Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudika

Od czasu do czasu pobolewają mnie piersi i mam wrażenie, że rosną

Polecane posty

Gość klaudika

Mam 22 lata, biust w sumie niewielki - takie duże A, małe B. Nie łykam tabletek anty (kiedyś łykałam), nie jestem w ciąży. Ostatnio, od jakiegoś tygodnia co parę dni czuję ból w jednej piersi, potem po paru godzinach w drugiej... w sumie nie wiem, czy to można nazwać bólem, takie pobolewanie. Po tym pobolewaniu czuję, ze dana pierś jest pełniejsza, taka twardsza. W sumie jest jeszcze za wcześnie by mówić o jakimkolwiek wzroście biustu, ale czuję, że są pełniejsze. Pytanie: czym takie pobolewanie jest spowodowane? Nie miałam takiego uczcia od czasów dorastania, nawet podczas brania tabletek anty. Czy to świadczy o zwiększonej produkcji estrogenu? Dodam też, że od miesiaca mam mniejsze problemy z moją tłustą cerą - tj, tłusta jest nadal, ale już mi się nie tworzą na niej żadne przykre niespodzianki :O Może ktoś się z was zna i odpowie?

Gość klaudika
upup

Gość klaudika
Żadna nie miała podobnych doświadczeń??:O

Gość Jadźka ale młodsza
no co chcesz, widocznie Ci cycki rosną, nic tylko się cieszyc

Gość klaudika
A może się wypowie ktoś znający sie trochę na fizjologii człowieka... czy taki wzrost piersi w moim wieku jest normalny??

Gość taaaaaaaaaa
podnoszę

Gość Claudia ****
Mnie tez czesto bola, to normalne. Wcale nie musi swiadczyc o tym, ze rosna. Mlode kobiety czesto tak maja.

Gość klaudika
No nie wiem, ja tak nigdy do tej pory nie miałam. Teraz mam takie jakby napuchnięte piersi, zupełnie jakym brała jakieś hormony (miałam tak gdy brałam tabletki anty), dodam ze nie jestem przed okresem. Dzięki za odpowiedzi.

Gość Doradca Techniczno-Handlowy
ja miałam to samo przed miesiącem i biust tez trochę mi się powiekszył, nic tylko się cieszyć;) a też jestem po 20-sce

Gość klihdgsgsftyuna
ja tez tak od pewnego czasu mam,stanik (duże B)wypełnił sie mi po brzegi:D,piersi są takie jakby bardziej opuchniete,choć już jestem 9tydzień po okresie.To chyba jakaś zmiana w organizmie na tle hormonalnym.Ja mam 21 lat.Aha,zaobserwowałam,że twarz sie mi mniej przetłuszcza:)

Gość klihdgsgsftyuna
sorry-prostuję -9 dzień :P

Gość a moze to ciaza
podczas ciazy bola i cera tez sie poprawia

Gość klaudika
Nie, to na pewno nie ciąża... nie jestem wiatropylna:P Ciekawe skąd się biorą takie samoistne zmiany hormonalne w tym wieku.