Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamusia murzynka

Przyznac sie do zdrady czy nie?

Polecane posty

Gość Mamusia murzynka

Bylismy pokloceni z facetem i kiedy zerwalismy kochalam sie z ciemnoskorym koszykarzem. Po chwili wrocilismy do siebie, a po miesiacu dowiedzialam sie ze jestem w ciazy. Bylam pewna ze to moj Olo jest tatusiem, bo z R. byliśmy b. dobrze zabezpieczeni i stało sie to tylko raz! A z Olinkiem staralismy sie o dzidziusia. Wiec nawet nie myslalam ze to sie stanie. Urodzil mi sie maly murzynek. O. nie mogl byc przy porodzie bo wyjechal do rodziny do Niemiec, do chorego ojca, wroci jutro!!! A ja nie wiem jak mu to powiedziec ze mamy murzynka. Czy moge mu sciemnic ze to nasze dziecko? Podobno jak dziadkowie albo pradziadkowie byli ciemnoskorzy, to dziecko moze tez byc ciemnoskore. Mama by mi pomogla i bysmy spreparowaly jakies zdjecie z dziadkiem Murzynem. Co ja mam zrobic. Nie powiem mu przeciez tego w oczy. On tak sie cieszy. Jest blondynem z rozowa skora. I tak dziecko mialoby po mnie ciemne oczy i ciemna karnacje. Boje sie co powie Olinek jak wroci.

Gość Mamusia murzynka
Michałek ma 10 dni i jest sliczny.

Gość wera_wera
ale kit, ściemniasz niesamowicie!!!

Gość naprawdę szkoda że
wszystkie zdradzające swych facetów dziewczyny nie rodza ciemnoskórych dzieci. Przynajmniej ojcowie mieliby czarne na bialym kim sa ich partnerki, komu tak naprawdę wierzą i z kom, a raczej z czym maja do czynienia. Szkoda, że jest tylu ojców wychowujących nie swoje w sensie biologicznym dzieci, a mamusie beztrosko zapewniają, że to ich i wciskaja im czułe: zobacz kochanie, jakie do ciebie podobne.

fajna prokwpkacja tylko jakoś ci niezbyt wyszała:P

Gość Mamusia murzynka
No jasne ze sciemniam... Komus takiemu jak ty by nie przyszlo do glowy ze moze cos takiego sie wydarzyc. Ale to nie jest sytuacja jak z filmu - duzo dzieci rodzi sie z ojca poza malzenstwem. Tylko u mnie pech chcial, ze ojciec byl czarny i dziecko jest ciemnoskore. A ja nie naleze do ludzi ktorzy maja super szczesliwy zwiazek i potrafia gadac o wszystkim z facetem. A do porodu nie wiedzialam ze Michalek bedzie mial taka karnacje wiec zbagatelizowalam problem. Zreszta niewazne.

ale bajeczka ! mogłabyś się bardziej postarać aby to wiarygodniej wyglądało

Gość Mamusia murzynka
Bo z wami nie da sie normalnie gadac. specjalnie probowalam napisac to normalnie, zeby bylo wiarygodne. Jakbym napisala, Ratunku, moje dziecko jest czarne, bo bzyknelam sie z czarnym to dopiero nikt by nie uwierzyl. Dobra dzieki, spodziewalam sie tego. Wy sobie nie wyobrazacie, ze komus moze przytrafic sie cos nietypowego. Co w tym takiego dziwnego????? Takie rzeczy sie zdarzaja. Dobra niewazne. Nie piszcie bo i tak nie bede czytac.

