Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobita......

windows xp-problem....pomóżcie kto się zna

Polecane posty

Witam. Zakładam topik , ponieważ mam problem i liczę na pomoc ludzi którzy się znają trochę na kompie. Jeszcze nigdy się na Was nie zawiodłam, więc i tym razem proszę o pomoc. Jakiś czas padł mi system windows xp i instalował mi ktoś od nowa. Od tego czasu mam strasznie ciemny obraz. Na monitorze ustawione na maxa rozjaśnienie, a nadal obraz jest ciemny. Próbowałam znaleźć sposób na rozjaśnienie we właściwościach , ale tam są tylko opcje o rozdzielczość i kolorach -nie ma o rozjaśnieniu czy przyciemnieniu obrazu. Jak to zrobić, żeby jeszcze rozjaśnić obraz??? Przekopałam kompa w te i z powrotem i nie znalazłam drogi do rozwiązania tego problemu.

moze nie te sterowniki do karty graficznej...??...albo sprawdź ustawienia monitora...w samym monitorze...

No właśnie sprzętowo-na monitorze rozjaśniłam na maxa, a obraz dalej do d....... Ktoś ma jeszcze jakieś pomysły???

Moja rada w ustawienich monitora sprawdź może masz coś przestawione z temperaturami kolorów 7500K zmień na 9300 lub wybierz domyslne monitora.

Do \"kocham moją rybkę\"- dziękuję Ci za mądrą i profesjonalną radę. Program power strip rozwiązał mój problem. Jestem bardzo wdzięczna 🌻 . Pozdrawiam.