Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

spokofacet

mam ochotę na moją koleżankę z firmy

Polecane posty

do moilolitttta prawdziwa... widzę że do Ciebie też już wiosna zawitala... cialko buzuje?

Gość moilolitttta
no tak zaraz się dowiem, że mam sutki jak draże z Biedronki albo coś w tym stylu facecie z jakiego miasta jestes? ...ona zawitala juz parę mies temu..ale jestem wyposzczona :o

to napewno masz myszy labo szczury bo cos musisz mniec a jak nie to napewno masz pchly

PinkBunny. proszę Cię wymyślaj jakieś bardziej orginalne teksty bo naprawdę zaczynam zazdrościć pozdro jej podszywaczy:o :D

pink nie czepiaj sie pol dnia sie podszywam pod wszystkich miedzy innymi pozdro juz brakuje mi pomyslow ale obiecuje poprawe ale moze jak mnie przekupisz jakos :P to bede sie podszywal pod ciebie w taki sposob jaki bedziesz chciala i obierzemy wspolny front :P

z kad pewnosc bylas u lekarza i ci to powiedzial jesli nie ]to napewno masz hehehe

wspólny front?:D hehe to brzmi złowieszczo. chetnie obiorę front przeciwko pozdro. trzeba połączyć siły bo na chwilę nie byłam czujna i przestała się mnie bać;) normalnie bezczelność..

to w takim razie jestesmy umowieni ale zostaje jeden problem jak mnie przekupisz :P w tedy mozemy dzialac przeciwko pozdro i znowu bedzie sie ciebie bala hehehe

Gość konspiracja he he
:)

ja tam na nikogo się nie gniewałam:-pMasz duzego buziola ode mnie;-) Tym bardziej teraz jak jestem w ... niebianskim humorze;-)(oj dzialo sie dzialo)ale ciiiii niech to pozostanie miedzy nami.;-) spoko widze ze PinkBunnny jakis zmasowny atak na Ciebie zrobiła;-)Ale spokojnie sojusz cipko-peniskowy Ci pomoże przezwyziezyc truden chwile:-pPrawda ooooooooooooo?:classic_cool:

PinkBunny my sei chyba jeszcze nie znamy???????:classic_cool: milo mi morelkaaa Jest taka zasada jak nie mozesz pokonac wroga to sie z nim zaprzyjaznij:classic_cool: ale mam nadzieje ze ty nie moj wrog co??????????????

ty nie mój wróg dopóki nie podpadniesz. a ostrzegam mi wszyscy podpadają prędzej czy później:D np. twój szanowny rozmówca spokofacet podpadł prędzej :o a z poszywaczami już się dogadałam. mamy sojusz przeciwko pozdro:P

siemka morelka i inne ....:P..stworzenia czy owocki... no zebym tylko nikogo nie pominnela.. spokofacet jeszcze pewnie spi haha:P ale mu dobrze,,,,moze nie tak jak tobie MORELKO wczoraj ...🖐️

Witajcie:-) Jeja jak ja nie lubie takich dni:-(Pogoda do d..., pracy fulli jeszcze mina szefa jakby bombe polknal...eee szkoda gadac,na dzisiaj mam juz dosc. Ale wczoraj ooooooooo mniam,mniam:D,dla takich chwil chce sie zyc!!:D Zabieram sie troszke do pracy w koncu trzeba cos zrobic, bo prezio zacznie zabijac wzrokiem zaraz...

pogoda do bani.. ale za chwilę musi być ciepełko.. a szef niech się ciągnie.. i tak żyje z Twojej pracy..

spoko swietna racja:D niech sie.... generalnie jest nawet ok ale chyba dzisiaj cos wstal lewa noga ,no coz zdarza sie;-)A my musimy znosic jego fochy... ale wiosna idzie ....:D(chociaz u nas pada snieg)hormony buzuja i ciagla ma sie ochote na mniam:D