Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiczek forumowy

Chciałbym móc się wreszcie wykazać w seksie, chciałbym mieć dziewczynę

Polecane posty

Gość Prawiczek forumowy

Czy jest szansa, że mogę się spodobać jakieś dziewczynie, od razu mówię tak jestem prawiczek. Wstyd. A jestem już po 20-tce. I co ja mam biedny robic? Czy przyznawać się do tego przed dziewczyną jak ją poznam? Czy może mówić, że już miałem powiedzmy wcześniej dziewczyne? Chodzi o to, czy mam kłamać? Bo mnie wyśmieje czuje, moja prawiczość bierze się stąd, że jestem brzydki co tu dużo gadać, nie potrafię bajerować koleżanek tak jak moi znajomi, pesze się, i wstydzę dziewczyn, a chciałbym mieć dziewczynę swego serca. Niestety nie jest mi to dane. Problem leży w tym, że mam psychikę zwaloną przez ten kompleks, nie wiem czy mógłbym się podobać kobecie jakieś. Po prostu na dziś dzień uważam, że jestem totalnym zerem, bo nie potrafię zdobyć dziewczyny. Wszyscy do tego się ze mnie śmieją, i to poglębia mój kopleks. Jak tak dalej późnie to chyba czas skończyć ze sobą, albo oddać się do zakonu, czy organy do przeszczepu bo nic z tego nie będzie. Sorry za me smuty, ale tak się czuję.

Gość Lulu*87*
wiem cio czujesz mam podobnie tylko dziewczyną jestem... nie klam w tym zyciu jedyne co wazne to cholerna szczerosc..nie bajeruj to jest dopiero debilizm..

Jako 19 letnia dziewczyna która jest dziewicą nie masz czuć wstydu, no ale to zależy w jakim towarzystwie się obracasz. Na mnie się wypiął cały świat.

Gość Yoyo_niezalogowany
Moja rada taka:.. Niech Prawiczek Forumowy spotka sie z LULU87 :)..

Gość diabeł..............ek
słonko kłamać? chyba nie,bo prawda taka ,że jeżeli jesteś prawiczkiem to włożysz i wyjmiesz bo będzie po wszystkim-a jezeli kłamać to z głową np.zawsze jednak można wtedy powiedzieć ,że dawno dziewczyny nie miales dlatego ten niefard. Co do wyglądu -każda potwora znajdzie swego amatora-znasz to przecież!Radzę popracować na tzn. bajerowaniem więcej odwagi-będzie ok ;)

to morze idz na solarium albo coś he? ja tesz tak miałam że mnie żadem chłopok nie chcial. wtedy zaczelam spedzać całe dniami na forum o zyciu erotycznym i sie podłuczać trochę hehe:D a pozniej to było tak:poszłam raz na solarium na 7 minut zeby sie nie zjarac za mocno hehe...wsytd sie pszyzanać ale miałam trądzik na twarzy i na posladkach ale ciiiii,, a po solarce wszystko znikneło! centralnie! zgache miałam jak jasna cholerka....ale pozniej sobie poznałam chłopka. miał na imię staszek. trochęę wiochmeńskie to imie miał ae naprawdę chłopak na poziomie z furą i w skórze chodzi ubrany. a jak jedzie na balety to na szyji sobie wiesza takiego silwera chyba ze 3 cm szerokości. nie zebym była blachara ale to zawsze miło popatrzeć jak się inne lachony obracajom całe zazdrosne jak takie cioty hehheh:D dobre co nie hehe:D

Gość Lulu*87*
nie chodzi mi o wstyd..przespac sie to ja mialam wiele razy okazje.. ja chce miec faceta, ktorego bede kochala...

nie masz czego sie wstydzic!jak na moje nie sciemniaj laski,ze juz to robiles-bo w praniu i tak to wyjdzie,sam wiesz :P to nic strasznego ;) moj chłopak tez był prawiczkiem i do tego wstydliwym i co z tego???każdy kiedys tak miał :Ppowiem ,ze tyle nie zaminielabym go na innego kochanka!!!!!!!!!!!!!Miałam wczesniej NIBY doświadczonego i stwierdzam,że chodzi tu o temperament a nie o liczbe zaliczonych np.lasek :P pozdrawiam i głowa do góry!!!!!

Gość Miska 22
A Ja mam 22 lata i nadal jestem dziewicą i się tego nie wstydzę, bo niby czego, co w tym złego. Mi to zupełnie nie przeszkadza, mojemu chłopakowi też nie, choć On już pierwszy raz ma za sobą, ale czeka na mnie dzielnie i niebawem się już doczeka:), bo czuję, że nadchodzi już czas i moja gotowość by się z Nim kochać. Głowa do góry ludzie, nie to jest najważniejsze!! Jeśli dwie osoby się kochają, to wszytsko zrozumieją. A mogę się z Tobą, Wami założyć, że jest dużo osób na tym świecie, które poprostu marzą o tym by ich drugie połowy miały pierwszy raz przed sobą!! i by oddały im całą, całego siebie.

Gość Lulu*87*
chocliczek kto wie czy to nie mysl.. hehhehe ale solary to mi z pusymi laskami kojarza.. zreszta mma troche opalenizny z lata:D

Gość diabeł..............ek
nie ma jak podszywka co chochłiczek

Gość hmm Chochłiczek
jestes beznadziejna,idz lepiej dusić syfy na dupie

Ja nawet okazji nie miałem LULU*87, na widok pięknej dziewczyny nieznajomej, z którą rozmawiam serce wali mi jak młot. Beznadziejny przypadek jestem, a najgorsze jest to, że nie zanosi się na to, aby było lepiej.

jaka podszyfka? nic z tego nie rozumię:o ja sie wam zwierzyłam a wyście mnie zjechali jak takiego psa!

Gość Lulu*87*
wydaje ci sie przejdz sie na disko tam tyle lasekpustych cio sie da przeleciec w jedna noc.. sama takie dwie znam ... jak ci tylko na tym zalezy....

Gość Ja mam rozwiazanie
Przyznawać sie ;-) Ja jestem dziewica i wolalabym(choc nie musi) zeby moj facet z ktorym bede sie kochac tez robil to poraz pierwszy. Byloby fajnie gdybym wiedziala ze on tez to przezywa tak bardzo jak ja. Poza tym malo stresu bo oboje bylibysmy niedoswiadczeni. :-)

Mój były chłopak jak go poznałam miał 19 lat- sciemniał mi że miał przede mną 3 (moze i to dobrze bo sama byłam dziewica i bałabym sie isc do łózka z niedośwaidczinym) oczywiscie mu uwierzyłam długo pozniej oczywiscie po rozpoczeciu współżycia przyznał sie ze jednak byłam jego pierwsza bardzo się ucieszyłam... a wiec nie wiem co ci doradzic;)