Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciapiasta w kropki

PRZEBARWIENIA - ktos wygrał ????

Polecane posty

Gość ciapiasta w kropki

Dziewczyny, czy ktoras z Was poradzila sobie tak naprawde z przebarwieniami po tradziku wyduszaniu itd? nie jakimis super strasznymi, ale jednak.... Bo ja walcze, ale szczrze mowiac nie wiem jakim sposobem najlepiej. kremy? kosmetyczk? dermatolog? jakie zabiegi? czekam:)

to zależy, jakie te przebarwienia, jak mocne, to kwasy u dermatologa, jak drobniejsze, to kwasy do domowego użytku, np. Acne Derm, a na dzień porządne, apteczne filtry.

Gość maryśa
Miałam straszliwe plamy na czole i policzkach od kilku lat, które się pogłębiały tzn. stawały się ciemniejszei większe. Uzywałam wszystkich możliwych preparatów, ale pomógł mi tylko jeden: Żel wybielający Neostraty. Szok! Efekty widoczne z dnia na dzień. Wszyscy moi znajomi byli ZASZOKOWANI. Polecam. Plamy zniknęły!!!

Gość zainteresowana85
maryśa -> a mozesz cos wiecej o tym napisac?nigdy o tym nie slyszalam, ale poszukam to zaraz na google:) gdzie to mozna nabyc, drogie to i na ile wystarcza? jakie te plamki ialas? po tradziku? czerwone, duze, czy blizny? eh no wszystko co mozesz to pisz:)

Gość kobietak młoda
tez z tym walcze ja chodze na peeling migdałowy, od wrzesnia, co miesiac jeden zabieg, mialam straszne przebarwienia jeden obok drugiego, nie dalo ich sie zliczyc, czerwone poliki jak burak mialam, mialam bardzo nasilone, wiec nie liczylam na szybkie efekty, uzbrajam sie w cierpliwosc i odliczam ciagle do kolejnego zabiegu, bylo juz ich 6, przebarwienia są w porawnaniu z wczesniejszymi jasnitukie, chybe z sie myje to czerwone sie robią, sa jeszcze dziurki, ale je tez sie da wyleczyc, trzeba poprostu czasu;) pozdrawiam no i nawet polecam;) chociaz wydaje mi sie ze sa lepsze opcje do walki z tym swinstwem;) P.S. no ja tez bym chciala cos wiedziec na temat tego żelu nesotrata, ile kosztuje itp.

Gość Selli
no wlasnie, przebarwienia.. moje dotycza nie pryszczy, bo tych nigdy nie mialam ale przebarwien od slonca.zaczely sie pojawiac rok temu, po wylegiwaniu sie na "wloskim" sloncu. Najbardziej widoczne byly nad ustami, w miejscu depilacji. Raz chyba za mocno pociagnelam plaster depilacyjny i wyraznie podraznilam skore, byc moze nawet zerwalam jakas glebsza warstwe naskorka i teraz w tym miejscu, jak tylko wychodze na slonce dostaje plam jasnobrazowych. okropne! nie wiem co z tym robic. bo jesli juz nigdy nie bede mogla swobodnie siedziec na plazy.. nie chce chowac twarzy bez konca. co robic? czy ktos ma podobny problem? wiem, ze sa jakies kremy rozjasniajace plamy po sloncu i na pewno mozna je usuwac u dermatologa, tylko zupelnie nie wiem od czego zaczac.. moze wystarczylaby po prostu jakas masc, krem specyficzny. dodam, ze mam jasna cere, piegi na nosie. pomozcie!

Gość maxmara35
selli .. ja tez to mam :))cera jak u niemowlaka, gładziutka i bez syfków i tylko te przebarwienia pod nosem :(stosowałam różne specyfiki i te tanie i te z wyższej półki .. i nic :(latem uzywam filtrów 80-tki a skora i tak sie opala przebarwienia ciemnmieją okropność ... podejrzewam ze tylko laser tu pomocny a to niestety droga kuracja :(

Gość Selli
kurcze, tez to w gruncie rzeczy podejzewam.. ciekawe ile taki laser kosztowalby...

Gość zainteresowana85
znalazlam cos o tym zelu w necie, kosztuje roznie od 140-160 zl a jesli chodzi o laser to sie lecze laserem, nie jest zle, nie mam za duzo przebarwien place ok 300 zl za twarz i jestem zadowolona z efektow:) ale ciagle cos mi wychodzi i powstaja nowe...

maxmara35, a jakiej firmy te filtry SPF 80?

Gość maxmara35
witaj justa ..:) ostatnio miałam La Roche , nie są niestety tanie . Kosmetyki z tak wysokimi filtrami mozna nabyć tylko w aptekach .. nie kupuj nic w drogeriach bo to szajs:(( Są tez kremiki firmy Isis .. miałam z tej firmy kwas do punktowaego smarowanka , ale mi nie pomógł. Skóra skórze nie równa , zatem nie zniechęcaj się .Kiedys kosmetyczka poleciła mi Mela-D i tez nic , szkoda bylo tylko kasy:(( Wejdx prosze na stronkę drogerii sprawdzonej przeze mnie . Są tam różne kosmetyki na przebarwienia skóry. Oto ona www.esentia.pl

Gość do maxmara35
przejrzalam ta stronke co podalas i maja duzo ciekawych rzeczy... probowalas moze cos na punktowe zmiany? jakis zel punktowy, co sprawi, ze bardzo szybko zniknie pryszcz? albo cos z kwasami, zeby szybko plamki zeszly??