Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

spokofacet

mam ochotę na moją koleżankę z firmy

Polecane posty

haha mniam mniam... jest cool a wiosna radosna.. więc wszyscy zabierajmy się do mniam mniam... zaraz zniknie wstrętny brudny śnieg.. bleee

spoko mowisz ze od mniam,mniam zniknie snieg???:D Wow coz za genialny pomysl... Chociaz goracy mniam,najwieksze lody stopi...;-)

mniam mniam mniam....... cholera az slinka mi cieknie........................ lessi byl ale jak dla mnie to za krotko:P uch :( mam takiego jednego fajnego.............. tylko ze ....no wlasnienie jest MOJ 😭 a ja go chce ! reraz zaraz! :O

spokofacet:P zeby to bylo takie proste jak ty myslisz:) ja chce ..on mowi ...moze....chce... a idz w pizdu :( on chce tylko k... mysli ze ja sie go prosic bede znow popsulam sobie humor 😠

Witajcie, nic nie mówcie...moje mniam mniam pojechało miesiąc temu na obczyznę...w pracy nie ma na kim oka zawiesić, pogoda do...d...y nie podobna,że nie chce się z domku nosa wystawić.Ech....dziś to ja nastroju do niczego nie mam :-).Buźka

Gość spokoafcet
zupełnie do niczego ? nie masz? nie wierze....

Witajcie.....no do niczego.Całą wiosnę szlag trafił...dziś musiałam auto skrobać z lodu.U Was też tak zimno??????

agniecha 31 wiesz pogoda,pogada...ale najwaniejsz jest pogoda ducha:D ja staram o ty nie zapominac ale fakt czasmi ciezko...;-)

Ja w poniedziałek miałam power jak cholera a od wczoraj mam nostalgię i tak patrzę od miski :-)

Gość tez mam chec na moja kolezanke
z firmy Biedronka