Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ALE FRAJER ZE MNIE

ZOBACZYŁEM JĄ WCZORAJ W METRZE 21.02.2006 godzina 8,16

Polecane posty

ja tu zrozpaczona siedze a Ty ze interesy bedziemy robic 😭 mi naprawde smutbo:( ide spac bo naprawe sie zaczynam nakrecac i zaczynam byc zla na Ciebie za ten podszyw😠

Gość marudzicie juz noo
idzcie juz spac:O

Gość wielkie nosy
moze nie trzeba tak na wszystko sie od razu nakrecac? ;) jaki podszyw? :O

Gość wielkie nosy
tak i o tym wczesniej napisalem, ale nie zrozumielismy sie, a nie chcialem przerywac pisac bo bylo sympatycznie. no trudno 🖐️ spij dobrze i nastepnym razem na wszelki wypadek pytaj od razu o wiek zeby nie bylo kolejnej wpadki z przywara ;)

Gość wielkie nosy
ps myslalem, ze jestes mlodsza ;)

Gość wielkie nosy
podnosze rzucona rekawice ;)

Gość ALE FRAJER ZE MNIE
No iniestety dupa przez duże D. Czekałem, czekałem i się nie doczekałem. Mam tylko nadzieję, że nie jechała wtedy jednorazowo i , ze sie nie okarze, ze więcej jej nie zobaczę. Nie tracę nadziei i będę czekał do skutku (pewnie do skutku nie, ale długo)- jestem cierpliwy. Naprawdę warto poczekać nawet jeżeli miałbym usłyszeć -SPADAJ. POMYSŁ Z CZEKOLADKAMI-sWIETNY, TYLKO DOŚĆ KOSZTOWNY. CHODZI MI O TO, ŻE CZEKOLADKI TRACA PO JAKIMŚ CZASIE WAŻNOŚĆ. TAK WIĘC CZEKOLADKI TAK-ALE JAK SIE UDA TO NA DRUGIM SPOTKANIU. MIMOW SZYSTKO DZIĘKI. O i znowu krzyczałem.

czesc🖐️ a oddasz mi ja, bo raczka mi juz zmarzla:P jako wojowniczka przygotowalam moj miecz;), ale stwierdzam ze lepiej zalatwic sprawe pokojowo. mam propozycje puszcze w nie pamiec Twoj wybryk jesli cos dostanę:P- wiem nie mam co liczy na tulipana i czekoladki:P - swoja droga ja materialistka a Ty sapiradło:P wiec chcialabym link do pewnej piosenki;) co Ty na to?:)

Gość wielkie nosy
🖐️ wreszcie uporalem sie z netem, ktory mnie dzisiaj przyprawial o palpitacje serca. zeby nie bylo, ze zly i okropny jestem oddam rekawiczke bezinteresownie :P natomiast moj przyjaciel zwany google.com nie wie co znaczy slowo sapiradlo, ja tez nie wiem i chcialbym jakiegos wyjasnienia bo nie wiem co mam myslec o tym :P podaj tytul, a postaram sie ja udostepnic ;)

google na pewno wie kto to skapiradlo, wipsz zobaczysz:P piosenka to strangelove-savage :classic_cool: i :classic_cool:ze oddales rekawiczke bo naprawde dzis zimno;) ide suszyc moje piekne blond wlosy bede za pare minut;)

Gość wielkie nosy
skąpiradło, moze wydac sie dziwne, ale sam wiem co znaczy i wcale sie nie poczuwam :P i chcialbym wyjasnien :classic_cool: no kawalek przyznaje zazyczylas sobie ciezko do odnalezienia, ale mysle, ze jeszcze dzisiaj mi sie uda. niestety sprawdzone zrodla dzisiaj odmawiaja posluszenstwa, ale wreszcie zadzialaja ;)

księżniczki zawsze daja trudne zadania:classic_cool:;) tak sobie powiedzialam bo ja zostalam materialistka to Ty tez cos musisz miec:P dobrze ze net Ci siada a nie serduszko bo ja daleko, nie wiem kto by Cie reanimowal:P

