Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukuje sprawdzonego

Solarium w Warszawie

Polecane posty

Gość poszukuje sprawdzonego

Poszukuje sprawdzonego solarium w Warszawie- najlepiej Srodmiescie, Ochota.. jezeli macie drogie Panie cos godnego do polecenia (nowe lampy, niewygorowane koszta, mila obsluga) to bylabym bardzo wdzieczna.. ps. nie krzyczcie od razu na mnie, ze jestem pusta gdyz chce sie wybrac na solarium.. to ma byc nabranie kolorku przed ostatnim balem karnawalowym.. naprawde bede wdzieczna za jakiekolwiek propozycje pozdrawiam 🌼

Gość poszukuje s
prosze.. moze dzis jest kos na forum kto mogłby mi odpowiedziec.. pozdrawiam

Gość Ja ZNAM
ale na mokotowie...

w śródmieściu, vis a vis Muzeum Narodowego jest Galaxy, na Ochocie chyba tez jest. Ja jestem zadowolona, byłam tam kilk a razy i mi sie podobało. Jednak moim ulubionym jest Słoneczna Wyspa w CH. Wilanowska. W niedziele -30%;) to jest niedaleko Metra Wilanowska.

Gość poszukuje s
Dziękuję bardzo 🌼 poszukam tego Galaxy.. :)

Gość poszukuje s
Eddytekk, a czy pamiętasz jak tam jest cenowo..? Na ich stronie cennika znaleźć nie mogę..:( pozdrawiam..:)

Gość akka1978
Słoneczna Wyspa niestety jest bardzo kiepska ostatnio- stare lampy i opalenizna tworzy się latami;-) byłam już 9 razy,bo za każdym mówili,że po następnym dopiero będzie widac i ostatnio byłam już na najmocniejszym łóżku i doopa,a kasy wydałam tyle,że miałabym ekskluzywny samoopalacz

Gość igronnn
Jak w Wawie to tylko Denique, a troche zwiedzilam w wawie, uwierzcie mnie :)

Gość kaszunkaka
ja tez zwiedzilm i faktycznie przyznaje - w wawie najlepsze jest Denique i nie tylko solarium, ale tez fryzjer kosmetyczka etc.

Gość zaxxc
tez popieram ze DEnique jest swietne

Gość Kitka116
A ja uważam,ze Słoneczna Wyspa w Al. Wilanowskiej jest nadal godna polecenia co do jakości opalania http://www.slonecznawyspa.com.pl/ Jest 5 łóżek leżących i tuba. Ceny przyzwoite. Maja stałych klientów od lat więc widać sa sprawdzeni.Teraz jest tam tez vacu well czyli bieżnia w podciśnieniu czyli odchudzanie skuteczne i szybkie. Ja jako wieloletnia klientka osobiście polecam.

Gość janka 323
Byłam ostatnio w Słonecznej Wyspie ,mają tam łóżko które widziałam pierwszy raz bardzo mocne nie ma na górze długich lamp tylko same takie jak opalacze twarzy zjarało mnie na maxa ale podoba mi się

Gość .,.,.,.,.,
najlepsze jest w zielonce kolo wawy !!!

Gość Martineeeeee
A na ile byłaś na tych okraglych lampach tam w słonecznej wyspie? Bo ja właśnie byłam na 10 min i boje sie bo mi babka nagadala ze poparzenia dostanę bo za długo ze podobno takie mocne! A wcale ciemnej karnacji nie mam..:/

Gość gość
Opinia,które solarium jest godne polecenia to jest sprawa oczywiście dyskusyjna.Ja korzystam ze Studia Solaryjnego NOVA 2 od lat. Bardzo profesjonalny sprzęt,lampy zawsze dobrze opalające,serwis nadzorujący pracę solariów i rewelacyjnie dobrany personel.Panie kulturalne miłe,zawsze uśmiechnięte mające wiedzę na temat opalania.Czystość absolutna.Nic dziwnego ,że często widzę osoby medialne mimo tego,że nikt o tym głośno nie mówi.Na tym polega pewna intymność.Większość moich znajomych korzysta z tego punktu- mnie też ktoś polecił.Zupełnie się nie reklamują a wszyscy o tym solarium mówią..Polecam.Ciekawa jestem innych opinii o innych solariach.

Gość gość
Opinia,które solarium jest godne polecenia to jest sprawa oczywiście dyskusyjna.Ja korzystam ze Studia Solaryjnego NOVA 2 od lat. Bardzo profesjonalny sprzęt,lampy zawsze dobrze opalające,serwis nadzorujący pracę solariów i rewelacyjnie dobrany personel.Panie kulturalne miłe,zawsze uśmiechnięte mające wiedzę na temat opalania.Czystość absolutna.Nic dziwnego ,że często widzę osoby medialne mimo tego,że nikt o tym głośno nie mówi.Na tym polega pewna intymność.Większość moich znajomych korzysta z tego punktu- mnie też ktoś polecił.Zupełnie się nie reklamują a wszyscy o tym solarium mówią..Polecam.Ciekawa jestem innych opinii o innych solariach.

Gość gość
Też chodzę do Nova 2, w okresie wiosennym i jesiennym, co do personelu, to mam ulubioną panią, która puszcza stare polskie hity :D Zawsze mnie cieszy jak słyszę ''wszystko mi mówi, że mnie ktoś pokochał'' itp. Ogólnie zawsze miła, pomocna. Jedna mi niespecjalnie leży, ale może to trochę przez taki dresikowaty (stereotypowo) styl bycia.

Gość gość
Witam, byłam ostatnio kilka razy i również polecam Solarium Nova2 przy ul. Wołoskiej 70 (Mokotów). Bardzo miła i profesjonalna obsługa, 5 różnych kabin do wyboru (w tym jedna stojąca z platformą wibracyjną), przystępne ceny, czystko, schludnie i nowocześnie ale nie z przepychem. Lampy bardzo dobrze opalają, o czym sama miałam okazję się przekonać

Gość gość
To miło słyszeć bardzo dobre opinie do miejsca ,gdzie się chodzi.Zaczęłam korzystać z solarium w Nova2 parę lat temu.Trafiłam zupełnie przypadkowo słuchając dyskusji w radio dotyczącej opalania w solarium.Osoba ,która reprezentowała ten salon w radio przekazała masę ciekawych wiadomości. I nic dziwnego,że personel bardzo dba o klienta .przekazuje niezbędną wiedzę a przede wszystkim dba o zdrowe opalanie.A to jest najważniejsze.

Gość gość
cześć Ja znam studio solaryjne Nova2 na Wołoskiej i pochwalam opinie. Nie zawsze jest mi po drodze ponieważ mieszkam na Ursynowie. Korzystam więc z ich spa na Kabatach,gdzie również mają super solarium ze wszystkimi bajerami i świetnymi lampami,ale w tym gabinecie nastawieni są raczej na zabiegi na ciało i twarz a solarium przy okazji. Dlatego jeżeli zależy Wam tylko na solariach różnych to raczej Wołoska jeżeli przy okazji to tutaj na kabatach.

Gość gość
popieram rzeczywiście dobre.

Gość gość
Cześć! Dziękuję dziewczyny . Byłam w solarium Nova2 i jestem bardzo zadowolona. To co napisałyście -podpisuję się pod tym. Polecam innym szukąjacym.