Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nescafe

Podkład a krem koloryzujący

Polecane posty

Mam pytanie:czym się rózni podkład od kremu koloryzującego? czy np. taki krem koloryzujacy z Nivea albo z Oriflame (Visions) ma jakieś inne właściwości niż podkład?Nadaje skórze kolor i całkiem wnika, czy pozostawia tak jak podkład warstwę pudrową?A może ma jakieś właściwości nawilżające czy odżywcze?

krem koloryzujący nie kryje, nie matuje, nie daje pudrowego wykończenia, tylko takie bardziej naturalne, po prostu barwiony krem :) nie wchłania się też do końca. wyrównuje koloryt cery. jeśli jest dobry, to dobrze nawilża.

mam cerę mieszaną i lubię nawilżający krem koloryzujący Avonu, Nu Skin... nie lubię: Nivea, rozświetlający krem koloryzujący Avonu.

Gość gość
Krem koloryzujący NATURELL SPF 8 - od HB, jestem z lepszych tego typu kosmetyków, przynajmniej przy mojej wrażliwej cerze - bardzo duże zmiany na skórze, skóra ładna i zdrowa, bardziej efektowna. Testujcie.

Gość annakiec
Bardzo dobry jest Krem koloryzujący NATURELL SPF 8, tutaj przynajmniej opalenizna jest naturalna, w przypadku zdecydowanej większości kosmetyków tego typu, nie ma na coś takiego szans. To zapewnia również nawilżenie, nie wygląda się sztucznie, tylko normalnie.