Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perfekt

Niespotykane, orginalne imiona - jakie wam się podobaja?

Polecane posty

Gość dziunia19
a ja mam koleżanki o imieniu Gracjana Tatiana albo Michele... moim zdaniem to takie sobie ale tyle jest polskich ladnych imion Ilona piękne dorota MArtyna....albo Iga

Gość coreczek
KAJA,LORIS,ORNELLA,SIMONA,BRANDO

Renata bardzo mi sie podoba:) jest wlasnie takie troche drapiezne:)fajne:) a co myslicie o imieniu Alicja? tez mi sie bardzo podoba:)malo spotykane:)

Siostra taty miala na imie Akke. 3cia zona - Hilke Podoba mi sie indyjskie imie dla dziewczynki - Nandini i wietnamskie Phuong

Gość woda mineralna niegazowana
mnie sie najbardziej podoba imie Gaja :)..tak nazwe coreczke zapewne:)...a mnie na imie Kornelia:P..

Gość helle
Miron, Makary, Helena, Franciszek, józef,, Antoni.. :)

Gość xxxxiiiixxxx
Alicja jest ladne i tak dam na imie corce

Gość dolores86
Honorata piękne

Gość czarny501
Stanowczo Husman, robi robotę i Alay. Łudi i Kłentin też wymiata. Jeśli chodzi o dziewczynki to zasadniczo ARANCZA

Gość linxxa
u mnie w rodzince sa Armand i Nicollina...:/

Jeszcze Arleta, Kacper, Honorata, Klementyna ( klementynka), Konstancja, Natasza, Rozalia, , Mieszko, Dobrawa. Ale nie mogę powiedzieć, że mi się podobają, przynajmniej nie wszystkie.

Gość dr Qndel
Koledze urodzila sie corka stwierdzili, ze nazwa ja oryginalnie tak zeby inne dziecko sie w klasie tak nie nazywalo wiec nazwali ja Amelia. Pani pozniej w urzedzie mowi (przy nich): "Halinka! Ale tych Amelek teraz bedzie, to juz szosta w tym tygodniu!" :) no comments. Imiona typu : Dzordan, Sandra, Olivia, Denis (pisownia oryginalna) najczesciej sa nadawane przez patologie ktora nie ma wiecej IQ od dwoch baterii w pilocie od tv

Gość Wiktoria i Dawid
moje naj imiona:classic_cool:

Gość genwaa
gienia:)

Gość handelek kwitnie
hildegarda---------imię mojej babci:(

A mi się przypomniała zabawa pod tytułem - wymyśl własne \"gwiezdne imię\", która powstała na fali popularności \"Gwiezdnych Wojen\":) Przepis: - Zapisz pierwsze trzy litery swojego nazwiska, - Dopisz dwie litery swojego imienia, Gwiezdne imie gotowe, teraz czas na nazwisko: - Zapisz dwie pierwsze litery nazwiska panieńskiego matki, - Dopisz trzy pierwsze litery miasta w którym się urodził(a)eś Dla przykładu: Jan Kowalski, matka z domu Kwiatkowska, urodzony w Warszawie: \'Kowja Kwwar\';) Czasem trudno to wymówić, ale brzmi kosmicznie;) Pozdrawiam:)

Zajczyk :D:D mi ostatnio podoba się imię Wiktoria, Nadia z męskich jak juz któs wspomniał Dawid , Daniel

ktos wspomial o nokii-chyba rodzice sobie nie zdawali sprawy ze to jest przy okazji miasto w finlandii.nie chcialabym sie nazwac jakas bielsko-biala:P

Gość piratka ble
czy ęmilia to niespotykane imię? hm? Emilka.. a mi sie podoba imię Marika:D

Gość piratka ble
oj miało być Emilia:P

Gość odkryj świat
Nie lubię imion: Łukasz, Krzysztof, Adam, Zbigniew. Jak można tak dziecko nazwać? Ale to moje zdanie. KAżdy ma inne :-). Wokół mnie jest dużo niespotykanych imion. Ja mam na imię Olga, moja kuzynka Lena, moja przyjaciółka Izydora (dodam, że z patologicznej rodziny to ona na pewno nie jest) jej siostry to Brygida i Estera. W mojej klasie jest Filip, Lila, Dominik, Ariel, Igor, Karol, Marcel, Pascal, Katia, Roksana, Kalina, Tobiasz, Maura, Julita, Adriana to tylko niektóre ciekawe może sie komuś spodobają. Miłego dnia życze.

Dagmara...porażka mojego życia.....Dagusia, Dgulka, Dagunia....teraz już się przyzwyczaiłam po 31 latach życia, ale kiedyś to rzygać mi się chciało....... :O

Jak będę miałą córkę, to będzie Maja Anastazja. Maja, bo lubię od zawsze, a Anastazja po jednej z prababek :-) Do nazwiska pasuje, więc nie powinno być problemu... :-)

Gość odkryj świat
nastała era MAi. Maja , MAja , Maja. Niemam nic przeciwko temu imieniu alee wszystkie niemowlaki plci zenskiej niedlugo beda tak mialy na imie. ALbo ZUZIA ZUZIA I MAJA