Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerażona_21

Czy to może być taka gierka psychologiczna?

Polecane posty

Gość przerażona_21

Od jakiegoś czasu mój chłopak ma na każdym sptokaniu inne opakowanie prezerwatyw. A pamietam jakie miał ostatnio. I jeszcze bezczelnie mi macha nimi przed oczami. Już sama nie wiem czy to może być taka gierka-na zasadzie bym zaczeła główkować i bardziej bać się on niego, czy też bezczelnie mnie zdradza i jeszcze jak najgorsza szumowina celowo mi pokazuje inne opakowanie? Od razu prosze o normalne odpowiedzi i zaznaczam ze to nie prowokacja niestety.

Gość SOLO
prezerwatywy sa jednorazowe wiec jak chcesz zeby na spotkania chodził z ta sama ??? chyba ze na mysli masz paczke (3szt) zuzywa jedna i... na nastepne przychodzi z nowa. Wtedy prawdopodobnie chce wzbudzić w Tobie zazdrość.. jesli tak to jest bardzo płytki na nastepnym spotkaniu jak zacznie machac nowa paczke to powiedz ze dziś zaoszczedzi bo nie jestes w formie i na nastepnej rowniez nie teraz on sie zastanawia

Gość a czemu
A czemu go po prostu nie spytasz o co mu chodzi?

Gość wiesz jesli ona tak celowo ro
robi to moim zdaniem chce moze wzbudzic w Tobie zazdrosc...tak mi sie wydaje.moze chce żebys okazywała mu wiecej zainteresowania/?? albo- opcja pesymistyczna- ma juz kogos i chce żebys to ty rozpoczęła rozmowe na ten temat a on łaskawie Ci powie że juz kogos bzyka. jednak-mozna tak gdybac w nieskonczonosc. pewna jest tylko że chce Ci dac do zrozumienia cos w ten sposób. najlepiej- zapytaj go o to

Gość M_D_
TMT DLACZEGO TAK??

Gość Po prostu ........
do wszystkiego trzeba dorosnąć, a juz na pewno do sex-u :-D

Gość A dla mnie to burak

Gość z zapisków
a to ten sam rodzaj prezerwatyw? bo może, jak wspomniano, używa różnych rodzajów żebyś się nie znudziła, lub on, i się tym chwali

Gość moze chce smak urozmaicic

Gość odpowiadam powaznie
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D dawno sie tak nie usmialam :D :D :D :D :D :D ps. tak, chlopak zaiste uskutecznia nader wyrafinowana manipulacje psychologiczna :classic_cool: