Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

spokofacet

mam ochotę na moją koleżankę z firmy

Polecane posty

Gość jak sie wiecej kobiet...
niekoniecznie tylko wiosna:)) :)) Ja tam lubie caly rok :))

superfacet skrobne do ciebie :) najpierw to cie troche poobserwuje.daj teraz gg.po co zasmiecac skrzynke:P

to akurat to mile nie bylo:( to po co mam skrobac?jak ty takie podejscie masz .eeeeeeee chyba sobie ciebie odpuszcze

czy wy jesteście ślepe dziewczyny? czytam różne topiki i widzę że sopkofacet to jakiś smutny załosny koleś o wyraźnie nie za wysokim poziomie inteligencji, który w niewyrafinowany a momentami wręcz śmieszny sposób podrywa wszystko co się rusza...podobny jest niejaki purpurowy(nie zdziwiłabym się gdyby to była jedna i ta sama osoba:o ) jego teksty są żenujące. kompletnie nie rozumiem na kogo się kreuje, ale to naprawdę żałosne.... a wy się łasicie jak kotki w marcu do takiego przygłupa?? :o wiem że teraz zjedzie mnie jakiś pomarańczowy którym z pewnością będzie spoko facet - nadworny podszywacz. tak więc od razu odpowiadam: \"buahahahahaha nic mnie nie obchodzi co na ten temat myślisz. ja wiem swoje!! \"

jak wywale gg na forum to będą pisały jakies oszołomy... więc napisz na maila...i podaj gg buźka

wczoraj z morelka o mnie tez mowiliscie nie zbyt przychylnie. co tam pare oszolomow w te czy w te. oki moze skrobne papapa

do PinkBunny ...i ty mówisz że ja jestem żałosny... a siebie nazywasz PinkBunny .. nie będę komentował twoich wypocin... bo i po co każdy ma prawo do własnego zdania... ale jeśli czepiasz się mojej inteligencji... to wybacz..nie przejdę nad tym bez komentarza... myśle..że IQ mam wyższe niż ty ...przynajmniej o kilka pięter.. sorry to forum nie służy wymianie naukowych poglądów..tylko opowiadaniu...często głupot nie mających wiele wspólnego z rzeczywistością... więc nie podniecaj się bez potrzeby.. aaa i niejestem ani podszywaczem ani ...niejakim purpurowym..

haha mój nick to właśnie drwina tak jak zdaje się Twój bo z pewnością nie ma nic wspólnego z rzeczywistością...piszę o Tobie w ten a nie inny sposób bo nie da się przejść obojętnie obok takiej żenady. musiałam Cię skrytykowac bo aż się o to prosisz... zrobiłeś sobie z damskiego forum miejsce do podrywania panienek. moim zdaniem to przykre i tyle. śmieszy mnie Twój sposób na poznanie dziewczyny...a co do mojej inteligencji to możesz o niej pisać ile Ci się zywnie podoba, gdyż jestem tu anonimowa i nie przejmuję się jakąkolwiek krytyką...ty też możesz spróbować tak zrobić. masz do tego prawo. najlepiej nie komentuj moich postów jak Cie tak od nich dupa szczypie. to był apel do dziewczyn a nie do Ciebie. :o

nie połóczaj mnię bo ja i tak wię sfoje jak siem co pisze. literufki żeś nie widziau?:D pa spoko facet niech Cię ziemia pochłonie:p

ooooooooo daj spokoj nikt o Tobie nie mowil zle.A poza tym to ty probujesz caly czas prowokowac i sie podszylas pode mnie:-p i prosze cie jeszcze o jedno wyluzuj to jest net,a nie real;-)

jak chcesz podystutowac o tym to bede wieczorem,teraz znikam do mojego misiaczka:-)

morelka po co mam sie podszywac pod ciebie:D ja wystarczajaco dobrze sie bawie pod oooooooo a i korzystam tego a nie zeruje na tobie... fajnie sie bawie a jak spotykam kogos znajomego typu SPOKOFACET CZY MORELKA to mi jeszcze lepiej.no daj lapeczke na zgode :) oki?

spokofacet zawsze panowala ja to ugodowwa jetem:P morelka duza buzka

Gość jak sie wiecej kobiet...
:)) :)) :)) Jak milo.., zgodnie...:)) TOLERANCJA GORA :)) A jak sie komus nie podoba to... :))

Gość moilolitttta
spokofacet---> a ja nie mogę być? niedługo mam owulację.....więc będę chętna :P

zgadnijcie komu się nie podoba taka zgoda:D....podpowiem wam...ten ktoś jest różowy i miły w dotyku :P ;)

Gość moilolitttta
wiesz...najpierw możemy sobie popatrzeć w oczy...spojrzysz w moje zrenice (sorki, kreseczka mi nie weszła)

Gość moilolitttta
i..moze coś się okaże...uzgodnimy taktykę...

hmm a ty jesteś kaszpirowski czy zbyszek nowak?.. chcesz mnie wprowadzić w stan hipnozy??

Gość moilolittta
ze ty bedziesz mnie dymal a pozniej ja bo tez mam penisa a pozniej zobaczymy kto ma wiekszego :)

Gość moilolitttta
nie mam penisa..a kysz...poszedł mi stąd w cholerę ..no, już..na szczaw... nie mam penisa, tylko30lat i hormonki mnie męczą:(..założę spodnicę, bo już ciepło:) i kozaczki czarne ...

Gość moilolitttta
ej ty podszywaczu skad wiedziales ze mam penisa ? nikomu o tym nie mowilam:O wie to tylko moj brat z ktorym wspolzyje