Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wiosna_

ginekolog prywatnie

Polecane posty

Drogie panie, ciekawi mnie czy chodząc do ginekologa na wizyty prywatnie -ale do takich małych gabinetów domowych a nie do dużych przychodni prywatnych- płacicie za wizytę gdy przychodzicie tylko po receptę na pigułki? np: wizyta 1: badanie, cytologia - płacicie ale gdy idziecie po 3 m-cach na kolejną i w sumie macie aktualną cytologię i byłyście niedawno badane - to czy lekarz robi kolejne badanie w sumie niepotrzebne, ale jest za co wziąć pieniądze... czy też wypisuje receptę i nie chce pieniędzy? właśnie się wybieram na taką drugą wizytę i nie wiem czego się spodziewać?

Gość utka utka
Nie płaci się za wypisanie recepty jakiejkolwiek,za odbiór wyników...Jednak to zależy od lekarza.Mój na tel.wypisuje mi receptę jak potrzebuję.Cytologię robi lekarz jak sobie życzysz,po 3 miesiącach nie robi następnego bo po co?Chyba,że coś jest zle.Jednak jak zmieniasz lekarza to może będziesz musiała zacząć wszystko od początku.Jednak to jest odpowiedzialne i dobre.

Gość utka utka
Czy jest kolejne badanie to zależy jednak jak bierze się tabletki to powinno się co jakiś czas robić badania...niekoniecznie musisz być zbadana.

U mojego gina płaci się za wypisanie recepty. Jeżeli chodzi o cytologię to również się płaci ale robi się ją raz w roku a wyniki dowiaduję się telefonicznie.