Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myniaaaaaaaaaaaaa

jakie ciuchy????

Polecane posty

Gość myniaaaaaaaaaaaaa

Cześć. Mam do Was prośbę - chodzi o to , że nie za bardzo wiem jak mam się ubierać. Jestem kobietą wysoką (174, waga 75) 40 letnią (duchem czuję się znacznie młodziej ;-). Mój typ sylwetki - to tzw. grucha. Mam szerokie biodra i grubawe nogi, w pasie jestem wąska. Jaki fason spódnicy najlepiej by do mnie pasował???? Dzięki za pomoc. :-)

Gość myniaaaaaaaaaaaaa
halo .......:-(((

Gość najlepiej nie ubieraj
spodni bo to wyjatkowo oblesna figura i... spodnie cie szpeca najzwyczajniej - zwlaszcza te do pasa(niebiodrowki) - co do spodnic - to najlepiej takie dosc dopasowane i tuz za kolana,ale... ciemne - zeby bardziej cie nie pogrubialy...

Gość vanessaaa
witam. moim zdaniem powinnas nosić długie spodnice, nie za wąskie,tak żeby sobie swobodnie na Tobie leżały, najlepiej takie lekko sportowe, ze tak powiem. moim zdaniem nie nosić nic wąskiego.

wydaje mi sie ze powinnas unikac jaskrawych i dopasowanych \"dolow\".lekko skrojone,sportowe(i nie tylko) ciuchy powinny fajnie lezec.jesli chodzi o kolory to czarny,oliwkowy,ciemny braz,itp...staraj sie unikac sztruksu-strasznie pogrubia:)

cześć Myniaaa wszystkie Panie ubrały Cie w kolory, a żadna nie wie jakim typem jesteś tzn jakie kolory pasują do Ciebie...Ja cos o stylu... Jeśli masz szersze uda- ja tak mam- to spódnica musi być lekko rozszerzana- trapezy np... Nic ciężkiego, zadnych wełen itp. Spodnie też proste, żadnych dopasowywanych, moga być nawet lekko rozszerzane u dołu- wyrównuja proporcje i świetnie schowasz grubsze nożki...Lejące materiały, lekkie..Gdy spodnie \"tańcza u dołu\" odwracaja wzrok... Zawsze sie nalezy ubierac metodą kompensacji. Jeśli masz szersze uda a ładny biust to podkreśl biust, niech patrza w tą stronę. Jeśli ładne ramiona to też...I tak ze wszystkim. Pozdrawiam :)A ja i tak najlepiej sie znam na kosmetykach... (www.atw-sklep.pl):)

Gość myniaaaaaaaaa
dzieki.... :-) już cos wiem.. :-)