Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cola light

spacer w podcisnieniu ...rewelacja???

Polecane posty

Gość cola light

podono to urzadznie ma wyszczuplac i usuwac cellulit pomoglo to komus? jake efekty na jak dlugo jak czesto trzeba chodzic

Gość cola light
up

Gość cola light
urzadzenie nazywa sie vaculine studio koszt jednej 30 min wizyty ok 25 zl

Gość upupupup

cześć dziewczyny ja na tym byłam,kapsuła jest rewelacyjna nie robi się 10 treningów tylko seria to 20 razy jest to bardzo bardzo skuteczne jeśli chcecie pozbyć się kulku centymetrów ty i tam,na cellulit też działa b.dobrze można posmarować się środkiem na cellulut i owinąć folią to będą lepsze efekty ja po pierwszym razie miałam 200gram na wadze mniej....może to nie dużo ale w cm jest więcej.......po 1cm w udach i 3 cm w tyłku byłam tak zmachana że nie umiałam po schodach zejść i miałam mokrusieńkie włosy ćwiczenie 30 min na kapsule to 2,5 godziny na siłowni...takie jest porównanie trenerka ważyła i mierzyła nas przed wejście i po ćwiczeniach,to wszystko wpisuje do karty ćwiczeń.......tak powinno być,oczywiście jeśli ktoś kto to prowadzi podchodzi do tego profesjonalnie............. ;-) polecam wszystkim,jednak jeśli macie słabą kondycję pierwsze 3-4 razy mogą być b.ciężkie u mnie kosztuje 18zł za 30min żeby były dobre efekty trzeba oczywiście stosować dietę i korzystać z tego 2-3 razy w tygodniu ######################################################### moja koleżanka po serii......20 razy i diecie,ale spokojnej nie rygor schudła 15kg,ale nie chodziła 3 razy w tygodniu,a 2 nie ma obwisłej skóry na brzuchu itd,zamiast tłuszczyku ładnie wyrzeżbiły jej się mięśnie...........na serio polecam ja właśnie będę znów od marca na to chodzić........trochę kasy pójdzie ale warto jak zobaczysz efekty to na widok kolejnej czekoladki nie bedzie cię skręcać......pozdrawiam

EFcia kurde - rewelka !!! Wiem że najlepiej wziąć całą serię czyli 20 razy. Zastanawia mnie tylko cena: w Szczecinie w 1 gabinecie 21 zł a karnet 10 razy - 180 zł a w drugim karnet 10 razy - 300 zł /w tym 1-wszy /czyli 11 raz/ gratis i seans 30 min czegoś jeszcze w jakiejś innej kapsule. 18 zł za 30 min to bardzo mało !!! Gdzie Ty mieszkasz? I jeszcze jedno - skoro chodziłaś to wiesz - co założyć na dupę, bo kobieta mi mówiła, że lużne szort. Gdzie ja teraz dostanę w tych czasach szorty !!! Bogą być legginsy do kolan - takie jak na aerobic ???

najlepiej załóż topik na ramiączkach i spoko mogą być leginsy nasmarój się też jakimś balsamem ujędrniającym,ale już w gabinecie i możesz owinąć się folią tylko leginsy bawełniane,albo krótkie spodenki na lato ja poszłam pierwszy raz w spodniach z dresu i po 3 minutach je zdjęłam i ćwiczyłam w samych majtkach dzisiaj znalazłam jeszcze jedno miejsce gdzie jest jeszcze taniej po 15zł za 30 min i jak kupię karnet to dodatkowo 30 min do tego gratis byłam na solarium u kolegi i się okazało że oni też kupili ten sprzęt,wiesz zdażają się podróbki tego......ale nie wiem czy wpływają na jakość ćwiczeń.........i też nie wiem jak to odróżnić tylko kolega mi mówił ten z solarium mieszkam w Tarnowskich Górach koło Katowic ( ok 30km)

Efcia dzięki za odpowiedź. A już myslałam że weszłaś na ten topic przez przypadek i już nie wrócisz :-). Niestety do tarnowskich Gór się nie wybiorę /chociaż bym chciała/. Cholera strasznie drogo u mnie !!! Podejmę decyzję tak spróbuję 1 raz - ten gratisowy. Posmaruje się tym nowym kremem co reklamuje Avon bo właśnie go zakupiłam. Jeszcze raz wielkie dzięki. Pozdrawiam.

Gość podobno..
to nie jest takie zdrowe, zwlaszcza jak sie ma ukryte wady rożnych ukladów

Gość ale co
ale co tam sie dokładnie robi w tej kapsule, piszecie że ćwiczy, a konkretnie? Edyta, ja też jestem ze Szczecina, gdzie konkretnie sie dowaidywałaś? Pozdr.

Gość cola light
ide we wtorek pozniej podziele sie z wami wrazeniami:):):)

Cześć dziewczyny,- wejdźcie na link który podałam wcześniej i poczytajcie sobie. Cola - koniecznie napisz jak było :-) Ale co - ja właśnie miałam też iść jutro na 30 min gratis ale coś mi wypadło i musiałam odwołać. Jeśli chcesz to idź na moje miejsce. Godz. 18.25. podaję namiary: Studio Wellnes Spa ul. Langiewicza 22 tel: 091-4893696. Jeśli chcecie się odchudzić to ze swojej strony polecam Wam preparat o nazwie Vis Vitalis Mix, oprócz tego likwiduje cellulitis i łagodzi rozstępy. Jestem na nim od 26.01 i schudłam do tej pory 6 kilo ale zupełnie bez głodu. Cudna sprawa! Jeśli macie jakieś pytania do piszcie: domurad@poczta.onet.pl Zaznaczam że owszem sprzedaję ten preparat ale tylko dlatego że sama stosuję. A co do wyników to \"Ale co\" może się przekonać na własne oczy - spotkanko przy kawce w realu :-) Pozdrawiam.

Gość do Konefci
Efciu, a gdzie chodzilas na te kapsuly, tez w Tarn. Gorach? Jesli tak, to podaj prosze namiary

Edyta73 a gdzie kupilas ten Vis Vitalis w Szczecinie?I moze napisz co to takiego ???Ja dostalam od meza karnet na Vacu wlasnie na Langiewicza i bylam juz trzy razy ale mam teraz dziecko chore i musialam przerwac.Mam nadzieje ze pod koniec tygodnia zaczne kontynuowac moje spacerki w Vacu.Hahaha...Pozdrawiam

Do Karoliny - ja jestem dystybutorem tego środka. Napisz do mnie na e-mail\'a to Ci przyślę informacje o nim. domurad@poczta.onet.pl Pozdrawiam

Gość goosiaczeek
Czy ten wątek jeszcze jest aktualny? Myślę o rozpoczęciu "spacerków". Gdzie najlepiej w Szczecinie?

Gość pride-21
http://www.anoyafitstudio.pl/ WARSZAWA - BIELANY ul. Klaudyny 12 TEL: 691 269 852 SPACER NA BIEŻNI W PODCIŚNIENIU WIBROTRENING - nowatorska metoda treningu oparta na stymulacji nerwowo-mięśniowej organizmu poprzez pionowe drgania mechaniczne ZAPRASZAMY DO ANOYA FIT STUDIO -AKTYWNE WYSZCZUPLANIE - REDUKCJA CELLULITU -POPRAWA KONDYCJI -SMUKŁA SYLWETKA -RELAKS -REDUKCJA WAGI -USUWANIE TKANKI TŁUSZCZOWEJ WARSZAWA - BIELANY TEL: 691 269 852 ul. Klaudyny 12