Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M_D_

MIŁOŚĆ ON - LINE GG

Polecane posty

Gość M_D_
Chyba nie mogę powiedzieć skąd jest Bartek, bo być moze znasz i jego i Karolinę a wtedy byłoby niemiło

Gość M_D_
To nie jest żenada, nie ma żadneho och ach i nie ma miejsca seks on line, nie nie, widzisz, jednak nie rozumiesz w jakiej jestem sytacji

Gość M_D_
Powiedz jak nazywa się Bartosz, którego Ty znasz???, jeśli nazwisko będzie się zgadzało to dam znać

Gość mala.......
Jasne jasne tak sobie klikałam i mialam ochote do kogos poklikac . tak mi sie wybrało faceta bo do kobiet nie warto a ze ma kobiate no coz to nie wazne.JA mialam ochote. Zobaczysz jak kiedys jak bedziesz z nim (jezeli wogole) jaks tak inna kliknie bez inicjatywy i pogada a bedzie w tym bardziej kreatywna i obrazowa. Ty lepiej poczytaj zdradzone , po rozwodzie. Tam wszystkie problemy w wiekszosci powstały przez larwy , ktore tak klikaly. Nie z twojej inicjatywy to po cholere klikalas, Ale ty jestes zaklamana .tez czesto korzystam z gg i takie smieci od razu blokuje. klikaj klikaj az ci kliknie jagger podpowiada ale jego nik od razu kojarzy sie czyz nie............. moze tez klika

Gość mala........
akurat rozumiem i to z tej drugiej strony. rozumiem bardzo dobrze i wykopalam takiego gnojka teraz placze i on za to co zrobil i ona bo nie ma pociechy z niego

Gość M_D_
To moze jestem egoistką i chcę zbudować swoje szczęście na krzwdzie innej dziewczynie może jestem złym czlowiekiem moze kliknęlam do niego bo czułam się sama, po prostu ale nie chcialam, zeby tak było jak jest nie chciałam, żeby tak się pokomplikowało

Gość M_D_
Ale mi na nim tak bardzo zależy Nie mogę przemówić sobie do rozsądku, że ma dziewczynę, ze być moze będą małżeństwem, i że ja z nim nie mogę być

Gość mala........
jedno co cie tłumaczy jezeli on nie kłamie ze nie ma rodziny. To sa jeszcze zwiazki bez zobowiazan . Gorzej gdy dotyka rodzine . Obys nie nabrala takich nawyków i nie rozwalila kiedys rodziny. obys. ale pamietaj ,z zlo wyrządzone inym zawsze wraca nawet polatach . Jezli jest to luny zwiazek to ok jezeli mocno zaangazowany to juz gorzej. Ja osobiscie nie klikam do facetow bo sie nudze mimo ,ze jestem wolna

Gość mala......
I jeszcze jedno zastanów sie skoro tak szybko uległ tobie. To jak bedziecie razem usuniesz gg , bedziesz kontrolowac, czy bedziesz slepo ufac az obudzisz sie z ręka w nocniku i powstanie nowy Topik "zdardzona prze net" Czy bedziesz zyc w stałej niepewnosci. gratuluje wyboru na pewno nie bedziesz sie nudzic

Gość a ile on ma lat
wiek sie zgadza, ma nazwisko na a, chociaz zawzse mozna nazwisko ulryc, zmienic...

Gość M_D_
Bartosz ma nazwisko na "L"

Gość M_D_
Nie ma rodziny tylko dziewczynę od 5 lat

Gość M_D_
Gdyby miał rodzinę, to nie sądzę, zeby chciał ze mną rozmawiac, ajesli tak to byłby skończonym draniem

Gość do malej.........
12:51 mala....... Jasne jasne tak sobie klikałam i mialam ochote do kogos poklikac . tak mi sie wybrało faceta bo do kobiet nie warto a ze ma kobiate no coz to nie wazne.JA mialam ochote. Zobaczysz jak kiedys jak bedziesz z nim (jezeli wogole) jaks tak inna kliknie bez inicjatywy i pogada a bedzie w tym bardziej kreatywna i obrazowa. Ty lepiej poczytaj zdradzone , po rozwodzie. Tam wszystkie problemy w wiekszosci powstały przez larwy , ktore tak klikaly. Nie z twojej inicjatywy to po cholere klikalas, Ale ty jestes zaklamana .tez czesto korzystam z gg i takie smieci od razu blokuje. klikaj klikaj az ci kliknie jagger podpowiada ale jego nik od razu kojarzy sie czyz nie............. moze tez klika Mała, madra z Ciebie kobitka. Tak trzymaj. A te klikające larwy to mam nadzieje, że trafią na kolejne larwy, które wyrwą faceta z ich rodziny jak już beda szczęśliwymi mężatkami z gromadką dzieci.

Gość do autorki tematu
daj sobie spokój kobieto, nie rób drugiemu co tobie niemiłe. Pomyśl jakbyś się czuła gdyby tobie jakaś zdzira podrywała faceta.

