Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KROLICZEKKK

czy ginekolog moze mi przepisac tabletki bez badania?

Polecane posty

wszystkie jestescie takie puste (z wyjatkami)ze nie dociera do waszych pustych glow ze ktos sie moze wstydzic!!!jesli waszym zdaniem wstyd swiadczy o braku dojrzalosci to wspolczuje wam....normalne ze kazda mloda dziewczyna przed 1 wizyta sie wstydzi!!i wkoncu sie przelamuje!!!ale nie..waszym zdaniem strach przed 1 wizyta u ginekologa jest dowodem braku dojrzalosci emocjonalnej!!!!i trzeba o mnie wypisywac bzdury tego typu zejestem dzieckiem itd itp....jestem tutaj ost raz..teraz piszcie sobie co chcecie zwisa mi to...bo wasze wypowiedzi dla mnie nic nie znacza i malo mnie obchodza....przypomnijcie sobie wasz1 wizyte czy tez z radoscia bieglyscie do lekarza?!!!najlepiej jest wypisywac bzdury i obrazac kogos. zreszta NIC MNIE TO JUZ NIE OBCHODZI.!jestescie tak ograniczone ze nic oprocz waszych glupich racji do was nie trafia i pojac nie potraficie tego ze ktos sie moze wstydzic...wypisujcie teraz mnostwo rzeczy jaka ja to nie jestem...powodzenia.hahhahahahahahahahah

Gość hahahahaheeeee
nie bede sie rozpisywać...jestes po prostu głupia...:O

Gość hm hmmm
ty jestes ograniczona bo nie wiesz wogole o czym my piszemy... czy ktoras z nas napisala ze wstyd jest oznaka niedojrzalosci? oznaka niedojrzalosci jest GLUPI UPÓR!!! i ty to masz, lecz sie dziewczyno na glowe ;)

Gość lol lol lol
po Twojej ostaniej wypowiedzi watpie co do tego ze masz 20 lat...czy ktos napisla ze pierwsza wizyta jets miła??...

Gość WSPOLCZUJE CI KROLICZKU
glupoty. ja w wieku 20 lat poszlam piwerwszy raz do ginekologa, tez sie bardzo balam i wstydzilam wczesniej ale sytuacja mnie zmusila bo mialam infekcje. i wtedy dopiero glupio mi bylo bo nie dosc ze pierwszy raz to jeszcze okazalo sie ze mam dosc duza nadzerke. naprawde zdrowo myslacy czlowiek potrafi przelamac swoj upor. masz juz 20 lat to powinno o czyms swiadczyc, ale chyba noie w twoim przypadku

Gość malakuja
hehe ona raczej nie ma 20 lat...

Nie no Kroliczek, oczywiscie ze masz sie o co drzec... Przeciez dla nas to byla przyjemnosc isc do gina, zadnego skrepowania, wstyd? dlaczego? skąd? Przeciez to takie przyjemne... Czy nie rozumiesz ze nikt tego nie lubi?! Ale to koniecznosc!!! I nikt nie mowi o Tobie jako niedojrzalej ze wzg;edu na wstyd jaki odczuwasz, ale ze starasz sie uciec jak dziecko od czegos co naprawde jest ZADNYM problemem. Podejmujac tak wazna decyzje jak przyjmowanie ANTY lekarz musi Cie zbadac. To dla Twojego zdrowia. Myslisz ze bedziesz dla niego czyms niezwyklym?! To \"rozkladanie nog\", czy jak to nazywasz to dla niego codziennosc. Przestan histeryzowac. Jesli chodzi o mnie bylam pierwszy raz u gina pare miesiecy temu i az mi glupio ze tak pozno - mialam 19 lat. Bylam po tabletki, ale bardzo chcialam zeby sprawdzil, czy ze mna wszystko ok. Dla Twojej wiadomosci, tak zdenerwowana bylam chyba tylko przed wstepnym na studia. Trzeslam sie jak osika, serce mi tak walilo ze myslalam ze mi wyskoczy. I co? Przezylam. Wyszlam z gabinetu szczesliwa.

