Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dep laserowa

przede mną 3 zabieg depilacji laserowej

Polecane posty

Gość dep laserowa

jeszcze tylko kilka i do wakacji bede gladka i bede mogla wyjsc na plaze :)

A jak efekty? rozumiem, że dobrze ? Ja zrobiłam sobie 1 zabieg, a potem jakoś tak wyszło, ze więcej nie...:) ale jednak usunął mi jakieś 10% najsilnieszych włosków na stałe..jkim laserem depiljesz?

Gość dep laserowa
okolice bikini, zapalcilam za pierwszy zabieg 250 zl, za drugi 190, a teraz za trzeci i nastepne zaplace po 125 zl :)

Gość dep laserowa
nie pamietam nazwy tego lasera, cos na S :) no i jestem bardzo zadowolona, bo wiekszosc wloskow juz zniknela :)

Gość tyka
bolało?

Gość dep laserowa
bolało za pierwszym razem, bez znieczulenia. Piotem ze znieczuleniem nie bolało praktycznie wcale.

Podobno wystarczą 3 zabiegi w odstępie ok. miesiąca? Tak słyszałam. A co wiecie o elektrolizie? Podobno jest jeszcze skuteczniejsza.

Gość dep laserowa
mi pani dr (bo to jest gabinet MEDYCYNY estetycznej, a nie kosmetyczny) powiedziala ze co miesiac jest za szybko - 2, 3 miesiace odstepu sa konieczne. wystarcza generalnie co najmniej 3 zabiegi, ale to jest bikini, wloski sa grubsze, mocniejsze, wiec tu potrzeba ich okolo 5.

A ja słyszałam, ż epo elektrolizie mogą zostać drobne blizny, jesli ktoś ma delikatną skórę...ale może to tylko plotki...ale chyba jest tańsza? A w którym mieście depilujesz?

Może któraś z Was polecić dobry gabinet czy studio w Warszawie?

Gość dep laserowa
ja depiluję na śląsku :) ta pani dr mowi, ze do niej nawet z wrocawia ludzie przyjezdzaja, bo maja bardzo konkurencyjne ceny na wszystkie rodzaje zabiegow, nie tylko na depilacje.