Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolagenka

kolagen na tradzik i plamki po nim

Polecane posty

Gość kolagenka

uzywalyscie czystego kolagenku na te sprawy? zastanawiam sie czy pomoze? kiedys cos wyczytalam, ze pomaga na to, zakupilam kilka probek, kilka dni uzywalam i przestalam, teraz mi sie o tym przypomnialo:P i chcialabym uzywac, tak czy siak bede uzywac, bo po co ma lezec, warto sprobowac, ale chcialabym wiedziec czy komus pomogl czysty kolagen na tradzik i/lub plamki po nim??:)

Gość Andzela_Rafalik
tylko pamietaj by nie brac ze sloiczkow paluchami tego kolagenu bo przeniesiesz bakterie do sloiczka i kolagen bedzie bezwartosciowy. Kolagen to bardzo wrazliwe bialko i trzeba z nim sie obchodzic delikatnie. Powinnas go pobierac szpatulka.

Gość Krysti

Na pewno Kolagen DH pomógł mi na zmarszczki i na taką starzejącą się skórę, więc kto wie... 🙂

Gość Pamela
Dnia 1.03.2019 o 19:20, Gość Krysti napisał:

Na pewno Kolagen DH pomógł mi na zmarszczki i na taką starzejącą się skórę, więc kto wie... 🙂

Też pije DH. Myślę, że to realnie jest w stanie pomóc też na plamki skoro moja skóra stała się taka świetlista, czysta a wcześniej ciągle jakieś atrakcje na niej się pojawiały. Tutaj można więcej przeczytać: https://mamabezrecepty.pl/2019/02/04/kolagen-do-picia-czym-jest-funkcje-zastosowanie-opinie-czy-warto/

Gość mama
Dnia 15.04.2019 o 11:04, Gość Pamela napisał:

Też pije DH. Myślę, że to realnie jest w stanie pomóc też na plamki skoro moja skóra stała się taka świetlista, czysta a wcześniej ciągle jakieś atrakcje na niej się pojawiały. Tutaj można więcej przeczytać: https://mamabezrecepty.pl/2019/02/04/kolagen-do-picia-czym-jest-funkcje-zastosowanie-opinie-czy-warto/

Super, dzieki za ten artykuł - trochę mi rozjaśnił. Chyba też pójdę kupić, ale to dopiero po świętach;)