Nie sądzę aby Twój Olinek uwierzył w tę bajkę o czrnoskórych przodkach. Chcesz z niego zrobić idiotę, ale jestem przekonana, że nie uda Ci się to, ... więc jeśli to nie prowokacja..., pozostaje przyznać się ... i w miarę wcześnie uprzedzić szczęśliwego tatusia o odmiennym kolorze skóry swojego potomka :-D

Gość Mamusia murzynka
Sa kobiety, ktorym by nie przeszlo przez gardlo powiedzenie o zdradzie swojemu facetowi. i co w tym dziwnego. Prowokacja, bo co? Bo Murzyn? bo chce sklamac, ze to dziecko mojego faceta? A mam jakis inny wybor... Gratuluje empatii.

Twoje pytanie w tytule jest dziwne. Oczywiście, że sie przyznac, bo nie masz innego wyjścia... Zrobilaś co zrobilaś i musisz ponieść tego konsekwencje. Dziadek Murzyn... no sorry, ale chyba twój facet w cos takiego nie uwierzy, a ty sie dodatkowo ośmieszysz

Gość _mamusia_
To nie zdrada skoro od siebie odeszliście na jakis czas. Kochasz go? Nie sądzę, gdybys kochała nie poszłabys do łóżka z innym. Ani Ty ani dziecko nie macie nic do stracenia. Przypuszczalnie facet zechce zrobic badania genetyczne więc i tak sie dowie, lepiej zdobyc sie na szczerosc.

Gość Mama murzynka
My z facetem nie znamy dobrze swoich rodzin, inaczej bym nie ryzykowala. To by bylo jednorazowe klamstewko, moze odwiedzilby nas jakis Murzyn niby z rodziny? nie wiem kompletnie co mam robic! To spadlo na mnie nagle! Albo wkrece kit z dziadkiem albo pakuje sie i jade z M. na koniec swiata. Wstyd mi.

Gość 444444
jestes chora ? rodzisz czarne dziecko i nie wiesz co i jak powiedziec? wystarczy ze twój facet spojzy na dziecko i bedzie wiedzial ze sie puscilas.IDIOTKO!!!!!

Gość Mama murzynka
No pewnie ze kocham swojego faceta. Bylam wtedy strasznie zla na niego i chcialam sie odegrac. Sama nie moge uwierzyc w to co sie stalo. Nagle swiat mi sie przewrocil. Jestem w szoku ze mam dziecko w ramionach jeszcze sie nie oswoilam z tym, a teraz jeszcze to. Ale Michas jest piekny!!! Maz nie zrobi badan genetycznych. On mi uwierzy, bo nie spodziewa sie tego po mnie.

Jeżeli twój dziadek miałby być Murzynem to twoje dziecko miałoby tylko 1/16 murzyńskiej krwi, więc chyba nie byłoby calkiem czarne. Tak mi sie przynajmniej wydaje. Co do twoich oszustw - to jest powiedzenie, że kłamstwo ma krótkie nogi.

Gość _mamusia_
Gdyby dziadek był czarny dziecko mogłoby urodzic sie czarne - jest szansa. Ale ja osobiscie w takie wytłumaczenie nie uwierzyłabym. Chyba że Twoja mama zagra i powie że Ty jestes córką murzyna :o Bo dziadek murzyn jakos tak nijak wygląda :o Tylko co Twoj ojciec na to? :o Kurcze powiedz prawde i już. Byliscie pokłoceni (to Cie nie usprawiedliwia), może wybaczy? A jak nie to trudno, masz synka, nie jestes sama :)

Gość Mama murzynka
A o czarnym ojcu nikt nie wie!! mieszkamy w srednim miescie i tu nie widuje sie murzynow. A ja prawie non stop siedzialam w domu. Tylko raz wyjechalam, ale nikt tego nie skojarzy. To bedzie szok dla znajomych. Boje sie jego rodzicow. Nie chce go zranic. To jakis koszmar. W szpitalu wszystkie baby byly ciekawskie, ale im sie podobal maly. Jutro i tak juz bedzie po ptakach. Myslalam o tym zeby wyjechac i nie wrocic i zostawic mu tylko wiadomosc.

