Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość santii

Dziewczyny ! Jak czesto chodzicie na SOLARIUM ?

Polecane posty

Gość aliseeee
Ja kiedys chodziłam 2 x w tyg po 15 min.przez 2 lata -bylam ładnie opalona,ale nie sztucznie. Po 2 latach (zanaczam ze pije duzo zieloneh herbatki-bo ją lubię +tabletki antykonc.Harmonet) i po 2 latach organizm sie zbuntował...:( Pewnego dnia po wyjsciu z solarium i powrocie do domu dostałą czerwonych plam w roznych miejscach na ciele...,i puchnęła mi ręka,poxniej noga. Od tamtego czasu nie bylam-czyli juz 1,5 roku... Odtawilam tabletki jakos 2 mc temu i chciałabym znów pojsc na solarium,ale tak jak piszecie 1 x 10 min lub 15. Ale czy bede na pewno opalona ,jak tak rzadko będe chodzić...? I po 1,5 roku przerwy powinnam isc na ile minut? Na 5 ? 8??

Gość zuzia lalka nieduza
2x w tyg. po 15 minut to chyba troszke duzo zwłasza ze brałas tabletki antykoncepycjne. A te plamy Ci zeszły?? Ja biore tabletki (Novynette) i chodz 2x czasem 3x w miesiącu od roku (latem częsciej). Narzie niec nie zauwazyłam niepokojacego. Mysle, ze po takiej przerwie idź pierwszy raz na 6 minut zebys sie nie spiekła:)

Gość aliseeee
Dzięki Zuzia:) Tak,plamy mi zeszły po kilku dniach,lekarz zalecił mi wapno,no i dostałam zastrzyk odczulający. Ale tamten dzien-to był koszmar!

Gość hopppppps

Gość DO aliseeee
Popracuj nad stylem, ortografią i składnią, bo widzę, że tym u Ciebie krucho. I bardzo proszę nie obrażaj się, bo to tylko z życzliwości. Po co masz potwierdzać stereotyp głupiej panienki z solarium?

Gość jooo
Ja chodze do solarki raz w tygodniu na 10 minut. Z tego co widzę większośc kobiet tez tak średnio chodzi i faktycznie to jest czestotliwość dosyć rozsądna a opalenizna utrzymuje się na poziomie normalnym i naturalnym, widoczna, ale nie pisze na czole "solarium" :P PZDR

Gość Jumper
up

Gość knopersik
Czy wy naprawde myslicie, ze skutki chodzenia do solarium wychodza po miesiacu, a jak ich nie ma, to znaczy, ze solarium jest zdrowe i nie ma negatywnego wplywu na skore?? Fakt chodzenia do solarium, nawet raz w tygodniu wyjdzie za 5-10 lat, kiedy stan waszej skory gwaltownie sie pogorszy, skora stanie sie bardzo cienka, a zmarszczek bedzie przybywac w tempie zastraszajacym.

Gość derma11
a ja zachęcam do zapoznania sie z terminem tanoreksja.

Gość Danielll
ja chodze 3 .. 4 razy w tygodniu .. nie narzekamm ..

Gość bambino77777
Ja chodzę na solarium, tylko w okresie przed wakacyjnym. Nie dlatego, że mam fioła na punkcie opalenizny czy coś w tym rodzaju. Nawiasem mówiąc, choroba \"zawlokła\" mnie pod lampę, a jeszcze parę lat temu sama twierdziłam że to nie dla mnie, bo niszczy skórę etc, etc. Po nieudanej kuracji maściami różnego typu - salicylowymi, z dziegciem, sterydowymi - gdy stan mojej skóry był już w opłakanym stanie, pani dermatolog powiedziała żebym spróbowała solarium. I zadziałało ;] Plamy bladły, bruzdki nie były już wyczuwalne. Nie życzę żadnej dziewczynie takiego sposobu \"przeproszenia się\" z lampami i zmiany swojego zdania na temat ich klientów.

Gość sana22
na solarium nie byłam juz ponad rok jestem blada jak ściana chcem znowu zacząc chodzić pytanie do was jak juz skóra jest opalona tak na fest i będzie sie chodzic po tym raz na dwa tygodnie to opalenizna bedzie trzymac

Gość Gosiaczek70
Dziewczyny, a może zamiast solarium wypróbujecie SUNSUN spray brązujący ? Efekt jest taki jak po wakacjach w ciepłych krajach w zaciszu własnej łazienki i bez...grzybów na plecach ( niestety takie ostatnio przywlokłam z solarium!!!!) SUNSUN poleciła mi kumpela i miałam dośc sceptyczny stosunek , ale teraz używam co trzy dni. SUPER! FANTASTYCZNY WYNALAZEK! Opalenizna pojawia się zaraz po uzyciu i zostaje na skórze kilka dni. Piękny zapach kokosu i żadnych smug. Wbijcie na google SUNSUN spray brązujący . Ja kupiłam na allegro :)

Gość niewieze
kurde bez obrazy ale jestescie wszystkie pokolei nienormalne

Gość ahaaaaaaahahhh
A daj spokój, za 10 lat będa przez to solarium wyglądały jak własne babcie i będzie płacz, i szukanie cudów ujędrniających i przeciwzmarszczkowych. Tylko wtedy już będzie za późno na cokolwiek.,..

Gość slodziutkacytrynka
pierwszy raz weszłam na 7 minut i szczerze, juz byly efekty. minęły 5 dni i ponownie weszłam na 7. po tygodniu zwiekszyłam czas na 10 minut, a teraz chodzę raz w tygodniu na 10 i to wystracza. pozdrawiam.

Gość SrebrnaPerła102
Chodzę do solarium raz w tygodniu, zazwyczaj na 10-12minu t - tyle mi wystarcza, nie jestem spalona, brązowa, ale blada też nie :)

Gość SrebrnaPerła102
fdgf

W zasadzie to nie chodzę prawie wcale na solarium. Ewentualnie przed jakąś większą imprezą pójdę ze 3 razy i tyle. czyli wychodzi jakieś 5 razy do roku a nawet mniej:) raz, że szkoda mi skóry a dwa mam dużo pieprzyków i wolę nie ryzykować, mimo że stosuje specjalne kremy ochronne na solarium.

Gość kto chodzi do solarium
ten pewnie jest z wiochy i lubi techno

Gość dorotttta
Ja teraz w pracy dostałam taki karnet http://www.oksystem.pl/ wiec mam solarium w połaczeniu z basenem i fitnessem. Dzięki temu mogę równiez korzystac z opalania. Ale chodzę 2 razy na miesiąc, nie częsciej.

Gość raz w tygodniu
na 8 min

Gość gość
1-3 razy w tygodniu, na 24 min.super plus 120 wat..czasami co 2 tyg.Mam jasna skore i opalenizna mi sie nie trzyma..nawet spalona nie jestem..lekki braz.

Gość gość
1-3 razy w tygodniu, na 24 min.super plus 120 wat..czasami co 2 tyg.Mam jasna skore i opalenizna mi sie nie trzyma..nawet spalona nie jestem..lekki braz.

Gość gość
Moim zdaniem powinnaś przyjmować już teraz zeby twoja opalenizna potem sie utrwaliła i została z Toba na naprawde długi czas. na pewno ten suplement doskonale w tym pomoże.

Gość kasiA10000
chodze 2razy w tygodniu na 20minut