Gość hm hmmm
a ona i tak zaraz sie zbulwersuje ze jej nie rozumiemy ;]

do hmmm.glupi to tyjestes...moje pytanie brmialo prosto czy moze przepisac lekarz tabletki bez badania!!!!nie pytalam sie co sadzice na temat mojego wstydu!!!bo malo mjie to obchodzi...a tutaj odrazu glupie kretynki zaczely wypisywac bzdury typu \"dzieckiem jestes\" alno \"ogrniczona\"itp...a pozatym nie mylcie wstydu z uporem bo to dwie rozne rzeczy....nie zaczlam na nikogo naskakiwac pierwsza alejesli ktos mnie zaczyna osadzac NIC o mnie nie widzeac to jest to delikatnie mowiac denerwujace!!!!!pisze poraz ost ze to nie jest zaden upor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zreszta do was nic nie dociera...piszcie co chcecie mialam tuyaj nie wchodzic ale postrzymac sie nie moglam zeby przeczytac dalej jak wy wkolko swoje:)teraz mozecie mnie obrazac mam to gdzies..i wiecej ni odp....

Gość kurcze dziewczyno
a sama sobie odpowiedz na pytanie ktore zadalas w topiku znalazlas takiego? bedziesz tak kombinowac do 30stki? mialam tego nie pisac ale glupia jestes ale pokolenie gimnazjum ma to do siebie glupie uparte i zarozumiale

Gość hm hmmm
hahahahhahahahahaha :)

Skoro \"my tak w kolko swoje\", to moze jednak cos w tym jest? :|

glupia top jestes ty....debilko..a do tgo zupelnie tempa..przeczytaj sobie tutaj niektore wypwiedzi i jak widac przepisac moze!!!!!!!!!!!!!!!!jestescie takie beznadziejne ze trzymacie sie jednego i wkolko to samo..pewnie wasze zycie wyglada tylko praca dom dom praca ..zero zainteresowan...zajec dodatkowych.ty naprawed glupia jestes skoro myslisz ze maja 20 lat chodzi sie do gimnazjum!!!ludzie w tym wieku sa na 2 roku studiow!!jakbys nie zauwazyla!!!!!debilko...

ginekolog powinien Cię zbadać, tabletki przepisane komuś kto ma raka szyjki macicy sprawiają że rak zaczyna rozwijać się bardzo szybko, i chociaz ryzyko posiadania raka tego rodzaju w Twoim wieku praktycznie nie istnieje, to ja bałabym się ginekologa , który przepisuje hormony na piękne oczy... na to możesz kupić sobie globulki plemnikobójcze + prezerwatywę.. - daje ponoć duzą skuteczność, idz do ginekologa kobiety, mnie to pomogło na wstyd a po badaniu okazało się że nie bylo czego się bać, idz na wizytę prywatnie, to milo Cię potraktują.. dorosła kobieta nie uniknie ginekologa.

heh a pozatym widac ze sie nawet nie orientujesz od ktorego roku weszla ustawa o nowym systemie szkolnictwa!!!!!mlodziez od 1896 i w dol objela ostawa...ale jak widac nawet liczyc nie umisz.......tyloko czytajac wasze puste ypowiedzi sie denerwuje...mam was gleboko gzdies....nie jestescie n awet na poziomie zeby byc w stanie zaakceptowan i nie kom,entowac glupio tego ze ktos ma inne danie!!glupie szmaty...hahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahapiszcie teraz co chcecie ja i tak tutaj nie zajrze tym raem na 100000000%..tempaki ograniczone...

wracając do raka macicy... zjezdzają się do nas lekarze z innych krajów żeby na własne oczy zobaczyć jak wygląda zaawansowany rak tego rodzaju, bo u nich to tylko na zdjęciach... ale to specyficzne rozsławienie naszego kraju to zasługa pań \'\' które się wstydzą dać zbadać\'\', i idą do lekarza dopiero jak im \'\' ropa\'\' cieknie po nogach

Gość do kroliczek
ty jestes pusta jak but bo nie rozumiesz glupiej aluzji nawet. pokoleniem gimnazjum nazywa sie ludzi z rocznika 86 a ty idiotko glupia mi tu wykladasz reforme szkolnictwa. tepa jestes hehehehehe o matko, wspolczuje twoim starym ze takiego głąba sie dochowali

Gość do wiosna
a jak to jest jesli ktos w rodzini, bliskiej mial raka szyjki macicy czy wtedy mi moga byc przepisane tabsy, powiedzialam o tym mojej gin i powiedziala ze nie ma problemu,ale mam ciagle watpliwosci.

