczyny na swiecie i to do nich skierowany jest topik. 2. ww dziewczyny poproszone sa o odpowiedz na pytanie, jak czesto chodza na solarium. czestotliwosc wyrazana jest w formie liczby przypadajacej na okreslona jednostke czasu. do liczb zaliczamy zero. tak wiec zgodnie z logika odpowiedz na pytanie z tytulu topiku moze przybrac forme: 0 razy w wybranej jednostce czasu. W ktorym miejscu brakuje ci logiki?

Gość 30 Hanka
JA chodzę raz w tyg na 5 min, bo zależy mi nie na opaleniźnie ale żebym nie była trupio blada. I wystarczy - wbrew temu, co niedawno któraś napisała - efekty są.

Gość zuzia lalka nieduza
Ja nadal utrzymuje swoją wersje ze autorka zwracała sie z pytaniem do dziewczyn ktore chodzą do solarium. I Twoje "madre" wywody tego nie zmienią. Co miała pisać wielgasny temat DO DZIEWCZYN KTORE KORZYSTAJĄ Z SOLARIUM. JAK CZĘSTO CHODZICIE NA SOLARIUM? Zastosowała skrót i po tresci pytania mozna sie domyślec. Niektórym jednak trzeba wszystko dokładnie tłumaczyć wielkimi literami

Gość santii
tak jak napisala zuzia lalka nieduza interesuja mnie opinie dziewczyn ktore chodza na solarium, te ktore tego nie robia podziekuje :)

chodzę raz w tygodniu na 15 minut. bez tego pewnie wygladałabym jak potwór:). solarium wygładza mi skórę, zasusza krostki i poprawia samopoczucie:D

Gość anulek99
poraźcie mi!! jestem trupio blada, ostatnio mam koszmarne problemy z cerą- pryszcze, pajączki, przebarwienia- wcześnie nie miałam takich problemów. Staram się szczególnie o cerę dbać od strony dermatologicznej, ale chyba opalenizna troche zatuszowałby moje niedoskonałości. Teraz pytanie: na ile minut i ile razy, oraz na jakie lampy powinnam iść? Myślę i urządzeniu tylko do opalania twarzy, ale moze powinnam się położyc na zwyklym łóżku? wybaczcie, ale mam 22 lata i nie byłam jeszcze ;P. Proszę o radę!:)

idź początkowo na 5 - 7 minut i koniecznie zastosuj krem z filtrem. taki normalny, jak na kąpile słoneczne. później zwiększaj dawkę \"minut\" o ile skóra nie będzie poparzona...gwarantuję że wszystkie niedoskonałości poznikają:) tylko idź na zwykłe solarium, nie na turbo:) pozdrawiam

Gość santii
anulek99: pierwszy raz idz na 5min, kilka dni przerwy potem 7min, nastepnie 8min, potem tez z 8min, nastepnie 10 oczywiscie wszystko z odtsepami kilku dni powodzenia

Gość kremy
z filtrami na solarium i to takie zwykłe? mogą powodować podrażnienie, używać kosmetyków ja najbardziej,ale tylo taich specjalnych do solarium :)

mogą ale nie muszą:) ja używam zwykłych bo te specjalnie do solarium są droższe i ostatnio się na nich zawiodłam:) ważne żebyś uzywała jakiegokolwiek kremu jeżeli to Twój \"pierwszy raz\" ;)

chodze 1 w tygodniu na 15minut czasem 2 razy jak mam na tyle kasy

Gość 3razy na tydzien

Gość A ja chodze
Dwa razy dziennie. Rano i wieczorem. A jak sie wyrobie to i po obiedzie wskocze.

Gość nebo
W ogóle nie chodzę,skóra się niszczy,szybciej starzeje...i nawet nie chciałoby mi się.

Gość Pomarańczowa głowa
4 razy na tydzień.

Gość gwiazdeczkaAa
ja chodze co tydzien na 10-15min

Gość po prostu
A powiedzcie, czym sie rozni turbo od zwyklego ? jeszcze nigdy nie bylam, a mam ochote, bo tradzik... :O I jak to ma sie do peelingow ? bo czytalam, ze nie zawsze mozana , tylko ze dwa dni po peelingu. No i differin, czy po nim mozna ? Differin na noc, a Effaklar K na dzień. Mozna ???

Gość entliczek
a solarium własciwie pomaga na trądzik?

Gość zuzia solaro odpuść sobie
nikt nie posądza cię tutaj o logiczne myślenie w końcu chodzisz do solarium, a kto logicznie myślący poszedłby tam znając konsekwencje?