Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jazdowiczkaa

jaki tel polecacie

Polecane posty

Gość jazdowiczkaa

chce sobie kupic telefonik.jaki polecacie ?? chodzi o wyglad i funkcje.w graniciach do 500zl

Gość grexa
wyglad to musi sie tobie podobac a funkcji jakich potrzebujesz?

NOKIE !! Ja mam 2650 http://www.nokia.pl/nokia/telefony/modele/2650/ ogolnie jestem zadowolona, ale jesli chodzi o dodatkowe wyposazenie to telefonik nic nie ma, ani podczerwieni, radia. To telefon do dzwonienia i pisania esow :) Ladnie wylgada :) To mnie przyciagnelo Miala tez inne modele 6210 3100 i 6100 Raz mialam motorole - nie polecam smieszne menu i te jej komunikaty.. ech :) Samsungi czy inne wynalazki to juz w ogole. Uwazam ze nokia to nalepszy wybor, a do 500pln znajdziesz naprawde zadowalajacy fon :) 🌼

Gość cwdw
polecam motorole

Gość lilinka19
Jeśli będziesz uważała na telefon, to nawet ten najsłabszy długo będzie się trzymał. Wiele osób narzeka na Simensy i twierdzi, że są kruche i słabe, zgadzam się jak ktoś ma ciężką łapę to owszem, ale ja do mojego podchodzę z sercem. Napisz na czym Ci głównie zależy?? Co telefon powinien posiadać??

Ja mam Sony Ericssona model T630. Bardzo mi się podoba, ma podczerwień, Bluetootha, zarąbiste dzwonki (chodzi mi o jakość), aparat no i inne podstawowe funkcje. Jestem z niego bardzo zadowolona, nawet miałam okazję wymienić go (dostać w prezencie) nowszy model ale nie chciałam bo bardzo się przyzwyczaiłam do mojego. :) Pozdrawiam!