Nie wydaje mi się, aby Twój facet w to uwierzył. Ale spróbuj... Na pewno od razu zada Ci pytanie, dlaczego o tym zaskakującym fakcie nie powiadomiłaś go od razu zaraz po porodzie, tylko czekałaś z tym do jego przyjazdu tak jakbyś miała coś na sumieniu i potrzebny był Ci czas na wymyślenie bajeczki. Wierzę ze twój dzidziulek jest śliczniutki, ale nie wierzę że uda ci się nabrać Twojego faceta. Jestem przeciwniczką przyznawania się do zdrady, no ale w tym wypadku ...

Gość Mama murzynka
No bo nie jest zupelnie czarne!!! Tylko tak troche, ale jednak kazdy glupi zobaczy ze Murzynskie. Ale ja wiem ze mam szanse, bo ojciec Boba MArleya byl Bialym Anglikiem, a matka Czarnoskora. Takie rzeczy sie zdarzaja. Sciemnie ze wstydzilam mu sie wczesniej powiedziec, bo nie wiedzialam jaki ma stosunek do Murzynow, a ja np. ze w dziecinstwie mi dokuczano wiec nie mowilam o tym... A ja licze na to, ze chwile bedzie dyskomfort, a po chwili wszystko wroci do normy, Olo uwierzy i nie bedziemy sie stresowac. A synek bedzie mial tate.

Gość Mama murzynka
najgorsze jest to ze nie powiedzialam od razu. Ale nie pytal!!! Tylko chcial wiedziec ile wazy, jakie dlugie i czy zdrowe! bo ze chlopiec to wiedzielismy.

Gość _mamusia_
Skoro nie jest czarne jak heban to moze sie uda - ostatecznie jak sie przyznasz to pewnikiem odejdzie od razu a tak masz chocby minimalna szansę że zostanie z Wami. Jezeli chcesz kłamać to bez nerwów - na zasadzie "nic sie nie stało" - bo przeciez dla Ciebie ciemne dzieciątko to norma skoro dziadek był czarny prawda? A dlaczego nie mowilas ze dziadek byl murzynem? Jakos nie bylo okazji. Wszystko naturalnie, bez nerwow, z usmiechem, na spokojnie. Inaczej od razu bedzie wiadomo o co chodzi. A maluszek pewnie przesliczny :)

Gość _mamusia_
Zobacz jaki sliczny! ma karnację po moim dziadku! :)

Gość drika
olinek okrąglinek to była taka bajka:D:D:D:D:D murzynek:D:D na pewno uwierzy:D nie masz się czym martwić. Myślę, ze nawet nie zauważy różnicy:D:D:D

Gość Mama murzynka
_mamusia_ jestes kochana. Od razu mi lzej. Tylko czy ja bede potrafila tak bez stresu?? No wlasnie tak chcialam zrobic i tak chyba zrobie. Tak czy siak, to maz dbal o mnie w ciazy, przeciez to nie o jedna komorke plemnikowa chodzi. Dziecko jest w 99,9 % z tego co jadlam w czasie ciazy. Tylko nie ma genow meza.

Gość Mama murzynka
Darius, ale jak zaplace kolesiowi dziadkowi Murzynowi i pare razy sie przejade wozkiem po osiedlu i zdjecie dziadka bedzie w ramce i w portfelu... przestana gadac. Bardziej w to uwierza niz w koszykarza. Tu nie ma w miescie murzynow. Ciekawe ile by takiemu trzeba zaplacic. Za odwiedziny.

dziewczyno - jestes chyba niepoważna. Nie powiedziałaś facetowi, że ma dziecko Murzynka, bo nie pytał?!!! A kto by o to pytał? Jak to sobie wyobrażasz? Mówisz mu, że urodziłas dziecko, a on pyta: a czy nie jest czasem Azjatą albo Murzynem? A jak nie to może Eskimosem?

Napisz póżniej jak ta historia się skończyła. Jak zareagował Twój facet na tę wieść, i oczywiście czy uwierzył??