Gość hm hmmm
hahahahahhahaha :D

ty pizdo zajebana twoi strzy musz byc tacy niedojebani jak ty!!ja jestem z rocznika 85 kurwo glupia i naucz sie liczyc paskudo!!moge sie zalozyc ze jestes zakompleksiona z duza dupa i grubumi udami....bo tego masz hujowa prace o ile takich tepakow wogole zatrudniaja..ja kestem szczesliwa a moi rodzice ze mnoie dumni...i tepa nie jestesm skro jestem na drugim roku prawa na UJ!!!!!!do tego znam 2 jezyki i do glupiej mi baaaaaaardzo daleko!!!!!!!!a ty(wy)watpie czy macie mgr wogole....a do tego dorabiam sobie jkao fotomodelka..takze ciesze sie swoim zyciem....i korzystma z niego w pelni..nie mam komleksow szczesliwa jestem..a takie debilki mam gdzies....hahahahahhaha...ojj moglabym na temat waszej glupoty pisac tutaj i pisac..ale musze na zajecia uciekac....wy puste glupie baby....zajmijcie sie lepije wychowywaniem bachorow i gotowaniem opbiadkow...SZCZERE WYRAZY WSPOLCZUCIA!!naj;epiej bede ignorowac wasze \"wypowiedzi\" glupie szmaty...hahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahha

Gość hm hmmm
mowilas ze juz nie wrocisz loooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Gość aaaaaa bbbbbbbbbbb
Do króliczekkk. Tabletki anty dziecko może przepisać Ci lekarz rodzinny, jeśli powiesz mu,że już brałaś i wiesz które konkretnie chcesz leki. A tak przy okazji powinnaś posłuchać rad i dać się przebadać!!! przy okazji zrób sobie Tk głowy by sprawdzić czy masz tam chociaż troszkę kory mózgowej!!!!!!!!!!! Twierdzisz, że jesteś wykształcona a zachowujesz się jak pensjonarka ze wsi zabitej dechami!!!!!!!!!!! Pozdrowienia i miłego dnia

Gość do krolika
ech zal mi ciebie,twoj poziom wypowiedzi mowi wszystko dziewczyny przestancie jej tu odpisywac bo to sie zalosne robi

hahaha ale mnie rozbawuoea:))serio dawnos ie tak nie usmialam...a co?Zazdrosc dupe sciska???z kazda twoja wypowiedzia widze coraz bardziej pojebana jestes hahaha.jestes taka pojebana ze brakl slow...a do tego wulgarna.....typu\"pizda od ciebie smiertdzi\"heh taks ie zachwouej kobieta??ja wyzywam ale nie w ten sposob...rty nawet klasy nie masz....jestes oblesna i wulgarna...w przeciwienstwie do ciebie ciesze sie z tego co mam i znam swoja wartosc..a to co ty o mnie myslisz guzik mnie obchodzi...na oczy mnie szmato nie widzialas...hahahahha w przeciwienstwie do ciebie mam zaintersowania...kurwa co za debilka z ciebie to brak mi slow..a ci tak cie zabolalo to ze prtawde napisalam o tym ze gruba zakompleksona jestes..hahahaa tak dla twoje wiadomosci zajmije sie modelingiem od 2 lat i w ten sposon sama potrafie zarobic na swoje potrzeby...a ty?jestes taka popioerdolona jak chyba nikt na tym forum!!spierdalaj stad dziwko zajebana..wspolczuje ludziom ktorzy maja z takim niedorozwwojem do czynienia na codzien!!!!!hahahah

nie znize sie do waszego poziomu i nie mam zamiaru nic pisac bo nie warto z takimi kurwamijak wy tempe glupie puste!!!!!!!!!kurwa NAPRAWDE WSPOLCZUJE!!!!jask takie cos jak wy bo nawet was ludzmi nie mozna nazwca ..swinia jesty bardziej intelgetna od was moglos ie urodzic!!jestescie takie prymitywne ze nie da sie tego opisac!!!wasze bachory pewnie tez po mamusiach odziedzicza ptasi mozdzek!!!hahahahahah takze milego zxycia w tym waszym pustym swiecie....GLUPIE STARE ZAKOMPLEKSIONE KURY DOMOWE!!!!HAHAH piszcie teraz co chcecie i tak nie przeczytam:)jestescie zwyklymi wywlokami bez ambicji!!!!pustaki!!!

