Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka 27

dyskotekowe fajne piosenki ! wpisz swoje ulubine kawalki

Polecane posty

http://www.youtube.com/watch?v=z2EgY994Joc&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Enotsobigbrother%2Epl%2Fbigbrother%2F1%2C84872%2C4453993%2Ehtml czy ktos może wie jak nazywa się ta nutka? a właściwie sama melodia? strasznie mi sie podoba ta piosenka a nie mam zielonego pojęcia jak znalezc jej tytuł:( nie słuchajcie słów tylko o melodie mi chodzi

Gość kicia411
Według mnie bajer są -umbrella(chociaż ciut przereklamowana) -Unfaithful -Teraz_Wiem -vajamos companiros -hear me -come clean -Never Again

Gość myszka0116
moim zdaniem naj lepsze piosenki to :) * RH+ - Jezu zakochałem się, * Feel - A gdy jest juz ciemno, * Rihanna i inni - Umbrella, * cj stone - in 2 the sea, * Marc Et Claude-Tremle(CJ STONE REMIX), *

Gość myszka0116
ZIOMAL JESTEM ZA JA TEZ BARDZO LUBIE TECHNO :):):):

Gość cascada
ja bardzo lubie: 1. O Ela 2.W dyscotece 3.Jesteś szalona 4.Niebo bez ciebie (sumptuastic) i inne fajne piosenki to tyle na dzis przesluchajcie i skomentujcie

Gość Ali19
U nas niestety kroluje w polskich dyskotekach jedynie techno ktore juz dawno mi sie znudzilo :/ Wg mnie oczywiscie:) najlepsze kawałki mają: Fall out boy - właściwie to wszystkie, ale jedna uwielbiam:Thanks 4 the memories; no i zdecydowanie Jack`s Mannequin-dark blue i mixed tape, no i ukochany Timbaland :); a z techna to tak przypadly mi do gustu: David Guetta, Dj Shog, ATB & East Clubbers.

Gość na dzień dzisiejszy
tylko i wyłacznie September - "Cry For You "

No wiec tak! Najlepsze sa: Something kinda ooh-Girls Aloud, Uninvited-Freemasons feat.Bailey Tzuke, United-Marky Mark, U2-Vertigo, Blank and Jones-Catch, Daniel Hoppe feat.Paul King-Love and pride , Faithless-Bombs, Groove Armada feat.Mutya Buena-Song for Mutya, Lumidee feat.Pitbull-Crazy, Mark Oh-Words, MC Lite-I rock the party, Nelly Furtado-Meneater, Paul Van Dyk-In the other side, Pet Shop Boys-Always on my mind, Republica-Ready to go, Shakira feat.Wyclef Jean-Hips dont lie, Hisham Abbas-Habibidah (Nari Narin), The killers-Smell like you mean it, The Smiths-Stop me if you think that you\'ve heard this one before, U2-Pride (Inthe name of love),

Gość Kamil 10
Moje ulubione piosenki to: Cascada - Lonley Cascada - Shut up Akcent - Kylie RH+ - Jezus (sPyChOoL Club Trance Remix) Jackyll & Hyde - Freefall Dj Bazza - Kiss Kiss Dj Bazza - Party 2005

Gość bocian88 PvdD
andrew spencer and the vamprockerz-zombie September - Sound memory Malancia - boytle Kleerup feat. Robyn - With every heartbeat (Pete Tong & Dave Spoon Wonderland remix) Bob Sinclar Feat. Fireball - What I Want Starclub feat. Alibi - Chiki Chiki (Interphace Radio Edit) crazy loop-crazy loop

Gość aga.martyna
a ja bylam ostatnio na osiemnastce i spodobala mi sie taka wloska dyskotekowa piosenka, spiewa ja dziewczyna ale nawet nie znam tytulu.... nie wiem jak jej szykac w necie a chcialabym sciagnac ale nie ucze sie wloskiego wiec nawet kilki slow z niej nie umiem powiedziec.... :((

Gość aga.martyna
wiem tylko ze jest po wlosku, spiewa dziewczyna i jest nowa...

