Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małaJednataka

Adoratorka MOJEGO chłopaka?!

Polecane posty

Gość małaJednataka

Rozstałam sie ze swoim chłopakiem,ale po miesiacu ponownie do siebie wrocilismy. Przez ten miesiac On poznał pewna dziewczyne,poszli 2 razy do kina.Gdy jednak postanowilismy wrocic do siebie spotkał sie z nia i powiedział ze jest ze mna a z nia moze sie tylko kolegowac.Ona to przyjeła do wiadomosci... Niestety od tej ich rozmowy minał miesiac a ona dzwoni do niego,pisze czy by miał ochote isc do kina...Moj chlopak tel wogole nie odbiera,a na smsy tez juz przestał odpowiadac. Głupia to jest dla nas sytuacja...dziewczyna niby proponuje tylko kino ale kurcze przeciez wie ze On jest ze mna i koniec! Dlaczego ona nie moze sobie odpuscic...?!

Gość małaJednataka
Czy powinnam zareagowac moze czy lepiej sie nie mieszac?!

Gość dakor
ty lepiej nie wierz, że to było tylko kino ! Pewnie coś on tam w kroczu jej pomajstrował ...

Gość cholerka jedna
takie są te kobiety... bez wstydu niektóre! to oczywiste, że chce go przekabacić! ale z drugiej strony, dał jej kiedyś jakieś nadzieje a ona może cierpi... może to wyjście do kina pozwoli jej odkochać się powoli... to przecież on namieszał jej w życiu.... on wrócił do Ciebie a ona została sama z niespełnionymi nadziejami... sama nie wiem, powinna się wycofac, nie iwemy czy to suka odbijaczka czy biedna zakochana zostawiona szybciej niż się spodziewała...

cholerka jedna --> to nie jest dobry pomysl, skoro dziewcze nie odpuszcza, a wie ze chlopak zajety to chyba sie jednak nie szanuje specjalnie. jesli on faktycznie nie odpisuje na smsy ani nie odbiera telefonu, a wczesniej spotkali sie tylko 2razy niezobowiazujaco - to czego ona po tym wszystkim jeszcze chce?! ja bym uwazala na taka dziewuche, najgorsze wyjscie to wlasnie spotkanie, tym bardziej da jej nadzieje na \"cos\". niech ja oleje, albo napiszcie jej obydwoje smsa ze jestescie zajeci, albo ze mozecie isc we trojke do tego kina :P moze wtedy sie odwali

Właśnie:) Niech powie, że idziecie w trójkę albo wcale... Fajne filmy teraz puszczają w kinie, mogłabyś się przejść, hehe. W sumie mam nadzieję, że Twój chłopak się nie złamie i nadal ją będzie olewał, o to dziewczę to chyba własnie do nachalnych odbijaczeka nalezy.

a co do tego czy powinnas reagowac - oczywiscie ze tak!! nigdy tak do konca sie nie dowiesz co tak naprawde zaszlo miedzy nimi, co on jej mowil, moze faktycznie dal jej nadzieje na cos powazniejszego, a moze nie.... takie trojkaciki sa raczej niebezpieczne i nic dobrego nie wroza

Gość małaJednataka
Bardzo dziekuje za wypowiedzi... Nie mam pewnosci co tak naprawde przez ten miesiac sie wydarzyło,faktem jest iz teraz moj chlopak nie zwraca na jej zaproszenia uwagi i obiecał ze o kazdym ruchu tej dziewczyny bedzie mnie informował. Nie dodałam jeszcze jednego (chyba istotnego) faktu...ja mam 21,On 23 a tamta 25.....w tym wieku takie szopki odwalac?! Ja rozumiem gdyby to była nastolatka albo nawet dziewczyna w moim wieku... Hm?!

nie sugeruj sie wiekiem, ona po prostu nalezy do tych \"nachalnych odbijaczek\" jak to ktos wyzej napisal. widocznie mysli ze skoro sie raz rozstaliscie to byc moze zwiazek rozpadnie sie i drugi raz, ze sie nie kochacie, a ona widzi szanse dla siebie i twojego chlopaka jako pary - tak mi sie wydaje ze moze pomyslec. albo po prostu ma frajde w tym ze wam zakloca wasz spokoj i sieje niepokoj niech twoj chlopak sie z nia nie kontaktuje, olewa a ona jesli nie jest maniaczka to sobie da w koncu spokoj albo znajdzie inna ofiare.

Gość czegos tu nie rozumiem
dlaczego nie moga isc do kina jesli sie koleguja?

Gość śmieszna jesteś
Naprawę wierzysz że on jej nie odpisuje za twoimi plecami? Gdyby tak bylo to ona też by siedziała cicho. Nawciskal jej kitów i utrzymuje z nia kontkat na bank. Rzeczywiście_bardzo_ cie kocha skkoro w ciagu miesiecznego rozstania juz sie inna pocieszyl :D Widac jak biedulek " cierpial" po rozstaniu.

Gość to proste
Z Tobą się rozstał, zaczął być z nią. Wtedy był JEJ a nie Twój, bo się rozstaliście A nagle zostawił ją dla Ciebie. Czyli - odbiłaś go tamtej dziewczynie.

Gość małaJednataka
A wiec postanowilismy wyslac razem do niej smsa z Jego kom.....napisalismy "Bardzo Cie prosze nie pisz do mnie wiecej bo niestety to generuje tylko problemy w moim zwiazku,ktory probuje odbudowac" No jakos tak napisane było...Nic nie skomentowała,mineło 3 dni a ona wysyła takiego smsa "Ooo widze w opisie gg ze gdizes wyjezdzasz,miłej podrozy,buziaczki papa" Ja juz rece załamuje...On natomiast mowi ze znudzi sie jej predzej czy pozniej...! Jak sie jej pozbyc,by sie przy tym nie znizyc do jej poziomu...?!

Gość małaJednataka
Hm...?!

Gość chciałabym wiedzieć
hmm...trzeba zrobic tak:Niech Twój chłopak się z nią umówi,że niby jako kolega z koleżanką.np.pogadać gdzieś w jakimś pubie...,no i weźmie"niespodziewanie"Ciebie..pójdziesz sobie z nim,no w końcu jesteś jego dziewczyną:D.I będziecie sobie siedziec we trójke...,bądzcie dla niej mili,ale też dajcie jej do zrozumienia,że bardzo się kochacie,przytulajcie się do siebie,czułe słówka itp.,zrobi jej się głupio..,jej nadzieje prysną jak bańka mydlana..i trochę się zawiedzie na Twoim chłopaku-no,bo niby miał przyjść sam haha