Gość SYMPATYCZNA KOLEZANKA
nie no, w sumie to przypadkiem zagladnelam na to forum i nawet nie mialam zamiaru nic pisac.... ALE TEGO SIE POPROSTU NIE DA ZSOTAWIC BEZ ODZEWU :D:D:D kroliczek zastanow sie co Ty wogole robisz? najpierw zadajesz pytanie na forum z prosba o rade a pozniej piszesz \"wy glupie puste kurwy nic mnie nie obchodzi wasze zdanie\" :| to po co wogole zakladasz topic skoro i tak masz zdanie dziewczyn w dupie cio:>?? troche konsekwencji :D pozatym poprostu poziom Twoich wypowiedzi mowi sam za siebie :/ zalosne to jest i komiczne :D usmialam sie pozadnie hehe a to, ze studiujesz na UJ nic jeszcze nie znaczy... poprostu czasami niewlasciwi ludzie znajduja sie na niewlasciwym miejscu :D nie bede sie znizac do Twojego poziomu i bezmyslnie Ci cisnac bo to i tak nie ma sensu - zaraz mi pojedziesz jednym ze swoich super ekstra cool tekstow w stylu \"ty glupia pusta zakompleksiona suko, jestem fotomodelka\" :D ja nie ejstem fotomodelka i dobrze mi z tym, przynajmniej do lekarza sie nie wstydze chodzic hehe pozdrawiam :):):)

Gość rebeka
ja mam tylko jedno malutkie pytanko chcialabym wiedziec czy tabletki sa tylko dla doroslych...moze to pytanie brzmi troszke glupio ale moje kolezanki powiedzialy ze recepte na tabletki wydaje ginekolog doroslym!!

Gość ojaaaaaaaa
kroliczq...czytam i nie moge uwierzyc..ty masz 20 lat??????????nie kompromituj sie dziewczynko..daj sobie spokoj ..jak obiecujesz ze nie bedziesz nic pisac to nie pisz bo osmieszasz nie tylko siebie ale to sliczne zwierzątko jakim ejst kroliczke...masz takie odzywki jak moj brat w gimnzajum...lol

Gość a ja ją rozumiem
WIECIE CO CZYTAM TAK SOBIE WSZYSTKO OD SAMEGO POCZATKU I DOSZLAM DO WNIOSKU ZE JESTEM PO STRONIE KROLICZKA...ONA ZAPYTALA GRZECZNIE .....ZACZELA PISAC NORMALNIE...A TUTAK KAZDY NA NIA ZACZAL NASKAKIWAC ZE JEST DZIECKIEM ZE JEST GLUPIA NIEDOJRZALA...TAKZE NIE DZIWIE SIE ZE ZACZELA WAM ODP TAKI A NIE INNY SPOSOB...POCZYTAJCIE SOBIE W JEJ WYPOWIEDZIACH JEST SAMA ZLOSC..GDYBY TYLKO MOGLA TO BY WAS PEWNIE TUTAJ ROZSZARPALA:)WCALE SIE JEJ NIE DZIWE..ZACZELA PISAC GRZECZNIE ZE NIE ZYCZY SOBIE ABY KTOS JA OCENIAL..A KAZDY SWOJE ZE OD NOWA GLUPIA NIEDOJRZALA ITD........................ZOBACZCIE ILE JEST ZLOSCI W JEJ WYPOWIEDZIACH KAZDY TUTAJ JA KRYYKUJE A TO JEJ SPRAWA PRAWDA???JA 1 RAZ DO GIN POSZLAM W WIEKU 21 LAT...DO DZIS PAMIETAM JAK SIE BALAM JAK MNIE TA CALA SYTUACJA KREPOWALA...UMAWIALAM SIE PRYWATNIE NA WIZYTE CHYBA Z 4 RAZY I W OSTATNIM MOMENCIE TCHORZYLAM....ALE WKONCU SIE PRZELAMALAM...I WIERZE ZE ONA TEZ TO ZROBI..BARDZO SZYBKO.SAMA WIEM JAK TO JEST...I PROSZE DZIEWCZYNY PRZESTANCIE SIE TUTAJ OBRAZAC BO TOJEST BEZSENSU....POWINNYSCIE ZWROCIC JEJ HONOR I NIE PISAC BZDUR TYPU DZIECINNA GLUPIA....ONA MA RACJE NIKT O NIEJ NIC NIE WIE....Z WASZYCH WYPOWIEDZI ZAPEWNE OMYSLAM SIE ZE JESTESCIE OD NIEJ STARSZE A TAKIE BZDURY WYPISUJECIE...OJJJJJJJJJJJJJ KOBIETY....MADROSC NIE MUSI ISC W PARZE Z WIEKIEM..TRZYMAJ SIE KROLICZKU:)POZDRAWIAM I NIE DAJ SIE:):):)