Gość miluskaaa
Moreno_vs_Vinyltronic_-_Blame_It_On_The_Bassline__Club_Mix__ Dj Tiesto - Nyana - Cd 2 - 03 - Andain - Beautiful Things (gabriel & Dresden Remix) Base Attack - Techno Rocker 2007.mp3 Ciara - Like A Boy (Soul Seekerz Remix) DJ TipSon - You've Got (dla Izy M.) V1r00z Vs. Natasha Bedingfield - I Bruise Easily (B1 Remix) Mr.Tekkanz - Children 2007 (Original Edit).mp3 East Clubbers - More More More(www.djwitek.prv.pl).mp3 Britney Spears (feat. TI) - Gimme More (Remix).mp3 Topmodelz - Your Love(Mondo Remix) naprawde polecam !!! :)

Gość pitbull
Polecam modne ostatnio neo-disco polo z okolic Białegostoku: Dr YRY Zacier DR HUCKENBUSH ZTVORKI SPEC HAIKU FRISTAJL mitch and mitch TPN dużo o miłości i nawet megawsioki nóg sobie nie połamią, tak prostopadłe w tańcu.

Gość Technomaniaczka
Ale chu*ostwa podajecie. Ja pier*ole! East Clubbers - Sexplosion Ida Corr - Let Me Think About It (Fedde Le Grand Rmx) Carlo Resort vs 4 Strings - Tbc (Original Mix) Showtek - FTS (Fuck The System) Topmodelz - Summer Of 69 (Jump Mix) Rocco - Street Knowledge (Megara vs Dj Lee Rmx) Riva - Run Away D.L.A. Kru - Club Night

Gość Patusiaaa95
Moje ulubione kawałki to: -Świr (grupa operacyjna) -4 in the morning (Gwen Stephani) I to wszystko nie ma ich wiele :):):):) pozdro dla Tośki :*:*:*:*:*

Gość kubiko
moimi ulubionymi sa miedzy innymi 1. -funnybear -peja -frefall- tede manam gosiaandrzejewicz silamrzen sasiadka toples helenka toples\ I OSTATNI MOJ ULUBIONY FEEL I TIMBALAND

Gość palla127
Moje ulubione piosenki to :::::::: Avril Lavigne - My Happy Ending,Girlfriend Rihana-Umbrella,Pon the replay,Shut up the drive Feel-Gdy jest juz ciemno

Gość rusek
1majteczki w kropeczki 2miała baba koguta 3ogurek 4jesteś szalona

Gość rusek
kto sie ze mną zgadza że to som cool piosenki

Gość soookol
TE WYMIATAJĄ:D Paffendorf - Lalala Girl Dj fly honay - jumpstyle Dj Raaban - Anima Libera dj_in_project - 25one Kanye West - stronger L-project - summer rave Mallancia - Boytle Natalka Karpa - A Kalyna Ne Verba Ramada - Clap Your Hands (Radio Edit) RE-FLEX - BABADENG (clubbasse rmx) Santogold - You'll Find A Way (Switch & Graeme Sinden Remix) Soca 2007 Greatest Riddim fireball what i want X Zibit - Alcoholic i wiele wiele innych..... Gdyby co piszcie: 11766932 dobrej zabawy!!:D

Gość zioom
podawajcie na ta stronke tytuly piosenek

Gość łączenie . tematów . forever.
Dyskotekowe przeboje 14:13 Weridiana A może byśmy tak powymieniali się tytułami piosenek ktore sa hitami na dyskotekach... Ktore wpadaja w ucho...Ciezko zdobyc te tytuly bynajmniej w moim otoczeniu.Wiec moze ktos doda cos od siebie.A ja polecam 1.Sumptuastic - Niepotrzebni( v1r00z & T-Project Remix) 2.Max Farenthide pres Disco Superstars - Slice Me Nice 3.Mbrother - I Cant Wait No More 4. Dj Remo feat. Queen of the night - My music song Mogą być nieco przestarzałe Ale polecam mimo wszystko Wybrałam forum ogolne,bo na muzycznym nikt sie nie odzywa Wiec szukam szczescia tutaj 14:16 imprezowicz/a ja uwielbiam eurodance czyli muze z lat 90-tych.Mam tego pelno 14:23 DR ALBAN 14:25 captain hollywood project 14:32 Weridiana Wykonawcy i tytuły jeśli można 14:35 teoria o matko ! na jakie wy dyskoteki chodzicie, ze Sumptuastic grają ? w moim ulubionym klubie to tylko różne odmiany house od disco, latin, deep, aż po mocniejsze rytmy electro i progressive a nie jakieś badziewia typu Sumptuastic tudzież Kanikuły 15:11 Weridiana Ściągnij sobie tą piosenke,a potem komentuj I lepiej jakies tytuly podaj,a nie marudz Miłość jest ślepa....dlatego lubi ciemność" Nikt nie umiera z dziewictwem-życie pieprzy nas wszystkich 17:05 teoria hmm wiem jaką muzykę gra zespół Sumptuastic więc nawet słuchac nie musze, żeby wiedzieć że pewnie jakaś kicha tytuły ???? rany nie starczyło by mi 3 stron 17:07 sumpuastic to przeciez wiocha, graja to na zabawach dla wiesniakow a nie w dyskotekach 17:10 darkWater nie słuchałam od jakiegoś czasu techno, ani dance, ale ostatnio podoba mi się Mbrother "5 minutes" 17:25 Weridiana Teoria----> To podaj chociaz kilka utworow A co do to piosenki Sumptuastic to mnie sie podoba.A o gustach sie nie dyskutuje Ogolnie tez nie slucham utworow tego zespolu.Ale ten rmx jest zaj**isty.Bynajmniej jak dla mnie.Kazdy ma swoj gust i slucha tego co lubi.