Gość wielkie nosy
jestem w trakcie poszukiwan, specjalnie to zrobilas :P skapiec z materialistka na ogol sie nie dogaduje ;) nigdy nie mialem robionego masazu serca, ale na filmach kiepsko to wygladalo :O natomiast ta druga metoda reanimacji :classic_cool:

no to wychodzi ze jestesmy bez wad i mozemy sie dogadac:classic_cool: ja bym zastosowala druga napewno ,albo obydwie na raz tylko masaz nie bylby taki ostry , jak w" ostrym dyzurze":P,zeby zeber nie polamac;) mi doktor kowacz w akcji bardzo sie podobal{cool]-aktor z "ostrego dyzuru "

Gość wielkie nosy
kobieta bez wad- podstep? :P;) polamania zeber w ogole nie bralem pod uwage, ale samo prawie skakanie po mojej klatce jakos mi sie nie usmiecha :O [w tym momencie podszywacze powinni napomknac cos o strusiej zapadnietej klacie ;)] ja tylko wiem, ze w ostrym dyzurze gra clooney- brzyyyydaaal :D

dla Ciebie brzydal a pol zenskiej populacji sie w nim kocha:P Kowacz to nie on , zapomnialam jak sie nazywa, ale moze google pomoze, zaraz poszukam. ;) nie bylo mnie tu jak gadaliscie o strusiach:P

Gość czupakabra
ciupa

Gość wielkie nosy
Lucy to z brzydalem to byly slowa tofika i jego tatusia :P kabaret ani mru mru :classic_cool: nie wiem jak gra w ostrym dyzurze, ale kilka filmow z clooneyem podobalo mi sie, a ten Kowacz to juz w ogole pierwsze slysze, zreszta w serialach to sie doksztalcam czasami na kafe ;)

dr Luka Kovac grany przez Goran Visnjic , super ze pomagam w Twoim serialowym dokształcaniu :classic_cool: niestety M jak milosc dzis nie ogladalam, wiec nie streszcze Ci dzisiejszego odcinka:D ale jutro na uczelni moge sie dowiedziec:D ;)

Gość wielkie nosy
m jak milosc to chyba najlepszy serial bo jest non stop na tapecie, a niekoniecznie musisz specjalnie dla mnie sie nim jutro interesowac, chyba przezyje bez tej wiedzy :P o ktorej masz egzamin?

Gość wielkie nosy
no to powodzenia, kciuki juz zaciskam, az mi zsinialy ;) no inaczej nie widze jak 5 w przeciwnym wypadku bedzie koniec z kafeteria i serialami :classic_cool:

szkoda ze chuchnac nie mogłam przed zacisnięciem:( moze juz pusc bo jeszcze cos Ci sie do jutra z zrobi, jakis zator albo cus:D seriale przezyje ale bez cafe nie da rady:( ;) dobranoc

Gość wielkie nosy
dobra to na chwile puszczam bo znowu sobie cos zrobie ;) dobrej nocy i pamietaj o ultimatum 🖐️ na szczescie 🌻 ;)

Gość wielkie nosy
teraz juz wiem :classic_cool: ide tez spac 💤 🖐️

nosek czesc🖐️ :) odpowiedzialam na 9 z 10 pytan -zaliczylam:D:D:D i to na najwyzsza ocene :classic_cool: czyli 3:D - stwierdzil ze z poprawki to tylko tyle moza dostac. zakaz wstepu na cafe w zwiazku z tym nie ma racji bytu:classic_cool: dziekuje za kciuki, kwiatka i wspieranie na duchu:) -pomoglo:) dzis wieczorem ide uczcic moj zdany egzamin :classic_cool: Twoje zdrowko tez wypije;)