Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ALE FRAJER ZE MNIE

ZOBACZYŁEM JĄ WCZORAJ W METRZE 21.02.2006 godzina 8,16

Polecane posty

dobra to ja zaczynam zdejmuje sweter:P bardzo chetnie tylko musisz mi powiedziec jak mam to zrobic;) a sproboj jeszcze szukac goodbye blue sky and war.

Gość wielkie nosy
za tyle dobrych mp3 zdejmuj wiecej :P war mam :classic_cool:

Gość wielkie nosy
jeszcze instruktaz ;) : wchodzisz na strone http://yousendit.com/ po kolei: Recipient email address(es): wstawiasz maila Select file to send (up to 1GB): wybierasz kawalek dla mnie :classic_cool: i klikasz send it, czekasz az sie wysle i pokaze sie link do tego kawalka, wtedy go kopiujesz i wstawiasz tutaj, abym mogl sciagnac :P

kochanie ale tam cos mowia o licencji to jest platne?? czy spoko moge instalowac no nie chce mi sie czytac tego ....

Gość wielkie nosy
zadnych licencji, program jest darmowy

Gość wielkie nosy
pisalas, ze masz ten kawalek na dysku :P zwiaz wlosy :classic_cool::P

nie mam na dysku mam w emule w plikach i w media player -na dysku nie zapisuje bo nie umiem:P- nawet przed chwila probowalam i nic. prosze o instruktarz jak to zrobic;) wlosy mam spiete:)

Gość wielkie nosy
skoro mozesz go odsluchac to znaczy, ze jest na dysku. z jakiego korzystasz odtwarzacza muzyki? za wloski 5+ daje :classic_cool::classic_cool:

to nie takie proste niby sie zainstalowalo ale nie wiem co dalej szkoda dzieki wam

Gość wielkie nosy
zrobimy inaczej. kliknij na start na pasku zadan [na dole ekranu] wybierz wyszukaj, teraz wybierz pliki i foldery i wpisz tytul kawalka. jak znajdzie, a powinno ;) to kliknij prawym na niego i wybierz kopiuj, nastepnie na pulpicie kliknij prawym i wybierz wklej. jak juz plik bedzie na pulpicie mozesz zrobic tak jak opisalem powyzej, mam nadzieje, ze w miare jasno opisalem ;) jak nie to poprawie tutaj masz wszystko dotyczace uzytkowania tego programu: http://www.emule-project.net/home/perl/help.cgi?l=20

dziekuje ci ales ty cierpliwy , moze kiedys dojde jak to zrobic dziekuje ):):

nosek znalazlam na pulpicie -moj brat zalozyl folder incoming z mp3 :classic_cool: zrobilam tak jak napisałeś wiec powinno sie sciagnąć, a po co ten mali sie podaje?

Gość wielkie nosy
nie ma sprawy, tam jest wszystko opisane, wiec dasz sobie rade, jesli nie to pisz tutaj to pomoge. bardzo dziekuje, juz pobieram, a maila podajesz bo tam zostaje automatycznie wyslany taki sam link do tego kawalka 🌻

Gość wielkie nosy
hehe calkiem smieszny ten kawalek, nie slyszalem wczesniej. myslisz, ze powinienem wstapic do klasztoru? moze mijam sie z powolaniem :D

wiesz ciezko tak pisac masz moje gg jesli moge prosic 2590242 bo nie wiem jak wlaczyc jest zainstalowane no nie wiem ja nie amm stycznosci z tym to trudno mi ....sorry

Gość wielkie nosy
ok, niedlugo sie odezwe na gg obecnie zrezygnowalem z kilku rzeczy i szukam nowego powolania, uznalem, ze czas najwyzszy na zmiany. troche ryzykowne, ale tak wyszlo ;) a u Ciebie? jak to jest z tym powolaniem? :P

a to nie przeszkadzajcie sobie , ja juz ide spac bo do pracy wstaje o 5.00 jesli cie tylko moge prosic o wejscie jutro dziekuje i dobranoc , i tobie XENNA

jak Ty jestes taki tajemniczy to ja rowniez Ci nie powiem;) moge tylko wyjawic ze tez kiedys milalam inne powolanie i je po roku porzucilam, jesli mozna to tak nazwac , bo troche nie do konca to ja je:P w kazdym razie zmienilam zainteresowania o 180 stopni i teraz jestem tu gdzie jestem i nie zamierzam zmieniac, chociaz zobaczymy za rok;)

Gość wielkie nosy
ok, to moze jutro sobie posciagasz jakies mp3 ;) gdziez tam tajemiczy ;) u mnie troche dluzej trwala decyzja o zmianie powolania, ale jeszcze nie wiem co i jak. troche jeszcze czasu mam na zastanowienie sie, w ktora strone pojsc. chcialbym juz trafic na cos co mnie zainteresuje i pozostane tam, ale jak to bedzie to sie okaze :D