Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OnaTaka

tampony OB - czy cos moze zostac w srodku?

Polecane posty

Gość OnaTaka

Mam pytanko.. czy zdarzylo sie wam, aby po wyjeciu tamponu cos zostalo w srodku. Uzywam tamponow OB ProComfort, ktore maja taka siateczke wookol. Dzis usuwajac go wydawalo mi sie, ze nie bylo na nim tej siateczki... tylko nie pamietam juz czy nie bylo jej jak go zakladalam czy po prostu zostal w srodku :(... nie wiem co robic.. troche mnie boli brzuch, ale nie wiem juz sama z jakiego powodu.. prosze o rade

Gość mayaaa
moze sprawdz czy na innych tamponach z paczuszki była siateczka

Gość OnaTaka
wlasnie to sprawdzilam... i na innych sa... nie wiem co robic..

Gość mijamar
wloz sobie palec i sprawdz przeciez potem go umyjesz...

Gość moniSS

Gość tamponowa
dziewczyno.. wloz palec i poprostu zobacz... nawet jak Ci spadla siateczka, to przeciez musi tam byc.. nie wpadla do zoladka ;D

wydaje mi się, że wiem o co Ci chodzi... też używam tych OB i tez nie raz to zawuazylam.. ale sadze ze ta siateczka ktora raz jest a raz jej nie ma, to wynik nasiakania tamponu, raz nasiaknie w ten sposob ze robi sie wrecz \"matowy\" zadnych siatek nie ma, raz jest wszystko. sama nie sprawdzalam czy faktycnie zostala czy nie(jakos tak.. nie moge;) ) ale po tych zjawiskach chocby przy wizycie u lekarza nie wspomnial o zadnej siateczce ktora musial wyjac;)

Gość fusia
nic niezostanie jezeli nie urwiesz sznureczka

Niemozliwe , że siateczka sie odczepiła, a tampon pozostał \"nienaruszony\" tylko bez siateczki, więc nie masz się co martwic, w środku nic nie zostało :) Z drugiej strony dziwi mnie jedna z wypowiedzi w tym topicu, a mianowicie KaaRooLaa napisała że jakos nie może sprawdzić, czy została czy nie? Brzydzisz się siebie samej, czy o co tu chodzi, że nie możesz?? pzdr!

Gość olkaaaaaaaaaaaaaaa
ja tez uzywam tamponow.. i wcale nie jest mi przyjemnie grzebac sobie w swojej pochwie