Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Atomowa_Betty

Przybieranie i zrzucanie wagi przy tabletkach

Polecane posty

Gość Atomowa_Betty

Od roku biore tabletki hormonalne Cyclo - Progynova. Przy pierwszych opakowaniach schudlam i wygladalam super, przy 5 opakowaniu zaczelam powoli tyc - zwiekszony apetyt, zatrzymanie wody w organizmie - lekarz zrobil mi 2-miesieczna przerwe i gdy znowu powrocilam do tabletek to zaczelam wracac do poprzedniej wagi i w tym momencie jest ok:). Obawiam sie ze sytuacja sie powtorzy i ze znowu przy ktoryms opakowaniu zaczne tyc :( a najgorsze jest to ze z moich obliczen wynika ze to bedzie tuz przed moim slubem:(. Mialyscie taki problem czy podobna sytuacje? A moze niepotrzebnie sie obawiam? Prosze o odpowiedzi w tej kwestii. Dziekuje :) PS oczywiscie wiem ze kazdy przypadek to sprawa indywidualna

Gość Atomowa_Betty
Naprawde nikt nie mial takiego problemu??

Gość MaUpishon
ja cholerka zaczęłam łykać yasmin, i jakos nie mogę przestać myśleć o jedzeniu..koszmar, bo do tej pory byłam "szczuplakiem" a teraz notorycznie jem, i podjadam-na zmianę..(a jestem dopiero przy 11ej pigule!)..

Gość Atomowa_Betty
No wlasnie u mnie to samo, notorycznie myslalam o jedzeniu jak jakas nawiedzona!! Boje sie ze to powroci :(

Gość MaUpishon
Jeszcze jedna rzecz która mnie "boli", to fakt że jeszcze niedawno byłam osobą która naprawdę aktywnie spędzała czas wolny, więc nawet jeśli było grane jakieś drobne bycie łasuchem, to niedługo później parę brzuszków, godzina tańca, domowy aerobic, takie tam.. a teraz? Nie mam siły się ruszyć nie chce mi się i widzę zmiany w mojej cielesności, a tu nic. Mózg woła: ruszaj się, ruszaj!..a cała reszta odpowiada: MOŻE POŹNIEJ.

Gość Atomowa_Betty
Czy ktos jeszcze ma podobne doswiadczenia?

Gość justibaba
hey, mam nadzieje, ze ktos tu jeszcze jest:) ja bralam 1,5 roku tabletki antykoncepcyjne. odstawilam je w lipcu, zerwalam z moim gosciem. potem do grudnia normalnie miesiaczkowalam, az tu nagle od stycznia nic! zadnego okresu przez dwa miesiace. lekarz powiedzial, ze to stres itd. i dzis kupie cycloprogynova i jurtro zaczynam brac. zobaczymy, co sie wydarzy (najbardziej boje sie skutow ubocznym) pozrawiam wszyskich

Gość Anszak
Hej ja rowniez bylam szczuplakiem a jak zaczelam brac tabletki to ciagle mysle o jedzeni i wygladam jak kobieta w ciazy urosl mi brzuszek i poszlo mi w boczki.Odstawilam tabletki mam nadzieje ze wroce do poprzedmiej wagi bo niemoge na siebie patrzec.