Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamusia murzynka

Przyznac sie do zdrady czy nie?

Polecane posty

Gość czy ten twój facet
to kompletny idiota? tak? związałaś się z kretynem? czy tak naprawdę to ty jesteś głupia i naiwna wierząc w to, że twój partner łyknie tę bzdurę? dziewczyno, opamiętaj się! zstanów się czy ty będąc na jego miejscu uwierzyłabyś sobie JA NIE UWIERZYŁABYM

Gość czy ten twój facet
poza tym na jego miejscu od razu zażądałabym zrobienia testow genetycznych więc... sama widzisz, że to nie ma racji bytu

Moje dziecko ma 10 lat -- jest blondynem ma niebieskie oczy jasną karnację . My obydwoje mamy ciemne oczy i włosy ja nie zdradziłam mojego męża nasi dziadkowie ( 4 osoby ) mają też ciemne oczy i włosy . Tylko jeden dziadek miał niebieskie oczy ale włosy czarne .W naszych rodzinach nie było blondynów ( przynajmniej nikt nie pamięta ) dziecka mi w szpitalu nie podmienili bo tylko on się wtedy urodził. Wszystko więc genetycznie może się zdarzyć . Ale w twojej sytuacji ( niewiem czy to prawda ) musisz mu powiedzieć prawdę ............................... w żadne bajki nie uwierzy ani on ani jego rodzina ani nikt .Tym bardziej że są badania genetyczne i już te tanie ( ok.1ooo zł ) wykryją twoje kłamstwo bo to inna rasa .

Gość Mama murzynka
NO WIDZICIE!! Wszystko moze sie zdarzyc genetycznie!!! Cococinella - nie powiedzialam bo nie pytal. Nie mowie ze mialby zapytac czy murzynek bo skad mialby wiedziec, ale mogl zapytac chociaz czy podobne do mamusi czy tatusia to bym powiedziala, ze do dziadka :-) A poza tym powiem mu ze to niespodzianka! My bylismy w Egipcie i w Brazylii - w sumie on jest zafascynowany kultura czarnoskora i lubi inne rasy bo jest bardzo otwarty. tylko nie wiem czy zatrybi jak mu powiem, ze mi glupio bylo mu powiedziec o takich korzeniach w rodzinie. Tak sie boje, ale to bedzie najmniejsza krzywda dla nas. On sie nie domysli. To bedzie tak, jakby wam sie urodzilo czarne. Szok.. Skad tu czarne??? A to dziadek. Gdyby byl ciemnoskory gdzies blisko, w pracy, gdziekolwiek, chociazby w miescie, to byloby przerabane, ale tak??? Nikt nie skuma. Jak jeszcze znajde dziadka i pojezdzi z wozeczkiem do hipermarketu :-) Tak wszyscy beda zadowoleni i jego rodzice tez. Robie to z milosci do niego! Bo nie bede mu marnowac zycia. Wezme to na siebie. I tez wkrotce o tym zapomne.

Gość Mama murzynka
nie musze sie zgodzic na badanie genetyczne!!!

a facet nie musi sie zgodzic na uznanie tego dziecka. Mimo wszystko wydaje mi sie, że facet musiałby byc ostanim kretynem, aby sie na coś takiego nabrać.

Gość asiol
jezuuu, przecież to jakiś absurd, jak to prowokacja to nawet całkiem śmieszne te odpowiedzi, już niektórzy rozpatrują, że może jednak facet łyknie, jaki dziadek, nie masz zdjęć dziadka, facet go nie zna, nie widział ? a Twoi rodzice?, będa popierac ten kit? białym nie rodza się czarne dzieci, a dziadek jak spłodził swoje dzieci to były zupełnie białe, tak? a teraz nagle ...no nie..... bez kitu żadek rozsądnie myslący facet nie uwierzy, NIE MA SZANS! jak nie prowokacja to wtopa przykro mi...

Gość A_B_C_
nastaw sie jeszcze ze to dziecko bedzie ciemnialo. Ma mniej niz 2 tygodnie? To szanse sa ogromne, ze mu skora bedzie ciemniala. To ze teraz ma tylko troche ciemniejsza skore nie znaczy ze taka mu zostanie.

