Gość sgfjks Napisano Luty 24, 2006 hej ja tez tak panicznie sie tego balam ale nie tedy droga pierwszy raz poszlam jak mialam 22 lata okazalo sie ze mam nadzerke na razie nic z nia nie robilam ale czeka mnie znow badanie cytologiczne i wtedy zdecyduje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KROLICZEKKK 0 Napisano Luty 24, 2006 do ooo jestes bardzo plytka ty nic o mnie nie wiesz....i najlepiej nic tutyaj nie posz bo twoje wypowiedzi nie maja dla mnie zadnego znaczenia!!!!!!!wiele w swoim zyciu przeszlam nie mialam takiego dziecinstwa jak moi rowiesicy!!musialam szybko dorosnac!!!i nie rzycze sobie zebys cokolwiek pisala na moj temat!!!!jesli to nie dociera to radze kupic okulary skoro taka tepa jestes i nawet czytac nie umiesz!!!!!!!mimo mojego wieku szybko musialam stac sie dorosla!!jesli oceniasz ludzi wedlug swoich (z tego co widze plyciutkich kryteriow) to ci wspolczuje...przedewszytski zeby cokolwiek o kim pwiedziec trzeba go poznac troche anie stwierdzac jaki jest na podstawie jednego tematu!!!smiac mi sie chce z ciebie!!!no ale coz wszedzie jest pelno debili!!!!!kretynko!!!!pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zatańcz ze mną. 0 Napisano Luty 24, 2006 mi ginekolog przepisał tabletki 1,5 roku temu bez badania. nawet mi nie zaproponował tego. sama rozmowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KROLICZEKKK 0 Napisano Luty 24, 2006 a mozecie dokladnie opisac na czym to badanie dokladnie p polega??jak dlugo trwa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KROLICZEKKK 0 Napisano Luty 24, 2006 rzeczywiscie za 1razem tez dostalam tabletki mala ilocia hormonow logest..bralam je tylko mieiac ale w sumie normalnie sie czulam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oooo Napisano Luty 24, 2006 Ty swoja wypowiedzia własnie pokazałas na jakim jesteś poziomie i jak bardzo dojrzała jesteś... ale przyznam,na temat aborcji to juz sie wydajesz bardziej zorientowana... rób co chcesz,twoje życie DZIECKO... ps.to forum publiczne i jak bede miała ochote bede pisała :) ps2.Życze sie pisze przez Ż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oooo Napisano Luty 24, 2006 http://poland.firstvisit.org/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oooo Napisano Luty 24, 2006 moze ta strona Ci pomoże... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tosia12345 0 Napisano Luty 24, 2006 Kroliczekk to badanie to w mgnieniu oka sie odbywa. Wchodzisz na \"samolocik\" tzw. Lekarz wklada ci wziernik w pochwe, to bezpolesne, dla niektorych przyjemne nawet gdyz bywaja zimne i takie smieszne uczucie chlodu jest. nastepnie pobiera wymaz z Twojej szyjki macicy takim aplikatorem, w ogole tego nie czujesz, wziernik rozszerza ci wejscie do pochwy na tyle ze nie musi sie tam wciskac z tym aplikatorem, Naprawde nic nie czuc. wiec bierze wymaz i po kilku dniach prosi o przyjscie po wyniki. Naprawde sproboj, Doswiadczenia nigdy za wiele, bedziesz o jedno do przodu. Ja tez mialam kiedys swoja pierwsza cytologie i sie balam i pytalam \" a czy to boli itd\" . wiec jesli powiesz ze to twoja pierwsza wizyta w tym celu to kobieta powinna byc wyrozumiala a przewaznie są i bedzie ci mowila pokolei co robi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KROLICZEKKK 0 Napisano Luty 24, 2006 do ooo hahahah nie jestem tutaj po to zebys ktos moje bledu sparwdzal a pozatym wiesz jak sie pisze ŻYCZE!!!!!!!!!!!!a co tematow aborcji to smieszna jestes!!nic nie iwesz o mnie!!!!!i masz racje moja sprawa a to ze wypowiadam sie na jakis innym forum tez!!takie dziwne ze w przeciwienstwei do ciebiejesli cos wiem na dany temat to staram sie pomoc i naoisac co wiem..czego ty nie robisz?!!!znam pewna dziewczyne ktora w takiej sytuacji byla i skoro cos wiem to nie mam prawa sioe tym podzielic??zreszta nie bede jzu odp na twoje wypowiedzi..sa one nie na temat....i nie o to mi tutaj chodzilo......zastanow sie zanim osadzisz nastepna osobe na podstwie tematu jaki zalozyla.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KROLICZEKKK 0 Napisano Luty 24, 2006 aha a co do tej strony to wiem wszytsko na temat mojego okresu!!!!i jak sie zabezpiecza!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość martyna20 Napisano Luty 24, 2006 tez sie wstydziłam...potfornie..jestm bardzo wstydliwa...ale czasem trzeba sie prezmoc ..pierwszy raz poszlam do kobiety gin po 2 latach zmuszona byłam isc do pana gin zaczełam sie zastanwaiac i analizowac i stwierdziłam ze im wiecej bede jesli bede otym tyle myslec to nie pojde wiec poszlam odrazu..prezylam i jestem z siebie dumna to nie było nic strasznego ale milego tez nie ale skoro trezba to trzeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hm hmmm Napisano Luty 24, 2006 alez zauwaz kroliczek, ze wiekszosc kobiet ci radzi zebys sie przelamala.. a ty nadal swoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hm hmmm Napisano Luty 24, 2006 moze to taki mlodzienczy bunt ;) a widac to ile i co sie w zyciu przeszlo nie przeklada sie na madre i rozsadne decyzje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KROLICZEKKK 0 Napisano Luty 24, 2006 latwo jest powiedziec kobiecie ktora sie przelamala i to zrobila..a przed 1 wizyta tez napewno czuly potworny strach i zwlekaly.