Gość Czemu sie tak puszycie
dziewczyna pomylila fascynacje (jej marzenia) z miloscia i realnym zyciem...ten facet zapewne nawet swietnie pachnie...ona juz to wie bo sobie wymarzyla...sama sobie kreci ten film i sie zakochuje...a moze facetowi na spotkaniu sie nie spodoba np jej mlaskanie przy jedzeniu i co wtedy??

i właśnie dlatego powinna się z nim spotkać jak najszybciej, wtedy sie wszystko wyjasni:) p.s me imię Jacek:)

Gość M_D_
Tak, może kiedy się spotkamy, poznamy się na żywo będzie inaczej Uważam, ze napewno się sobie spodobamy, skoro to co piszemy do siebie i sposób w jaki siebie przedstawiliśmy jest prawdziwy to nie bedzie miala miejsca taka sytaacja, że się sobie nie spodobamy

Gość M_D_
Nic mi się nie pomyliło, zupełnie nie rozumiesz sytacji No i nie mlaskam przy jedzeniu :D

Gość M_D_
On widocznie chce żebym go podrywała bo sam to robi

Gość M_D_
Tęsknię za nim, nie rozmawialiśmy 3 dni... mam nadzieję, że dziś wieczorem się uda....

Gość RZO
M_D_ Ależ tutaj toczy się dyskusja - poziom intelektualny na wysokim poziomie i bez filozofii !

Gość M_D_
o co dokładnie Ci chodzi, co masz na myśli??

No coz powiem Ci ze bylam w takiej sytuacji ponad rok temu..:)Ale to ja mailam faceta ...On byl wolny..Poznalam go na czacie ..Pozniej wymiana na nr gYgY...nr tel...I tak jakos stalo sie rozstalam sie z facetem mimo to ze moj obecny mi sie nie podobal a jednak po 2 miesiacach dalam nam szanse ..I jestem z nim jush roczek..:) Jest fajnie i nie zaluje tego ze zostawilam tamtego faceta ..Chodz powiem ze byl dla mnie cudowny..a rozstalam sie z tego wzgledu ze mial wyjechac na 9 miesiecy za granice...I pomyslalam ze moze nie wytrzymaC tyle zstawiam sobie pytanie co bedzie jak wroci??Czy bedziemy razem?? A jednak pierwszy od niego tel . zaczelam sie z nim klucic(to byla 1 nasza klutnia) I stwierdzilam ze4 najlepiej bedzie jak sie rozstaniemy!! I ulozylam sobie zycie z facetem z internetu i jest dobrze bardzo sie ciesze ze swojej decyzjii !! Wiadomo na poczatku mi bylo ciezko zapomniec ale dlaczego mialam nie przyjadz oferty od faceta ktory bardzo mnie kochal !!!Temu mojemu virtualniCkowi spodobalam sie 3 lata temu...!! I powiem Ci tak ze jesli facetowi na Tobei zalezy ...I czuje cos do Ciebie to bedzie z Toba ...!!! Zycze powodzenia !!!

no Gosiacek super ,ze ci sie ułożyło a też tak z premedytacja klikałas do zajętego jak M_D. A po za tym to \"kłóć \" sie nie kłuc Osobiscie nie mam nic do randek i spotkan z ludzmi z gg tylko mierzi mnie postepowanie M_D , ktora chce usilnie zniszczyć jakiś związek. Nie możesz poczekac az on sam zdecyduje i sie rozstanie. Wtedy hulaj dusza , ale ona jest zwykłalarwa , ktora po trupach gna do celu. Oby sie mineła z tym celem.

Gość M_D_
Nie robię nieczego na siłę, to wyszło samo z siebie, długie rozmowy, wspól;ny język, on pisał mi o swojej dziewczynie i problemach jakie mają, a ja mu pomagałam, tak było przez pół roku występowałam w roli psychoterapuety ale zaczęłam zauważać że czuję coś więcej i z Bartka strony też coś się dzieje nie dązę do tego, żeby nie był z Kartoliną tylko za wszelką cenę ze mnąpo prostu kontynuujemy znajomość, nic na siłę, jeśli stwierdzi, że nie możemy dłuzej pisać, to owszem, będzie mi źle, ale uszanuję jego decyzję, nie będę natarczywie pisać, jeśli Bartosz uzna, że tak będzie lepiej Nie rozumiesz koleżanko o co chodzi, źle to postrzegasz

Gość przyglądam się
M_D_ spotkaj się z Bartoszem jak najprędzej i sprawa Ci się wyjaśni - albo wóz albo przewóz wtedy sytuacja Ci się bardziej wyklaruje - może tak być, że jednak czar pryśnie po spotkaniu z nim sama się teraz pogrążasz w domysłach :)

Gość M_D_
Też myślę o tym, co jak czar pryśnie Wtedy będę żałować chyba trochę tego czasu spędzonego razem na Gadu - Gadu...

Gość M_D_
Coraz częściej zaczynam myśleć, że źle robię, i nawet nasze pisanie na GG to już zdrada z Bartosza strony, bo pisze mi o tym, że chciałby mnie dotknąć, przytulić, czy to normalne??

Gość przyglądam się
może i żal będzie, ale będziesz spokojniejsza, nie będzie już domysłów, że a może będziemy razem, a może nie... zakochujesz się (czytaj zauroczyłaś się) w facecie, którego tak naprawdę nigdy na żywo nie widziałaś jeżeli nic z tego nie wyjdzie, wtedy będziesz mogła spokojnie otworzyć się na chłopaka, który czeka własnie na Ciebie jesteś jeszcze bardzo młodą dziewczyną i całe życie przed Toba, po co tak na starcie marnowac je :)