Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boli

Ból nadbrzusza w ciąży

Polecane posty

Gość Boli

Jestem na początku 3 miesiąca ciąży i odczuwam ból nadbrzusza po prawej stronie pod żebrem. Mam wrażenie jakby coś mnie uciskało. Zamierzam zrobić USG jamy brzusznej ale może już dziś ktoś mnie pocieszy, być może to nic poważnego. Już sama nie wiem, może gazy, nerwy?

Gość oliwia13
miałam to samo na początku 2 miesiąca nie wiem co to było ale było okropne. Przeszło jak się dowiedziałam ze z ciążą wszystko dobrze, więc to chyba nerwy.

Gość Boli
Bardzo, bardzo Ci dziękuję trochę mnie uspokoiłaś bo rzeczywiście jestem strasznym nerwusem. Denerwuję się bo jeszcze nie miałam usg i wciąż przychodzą mi do głowy straszne myśli. Do tego jeszcze nie mam niestety wsparcia w mężu - chwilowy kryzys. Może mogłybyśmy czasem pogadać, napisz coś o Sobie, w którym miesiącu teraz jesteś?

Gość oliwia13
jestem w 15 tyg. Znajdziesz mnie na topiku : rodzimy w sierpniu 2006. Ty chyba masz termin na wrzesień, jest też fajny topik dla wrześniówek, same sympatyczne dziewczyny, ja też tam czasami zagladam. pozdrawiam

Ten ból to może być przepona. Ja tez tek miałam. Dzieje się tak, ponieważ płód rośnie i jest ucisk na przeponę. Możesz mieć trudności z oddychaniem. Później to ustąpi i może sie nasilić w trzecim trymestrze. Takie uroki:)