Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość santii

Dziewczyny ! Jak czesto chodzicie na SOLARIUM ?

Polecane posty

Gość gość
Mysle ze zawsze warto jest przyjmować taki suplement chociazby dla utrwalenia efektów.

Gość ttka7
Nie chodzę na solarium, szkoda mi skóry. Solarium jest niezdrowe. Przyznam szczerze, że wolę używać kremu samoopalającego z HB. Łatwo się rozsmarowuje, nie zostawia plam, nadaje skórze ładną naturalną opaleniznę.

Gość gość
8 minut w zupełności wystarczy. Jeżeli kogoś taka ilość nie opali, to znaczy się, że jest blady z natury i powinien poprawić samoopalaczem lub sobie odpuścić, bo w prżeciwnym wypadku będzie wyglądać wulgarnie i tandetnie. Z resztą tak samo jak kretyńskie podpisy po angielsku, zdradzające, że autorka wywodzi się z kręgów, w których znajomość tego języka jest umiejętnością egzotyczną.

Gość malwinakot30
8 min to max a chodzę tak raz w tygodniu w sumie więc nie jest to az tak czesto... chociaz zdarzają się większe odstępy czasu ;) a moje ulubione solarium w Gdańsku (gdzie mieszkam) to Solarium Hawana.

Gość aliss25
Dnia 8.11.2018 o 14:59, Gość malwinakot30 napisał:

8 min to max a chodzę tak raz w tygodniu w sumie więc nie jest to az tak czesto... chociaz zdarzają się większe odstępy czasu 😉 a moje ulubione solarium w Gdańsku (gdzie mieszkam) to Solarium Hawana.

też tam chodzę bo mają fajny sprzęt i ceny 😄