Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

spokofacet

mam ochotę na moją koleżankę z firmy

Polecane posty

Gość notak
Ale czy ona ma na ciebie ochote? To jest pytanie. Niektorzy mezczyzni sa tak pewni siebie..... Chyba, ze sam jestes jakis do schrupania, to wtedy zwracam honor. Milego dnia!!!! Tylko nie wybuchnij i sie zbytnio nie napinaj, bo dostaniesz kociej mordki.

Gość no tak tak...
Ale czy ona ma na ciebie ochote? To jest pytanie. Niektorzy mezczyzni sa tak pewni siebie..... Chyba, ze sam jestes jakis do schrupania, to wtedy zwracam honor. Milego dnia!!!! Tylko nie wybuchnij i sie zbytnio nie napinaj, bo dostaniesz kociej mordki.

spokofacet i morelka a lessi nie widzieliscie? znow oferma na noc nie wrocila

oooooooooo witaj:-p niestety nie widzialam lessi ale jak zawołamy razem to moze wroci;-)LESSI!!!!!!!!!!!!!!!:classic_cool:

morelka nie zbijaj sie :D a co wy tak ze spokofacetem zawsze razem.:P

hmmm zbijaj????????tzn.:classic_cool:mozesz mi przetlumaczyc???:classic_cool: Dlaczego tak razem??????????;-)chcialabys wiedziec co????????????

to milego dzionka i ....nie uprawiaj sexu w pracy... zawalu mozna dostac :D

Gość przen
12:11 pozdro600 to dlugo juz pracujesz w tej firmie pogratulowac, mnie by wylali za pierdalactwo po miesiacu Chcesz ze mnie kpić? Nie poczułam nic, daj BIS!!!! Nie powiedziales tego w ryj, to nie powiedziales nic! 12:11 pinezzzzka właśnie chciałam się tam wypowiedzieć i też nie mogę hehe a wiesz u mnie w pracy dziś analogiczna sytuacja do Twojej chyba wiosna idzie 12:13 oooooo spoko wwez na wstrzymanie bo ci sie cos stanie :P

Gość gość
o dziala, coz moge poradzic, udajcie sie w ustronne miejsce albo zamknijcie sie w pokoju i dalejże do dziela!

no w końcu się dostałem na topik masakra.. ona czy ma ochotę? pewnie... i wtym problem a ja oczywiście ze jestem do schrupania...mniamniam... hiehie

Gość To ja Twoja kolezanka
z pracy...no weź mnie wreszcie, bo jeszcze trochę a pójdę się z woźnym pobzykać ;-P

ale powinieneś wiedzieć, że tak nazywamy naszego dyrektora? :-P ehhh Ty wciąż taki wyalienowany! nie wiesz co się wokół Ciebie dzieje, a Asia z księgowości marzy o Tobie już od miesiąca :-)

straszne nie wiedziałem/.// i męczy się biedactwo... muszę z tym coś zrobić...hmm może weźmiemy ją do trójkąta?

Romans w firmie to najgoresza glupota :( zawsze wyjdzie i zawsze ktos wylatuje z firmy :(

Życzę powodzenia i szybkiego cichego bzykania :P Chodzi w staniczku :P Czy ona jest aż tak sexi :D Czy niby przypadkiem dotykałes jej ciała jesli tak to jaka byla jej reakcja :P

no nie tylko ona się męczy ale i mnie zamęcza swoimi fantazjami, czego to by z Tobą nie zrobiła.. ostatnio kupiła sztucznego penisa + uprząsz- nie pytaj po co :-P Co do trójkąta to odpada.. w końcu ona ma 53 lata :-P

reakcja... taka... że u mnie erekcja.. hehe wystarczy jej wzrok... i wszystko wiadomo... no ale trzeba być twardym...(ciekawe jak długo?)

Gość SAssaa
Że mnei tak nikt nei chce, od lat nikt na mnie nei zwrócił uwage. Czy ja na czole mam napisane ze mam kogos ????????????????/

CZy chcesz powiedziec ze widzisz w jej oczach pozadanie :D Nosi stringi ?

Gość SAssaa
jESLI ONA TEZ CHCE PRZELEC JA