Sory,ale jak patrze gdy ktos wpisuje Nelly Furtado-Meneater albo Akcent-Kylie to sie za glowe chwytam :O Dobra-kazdy ma swoj gust,ale te piosenki juz sa stare... A dyskotekowe przeboje to raczej jakies techno i remixy.

Gość Poszukuję i nic
Cześć , widze , że wpisujecie tutaj tytuły swoich ulubionych kawałkow ja jednak szukam piosenki i prosze kogoś kto wie o pomoc a mianowicie chodzi mi o taka piosenke na której widać murzynke idaca po pustyni ubraną w kapelusz i strój w łatki nie zbyt szybki kawałek ale ładny , jesli ktoś wie , prosze o pomoc i z góry dziekuję

Gość Maartusia1209
dla mnie najlepsze kawałki to: *Basic element-to you *nicole scherzinger Feat timabaland-Whatever you like *pussycat dolls Feat.Timbaland-Wait a minute *Rihanna-Please don't stop the music *Roberto Bedross,Timbaland Feat.Nelly furtado- Give it to me *Rocco-I don't know *Shaggy Feat.Nasha-Those day *Sunrise Avenue-Forever yours *Sugababes-About you now Mam nadzieję że wam też się spodobają;)

Gość xxXnatalkaXxx
Siemka:) dodaje kilka fajnych nutek, ktore mam nadzieje wam sie spodobaja tak jak mi:D *********************************************************** Krist Van D - You Are The One Tiesto - Adagio For Strings danzel - you spin me around Kalwi i Remi - Sunshine Supermode - Tell Me Why DJ Aligator - Lolipop Showtek - No Harder Dj Jose - Turn the Lights Off Mbrother - i cant wait no more Marcel Woods - Advanced Mallancia -Boytle Kalwi and Remi - El Ninio Jeckyll and Hyde - Vicous circle Jeckyll & Hyde - Psv Flame Dj Fox feat. chicago zone - Just a melody Hands Up Squad - Popp That Pussy(Club Mix) HaKa (Onar, Borixon) - krec Dupą Fedde le Grande vs. Ida Corr - Let Me Think About It Fanny Pack - Hey Mami You Sexy Ozi - Juicy Pen Ruthless & Vorwerk Mix - Satisfaction Dj Raaban - Anima Libera Dj Malec - Endless Love (Radio Edit). Lady dana - Panic machine DJ Aligator and Vspishkin - Davaj Davaj Apollo - Dance 2007 (Cascada Remix) Alpha Twins- The Dark Side (Qlimax anthem 2006) Paul van Dyk - Let Go Dj Manian - Turn The Tide (Bulldozzer Club Edit) X Zibit - Alcoholic Xzibit - Multiply Xzibit - Paparazzi Piesek Leszek - Hau Hau Cerla Vs. Dj Manian - Jump (Dr. Dj Cerla Remix). Benassi Bross-Rocket In The Sky K-Paul feat. Dorian E - Wide Road ************************************************************** No i chyba narazie tyle wystarczy, zachęcam do ściagniecia:) pozdrawiam:)