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość z zapisków Napisano Luty 24, 2006 mi dwóch ginów przepisało tabletki bez badania, na podstawie wywiadu, a potem już lekarka z przychodni (bo jej powiedziałam jakie biorę) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość buziaczkowa Napisano Luty 24, 2006 chyba nie ma takiej kobiety ktora sie nie bała...ale sie przełamała a ztego co piszesz to nie zapowiada sie zeby Ty sie przełamala ale kobieto masz juz 20 lat!!!!kobiety ktore wspolzyja powinny badac sie regularnie!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KROLICZEKKK 0 Napisano Luty 24, 2006 hmmm po pierwsze to co w zyciu sie przeszlo nie ma nic wspolnego ze wstydem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!smieszy mnie to...jedynym moim problemem jest to ze sie wstydze i tyle!!a wy odrazu ze jestem niedojrala i dziecinna..ojj zdziwilybyscie sie baaardzo ........no ale coz..nie beed przeciez pisala o swoim zyciu...jedyne co krepuje mnie takie badanie i jiz!!!!!!!i nie swiadczy to o braku dojrzalosci!!!!!!chyba wstydzic sie to rzecz ludzka prawda??!!zaluje ze wogole zaczelam ten temat moze kilka osob napisalo tutaj cos madrego a reszta...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Magda ale ma Napisano Luty 24, 2006 Mam pytanie, czy badanie USG może służyć do dobrania odpowiednich tabletek ? ? ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość z zapisków Napisano Luty 24, 2006 ale to dlatego że powiedziałam że jestem dziewicą, i że nie chcę być badana i takie tam, wiedziałam po prostu swoje i nie było dyskusji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anyżówka * 2 Napisano Luty 24, 2006 1. nie, zaden DOBRY lekarz nie przepisze tabletek bez badania. 2. w zadnej aptece nie sprzedadza ci tabletek bez recepty. to nie jest witamina C do jasnej cholery. 3. tak, jestes dziecinna i niedojrzala, bo kazda dojrzala dziewczyna idzie sie zbadac do gina PRZED rozpoczeciem wspolzycia. 4. jeslibys chciala brac tabletki regularnie, to wiedz, ze wtedy badanie bedziesz miec co pol roku. 5. nie wiem, co takiego w zyciu przezylas, ale poziom twoich wypowiedzi tylko potwierdza twoja niedojrzalosc - nie masz zadnych argumentow, zloscisz sie i tupiesz nozkami, kiedy ludzie dobrze ci radza. 6. puknij sie w glowe, dziewczynko, masakra, ze takie dzieciaki uprawiaja seks :O teraz oczywiscie mozesz na mnie wyjechac z milionem wykrzyknikow, pokaz, na co cie stac :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hm hmmm Napisano Luty 24, 2006 ona nie rozumie tego ze wstyd mozna przelamac.. ale nieeeeeeee bedzie tupala nozkami jak DZIECKO :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Magda ale ma Napisano Luty 24, 2006 Mam pytanie, czy badanie USG może służyć do dobrania odpowiednich tabletek ? ? ? bo mi zaleciła gin, ale nie wiem właściwie po co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hm hmmm Napisano Luty 24, 2006 niektorzy lekarze zlecaja profilaktycznie co by zbadac stan macicy i jajnikow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Magda ale ma Napisano Luty 24, 2006 i na podstawie badanie USG przepisze tabletki, czy to tylko pic, bo USG jest płatne ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hm hmmm Napisano Luty 24, 2006 no raczej przed przepisaniem tabletek sie nie robi usg.. moze i chcial zarobic, ale przy okazji sie dowiesz czy wszystko jest ok, wiec nie ma co narzekac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taaak z booku Napisano Luty 24, 2006 jak dziecko...nawet na stronie internetowej sobie nie radzisz!!] ...przeciez jak pojdziesz dalej masz opis badania,jest zdjecie wziernika,fotela ,czynnosci przed w czasie i po badaniu... http://poland.firstvisit.org/13.asp?id=293594&girl=1&doctor=&docname= na głupote nie ma rady..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oooo Napisano Luty 24, 2006 to bylam ja;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ananke 0 Napisano Luty 24, 2006 Chciałam odpowiedzieć, ale Anyżówka mnie uprzedziła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janis 0 Napisano Luty 24, 2006 ja tak mialam ze przepisala mi babka bez badania.powiedzialam jej ze strasznie sie boje badania i mi dala tabletki...w sumie tak nie powinno sie robić no ale coz...bogu dzieki przepisala mi talbetki ktore swietnie sie do mnie dopasowaly :) novynette.a na badaniu juz bylam i powiem Ci szczerze ze nie ma sie czego bac :) najlepiej chodzic do faceta ginekologa bo są delikatniejsi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach