Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka 27

dyskotekowe fajne piosenki ! wpisz swoje ulubine kawalki

Polecane posty

Gość Żelka010
hej, szukam pewnej piosenki... słyszałam ją na dyskotece i nie wiem jak mogę ja znaleźć nie wiem jak się nazywa ale wiem że są takie słowa..: " I want to, i want to see......roght now yea hehehe..." cos takiego.... proszę o pomoc bardzo zalezy mi na tej piosence.. jesli ktos wię jak ona się nazywa...to proszę o odpowiedź ;)

Gość kanok3
witam, poszukuje tytułu tej oto nutki, bardzo mi na niej zalezy http://www.youtube.com/watch?v=I9AiUy36lhI lub chociaz lepszej lub dłuzszej sciezki dzwiekowej obojentnie czy z filmu czy z niewiadomo z kad poniewaz mam program to znajdywania utworu po melodi, lecz nie zawsze dziala a tu sa np odgłosy quada i dupa, bardzo prosze o odpowiedz

Gość Andzia...
`ajć ludziska...;p tO jest fajne: can you feel it-max farenthide`^^ se mOżna potańczyć ;p

hej.czty ktos pomoze?? szukam utworu techno gdzie na poczatku meski dosyc cienki głos spiewa spokojnie z kims słowa:cos .."..open in your mind"w refrenie sie rozwija słowami "ooooo one day " czy ktos pomoze????? z gory dzieki

Gość Nicoe147
Czy mógłby mi ktoś wypisac piosenki jakie zna z cienkim głosem? Ta której szukam jest chyba stara, jednak bardzo mi zależy by ją zaleźc... moje gg 5761581

Gość jajajaj
shake it bogini sexsu fałszywe dziki z nashatera

Gość młoda94
nutki qvo vadis :D banny benasii bros castway i hit my heart 7 elements taku u high basslovers united I can't dance klubbingman love message nightcore rainbow, don't you, lucky star THD the one Miłego sluchanka ;)

Gość Lipuś
Do kanok3 to jest: Dj smash-Volna

Gość dazek
Ja bym zamiescil takie kawalki Sash Feat. Stunt - Raindrops Armin van Buuren ft Sharon den Adel - In and Out of Love(jak dla mnie nr.1) Guru Josh Project-Infinity Madonna- Hung up ze starszych chyba nikt nie wymienil Alchemist Projecjt - music is my ectasy

najlepsze nuty jakie moga byc moim zdaniem, nie spiewane gowno i tani pop : DEEPFFORCES- WAKE UP DEEPFORCES- HARDER DONKEY ROLLERS- ON ONE CAN STOP US SHOWTEK VS. GIZMO- THE HARD WAY SHOWTEK- EARLY SOUNDS ABJECT- NEW PROJECT SHOWTEK- NO HARDER (ORIGINAL) DARK OSCILLATORS- NERO MAJOR BRYCE- MONEY SHOWTEK- THE COLORS OF THE HARDER STYLE ZANZA LABS- CONTROL THE MIND posluchajcie tego i dopiero oceniajcie!

Gość Dzolo
Pomocy! szukam tej piosenki i szukam i nie mogę jej znaleźć. Nie znam tytułu ani wykonawcy. Usłyszałem ją na projekcie plaża w tym roku. Z tego co słyszałem to piosenka jest śpiewana przez 2 dziewczyny po angielsku a refren est chyba po francusku i pierwsze słowo refrenu brzmi jak "cebula" :) bardzo zależy mi na tej piosence.Pomóżcie:(

Gość LadyDragone
Ej a gdzie byl wtedy ten Projekt Plaża??? moge cos znalesc....

Gość Dzolo
Ogulnie to pracuje w ochronie na projekcie plaża więc piosenka leciała w kilku miastach z tego co pamiętam ale najwięcej razy słyszałem ją w Ustce i Darłówku. Od jutra jesteśmy w Rewalu więc zapraszam:)

Gość dj boobo
Ja uwielbiam Decode zespołu PARAMORE mają dużo fajnych piosenek ale tą ubustwiam :*

Gość bambosz15
możecie mi pomóc szukam piosenki tylko nie wiem jak się nazywa. coś tam leci starzyn gies starzyngies o real albo o world za odpowiedż dziękuje

Gość bambosz15
możecie mi pomóc szukam piosenki tylko nie wiem jak się nazywa. coś tam leci ""starzyn gies starzyn gies o real ""albo"" o world"" za odpowiedż dziękuje

Gość GtaZiom
posłuchajcie tego new divide numb in the end leave out all the rest Utwory zespołu linkin park

Gość Majkel89
hej wszystkim !! szukam pilnie takiej fajnej piosenki którą usłyszałam na dysku i w refrenie słyszałam takie słowa "can stop this ,fallen in love" nie umiem jej znaleść śpiewała to laska jakaś :( niech mi ktoś pomoze ;):) w remixie to bylo jakimś !! dzięki z góry ;):)

Gość Waciaaa .
DJ Remo - Eo Ea .

Gość kajasad
Pussycat Dolls - Hush Hush xD

Gość blanca_n
do Majkel89 kalwi & remi "stop" fajny kawałek:)

Gość ewod
czesc sluchajcie mam pytanie- czy wiecie jaki jest tytul takiej piosenki : spiewa sobie laska refren coos tam i want youuuuu..........i can't let goooo ta piosenka ma podobny wstep jak young man ymca :D bylabym baaardzo wdzieczna pozdrawiam

Gość Agata.
Kangaroz - Zaniedbana miłość. Wbrew tytułowi piosenka bardzo fajna . ; ) ; *

Gość discoela
Moje ulubione typy disco to: Fun Factory - Celebration I will survive - Hermes House Ban Bellini - samba de janeiro, Dj bobo , there is a party Haddaway - What Is Love Shaft-Mambo italiano Melanie Thornton & La Bouche - Be My Lover Armand Van Helden - My My My Do mego zestawu brakuje mi jednak fajnego mixu żydowskich piosenek, który kiedyś usłyszałam na dyskotece, w tym utworku przewijały się słowa SHALOM... Może ktoś zna... bardzo proszę o tytuł i wykonawcę

Gość Szizi
lajktaiha Hej nie wiem jak się nazywa taka piosenka, słyszałam ją na dyskotece takie tehno-dance i jest tam takie fajne eee ooo eee oo Też szukam tej piosenki, nie moge jej znalezc

Gość niuniaLBN
Dj Sequence - Never alone Dj Sequence - I Love my DJ Dj Sequence - Back of the time Dj Sequence - Get Ready Baby (Radio Edit) Dj Sequence - No No Dj Sequence - Wanted Sound (original mix) Sophie Ellis-Bextor & Junior Caldera - Can't Fight This Feeling Bueno Clinic - Just A Deal (Disco Freak Remix) DJ Koltsov feat. Alex Rostov - Storm (d'mc-Alex Demo Mix) Stian K - Nostalgy Lazard - Your Heart Keeps Burning (Rob Mayth Remix Edit) Basslovers United - I cant dance Wet Fingers - Put Ur Hands Up (Radio Edit) DJ Kims - Live Your Life (Remix) NDS vs Tom E - 2gether 4ever (Clubraiders Remix) Inna - 10 Minutes Taio Cruz - Break Your Heart Mania - Welcome to the Club Miłego słuchania :) Pozdrawiam :*

Gość dk_wb
nari & milani & cristian marchi ft luciana - i got my eye on you