Gość A_B_C_
To musi byc jakas prowokacja. Ale przyjmijmy ze to prawda. Pomyslalas co zrobisz jak nie kupi twojego kitu? Co zrobisz jak wystapi o ustalenie ojcostwa? Wtedy to dopiero bedziesz miala przesrane - nie tylko ze go w rogi walilas, ale jeszcze w oczy lgalas i w zaparte szlas. Przesrane...

przykro mi ale mysle ze nie uwierzy :(( ja bym powiedziała od razu, bo później zawsze gorzej..... a co do dziadka murzyna u mnie by nie przeszło ale trzymaj sie zycze Ci powodzenia

Gość Olinek jełop
Zawsze możesz próbować wmówć Olinkowi, że dziecko zostalo poczęte bez mężczyzny, w cudowny sposób, i że ma przyjść jako mesjasz, co wyswoli czarnych. Olinek uwierzy, jeśli związal sie z kims takim jak ty. I nei żal nam Olinka.

mam pomysł :D powiedz że dziecko ma za dużo pigmentu (taka choroba) i że z czasem powinno się to zmnienić :D :D :D

Gość Mama murzynka
No jasne, jak pisze ze pekam, to wszyscy mnie pocieszaja, ale jak mam juz plan, to najlepiej mnie zjechac. W dupie mam wasze komentarze. Najwiecej jada te co najwiecej sie puszczaja. Z czarnego rodzica moze sie urodzic mleczne dziecko. A wnuk moze byc czarny. To tak jak z niebieskimi oczami! E tam moim zdaniem nie macie jaj. Bedzie mi strasznie glupio ale zrobie cos szalonego i postaram sie wyprostowac to co zepsulam. Wam by to nigdy do glowy nie przyszlo bo nie macie charakterku. Same jestescie prowokacje. Ja juz to wszystko przemyslalam i zrobie tak jak powiedzialam. Jak O. nie uwierzy nie dam sie zrobic w zaden test, zabiore moje dziecko, wezme rozwod i sie wyprowadze. Moze wtedy wroci. Wszystko zalezy od tego jak sie rozwinie sytuacja. Ja wierze ze mi sie uda. Zwlaszcza ze moj maz mnie kocha i bardzo mi ufa. Nie spodziewalby sie tego po mnie. I nie bedzie chcial testu raczej - to ja zawsze troche bardziej dominowalam w naszym zwiazku. Mysle ze ten pomysl przejdzie. Tylko na poczatku moze byc konsternacja, ale po chwili maly sie zzyje z tata i bedziemy znowu udana rodzina.

Gość Mama murzynka
No ale prawda jest taka, ze to dziecko jest w 100 procentach prawie ze mnie i z tego co jadlam. To Moja tkanka. tyle zamieszania o jedna komorke faceta z DNA?? przestaje miec jakiekolwiek wyrzuty sumienia. Naprawde moim klamstwem naprawie swiat.

Gość DeLaHoya
Szczerze? tu nie chodzi juz chyba o zdrade. Sam jestem facetem i w zyciu bym nie uwierzyl w takie bajki. Zdradzilas go, to blad. Ale jesli cie kocha, to moze taki blad wybaczyc. Ale jesli bedziesz mu klamac prosto w oczy, i to w tak powaznej sprawie - tego Ci nie wybaczy (i slusznie). A czy Ty wo ogole go kochasz? jesli tak, to jak mozesz go oszukiwac? Czy na klamstwie chcesz zbudowac szczesliwa rodzine? Cale miasto (czy osiedle) bedzie sie smialo z Twojego meza. Polakow nie znasz??? Wszyscy beda go pokazywac palcem, mowiac "Rogacz". Tego chcesz? Tego, zeby za kazdym razem robil z siebie idiote, opowiadajac im wyssana z palce i absolutnie niewiarygodna historie o czarnym dziadku? Wpakowalas sie w idiotyczna sytuacje, zrobilas cos glupiego. Ale nie brnij w to. Zachowaj sie powaznie - przyznaj sie, wytlumacz, przepros. A co wy o tym myslicie? Budowac rodzine na klamstwie i bajkach? Dla mnie jakis absurd...

