Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mała_Gosia

dobry krem pilnie poszukiwany

Polecane posty

Mam 28 lat i niestety suchą cerę. Od jakiegoś czasu próbuję dobrać odpowiedni dla siebie krem, ale jak na razie bez pozytywnego skutku. Chcę, aby nie tylko nawilżył, odżywił, ale jeszcze ochronił przed zmarszczkami. No i żebym nie musiała nakładać go co kilka godzin...

Gość tez sie chetnie dowiem
bo juz nie moge patrzec/dotykac swojej suchej cery ... wrr

Ja bardzo długo używałam Garniera - komfort suchej skóry - i naprawdę wart swojej ceny, ale niestety... nie zapobiega zmarszczkom, a w moim wieku:) warto by już się za to zabrać:D Teraz stosuję kozie mleko Ziaji - też niezły, ale bez zachwytów...

Gość tez sie chetnie dowiem
Garniera .... hmmm....mogłby byc dobry,ale zapomnialam dodac ze mam cere naczynkowa... i ten raczej by sie nie nadał ... juz sama nie wiem co mam stosowac...nic nie działa tak jakbym chciała

Gość asia__________asia
może Nutrilogie Vichy? Nr 1 jest do normalnej cery a 2 mocniejszy do cery suchej...Ja zawsze w zimie stosuję 1 (mam cerę mieszaną z suchymi policzkami).

Co prawda ja mam cerę normalną! Ale polecam odżywczy krem Olay z serii complete care. Jestem zadowolona- szybko się wchłania, nawilża, odżywia! A latka mam te same co ty.

A na noc dobry jest krem Yves Rocher Minuit( chyba taka nazwa)- natłuszcza i jest przeciwzmarszczkowy.

działanie przeciwzmarszczkowe - filtry na dzień, retinaldehyd na noc. filtry firm aptecznych, najlepiej SPF 50 i wyżej. tu masz wymienione te skuteczne: http://www.biochemiaurody.com/DzialSun/filtryindex.htm na noc z firmy Avene - Ystheal, Diroseal lub Diacneal. na to możesz nałożyć po godzinie jakiś krem nawilżający (pod filtry również, jeśli będziesz czuła taką potrzebę). pod filtry możesz też nakładać serum z wit. C: http://www.biochemiaurody.com/DzialLab/serum-wit.c.htm