Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agata___________24

INTERNET CAŁYM MOIM ŻYCIEM !!!

Polecane posty

Gość Agata___________24

... i to jest żałosne! Mam w internecie i przyjaźń i miłość, mam kłótnie, mam godzenia się, mam tu swój świat. W realu nie mam prawie nikogo. Nie myslcie o mnie z politowaniem! Zastanówcie się - kto ma to samo?? Dziś się zastanawialam co by było gdyby mi na zawsze odłączono net i doszłam do wniosku że zabranoby mi życie. Urwałaby się nitka ze wszystkimi moimi przyjaciółmi. znó musialabym spędzać całe dnie z książką w ręku. Nic tylko się zabić. Czy ktoś tak ma? PS : Darujcie sobie rady "wyjdź do ludzi", bo nie po to tu napisałam.

hmmm troszke smutne ze nie mozesz pobyc w realu z tymi ludzmi...nie myslałas zeby sie z nimi zobaczyc tak na zywo??

Gość skad jestes Agata

Gość powiedz jeszcze ze w...
zalosne o tyle, ze jestes uzalezniona, uzaleznic mozna sie absolutnie od wszystkiego ;) Ja np uzalezniona jestem od perfum, gdybym stracila wech, lub dostep do zapachow, umarlabym :( W sytuacji gdy nie mam netu, radze sobie i nie mysle zbyt duzo o tym Nie sadze jednak aby w dzisiejszych czasach istnieli ludzie totalnie wolni od nawykow, uzaleznien, nalogow- jakichkolwiek ;)