Gość asiol
DeLaHoya ma rację, przyznać się, nie ma lepszego wyjśćia, poza tym kiedyś dzieciak będzie duzy, też będzia miał swój rozum, skończy 18 lat, zrobi sobie test i nikt mu nie zabroni i dopiero będzie draka, zdrady w małzeństwie się zdarzają, mozna to wybaczyć, ale okłamywanie kogos w zywe oczy to błąd!

Gość A_B_C_
Absurd? To malo powiedziane! I co dzieciakowi powie za pare lat ze dziadek byl czarny? Dla mnie bomba! To chore!

Gość asiol
ja rozumiem, ze sie komuś moze cos takiego przydarzyć, ale przydarzyło sie i już, co sie stało to się nie odstanie, myslenie, ze mąż łyknie takie bzdury, to GO chyba obraża, nie uważasz ?

Gość A_B_C_
Mi sie nasuwa tylko jedna refleksja... GDYBY GLUPOTA BOLALA - NIEKTORZY SKRECALIBY SIE Z BOLU...

Gość wiesz co...
jesteś bezczelna! jak śmiesz? sama puściłaś sie, a śmiesz mówić do tych, które nie piszą, że mężuś uwierzy, że to one na pewno sie puszczają, jesteś żałosna, bo obrażasz innych i wymyślasz takie głupkowate historie

Gość Mama murzynka
Noo bo te krowy co najglosniej rycza, daja najmniej mleka. Jasne nikt sie nie puszcza... Wyprowadzimy sie daleko Bedzie szczesliwy.

Gość Mama murzynka
Ja mu tego nie powiem. Mam duzo czasu. Albo oklamie i znajde dziadka, albo spakuje sie i wyjezdzamy z Michalkiem na zawsze. Nie powiem mu tego. Predzej sie zapadne pod ziemie.

Gość Lexus king
Ja ci moge pomoc, mam w rodzinie czarnoskora 60 latke - to moze byc babcia. Odezwij sie, mam jeszcze inny pomysl. lexus_king@o2.pl

Gość wera_w
ty nigdy nie bedziesz szczęsliwa bo szczescie na kłamstwie budowane nigdy nie bedzie szczesciem. " Dziecko jest w 99,9 % z tego co jadlam w czasie ciazy.Tylko nie ma genow meza."...albo 'No ale prawda jest taka, ze to dziecko jest w 100 procentach prawie ze mnie i z tego co jadlam." tak mężczyzna nic nie zrobił w tym kierunku prawda? to nosek po marchewce bo jadłam ją w ciąży a ty cera po coli bo ję piłam:):):):):) jesteś po prostu śmieszna i tyle ci powiem hahahahahah...ty kochana nosisz to dziecko ale jest tak samo twoje co ojca dziecka! a jezeli wogóle to jest prawdą co piszesz i kochasz faceta to powinnaś powiedziec mu cała prawde , prawda choc najgorsza jest lepsza od kłamstwa. To wstretne jak mozna tak faceta wrabiac , a jezeli on uwiezy to jest taki jak ty. rózne rzeczy w zyciu sie zdarzają , ale trzeba byc dorosłym i odpowiedzialnym, trzeba poniesc konsekwencje swoich czynów

Gość babo ale masz wyobraźnię
a co gorsza ilu ludzi dało się nabrac na te historyjkę:D

Gość asiol
nikt nie ma pewności, możnaby nawet uwierzyć gdyby te pomysły mamusi murzynka nie były tak maksymalnie absurdalne

o tak dawka śmiechu max. :):):):):) mi też najbardziej podobało się \"\" Dziecko jest w 99,9 % z tego co jadlam w czasie ciazy.Tylko nie ma genow meza.\" i to \'No ale prawda jest taka, ze to dziecko jest w 100 procentach prawie ze mnie i z tego co jadlam.\" pierwsze słysze że z tego co jemy jest dziecko :) ale człowiek ciągle się uczy :):):):) a dziecko to może twojego faceta, a ta cera napewno z coli :):):):)

Ja też się usmiałam do łez. :D Ludzie mają jednak wyobraznie hahaha. Ciekawe- pewnie jakbym jadła pietruszkę i sałatę to urodziłabym ufoludka. :D