Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Już wolna

Jakie zachowanie u Waszego faceta spowodowało że zerwałyście znim?

Polecane posty

Gość Już wolna

Co przebrało miarę? Co spowodowało że powiedziałyście-dość!! Jakie zachowanie na tyle was uraziły czy po prostu nie odpowiadały Wam że postanowiłyście to zakończyć. Tylko bez głupich wpisów...👄:)

Gość Już wolna
mój ex umyślnie nadepnął na mojego chomika i bezczelnie twierdził, że "niechcący" :(

Gość jackunnnieczka
to ze w mojej obecnosci podrywa inne .

u pierwszego NUDA! nic sie nie działo.on był we mnie zapatrzony i mnie zagłaskałby na śmierć. u drugiego- bezczelność, egoizm, chora zazdrość

Gość Wodniczka_elle
zdrada.. choc nikt mnie nie zdradził Napewno uderzenia i zbytnie ogladanie sie za innimi. To dobre dla acetow co nigdy kobiety nie widzieli. A jak juz to niehc to robi dyskretnie a nie tak ze tu objety ze nia, a az sie obraca za jaks ktora idzie.

Mnie denerwowało samo jego zachowanie w stosunku do mnie. Czułam się zawsze gorsza od niego bo właśnie chodziło mu o to żebym tak się czuła... teraz to ja nie wiem dlaczego wogule byłam z taką osobą :o ... Jednak miłość jest ślepa :P

Gość do Jaccunieczki....
coooooooooo? podrywał inne?? w twojej obecności? po którym razie podziękowawać panu...chyba ich nie dotykał czy też?

Gość pociagam
upi upi fajny topic

Gość havana
ja uwazam ze puki nie do tyka to przeciez patrzyc mu nie zabronie :) i to nie jest powod do zerwania... przeciez faceci sa wzrokowcami....

Gość nie zgadam sie....
jesli facet spojrzy krótko w ramach po prostu patrzenia - od tego mamy wzrok to spoko, każdy w końcu patrzy, ale kiedy WPATRUJE się długo z napalonym wzrokiem przy swojej kobiecie na inna to juz jest olewka i cholera wie co robi bez naszej obecnosci!

Gość łupik łupi

Gość piszcie

Gość suunsosoa
u mnie zdrada. Dla mnie juz nie ma o czym potem mowic

Gość ckckckc
rutyna

Gość orange88
moj z zazdrosci ze poszlam na impreze bez niego upil sie a wracajac o 2 nad ranem szedl srodkiem drogi ... no i jechalo auto...jego szczescie ze nic powaznego mu sie nie stalo , troche siniakow... zreszta kiedys juz mowil ze sie zabije w sytuacjach kiedy bardzo nie chcial zebym cos robila...myslalam ze nie mowi tego powaznie.kiedy dowiedzialam sie o zajsciu juz wiedzialam ze nie umiem byc z kims takim.balam sie jednak zerwac od razu.poczekalam az wydobrzal po wypadku..

Stanowczo twierdził, że odwiedzili go w nocy Marsjanie i przekopywali w jego pokoju tunel do Kanału La Manche. Jadł przy tym chrupki i tupał nogami, sprawdzając jednocześnie czy są jeszcze pod podłogą :) Zerwałam z nim w chwili, kiedy zaczął zrywać parkiet :D

Gość ehhhhh
..był beznadziejnie nudny. Do tego skąpiec, jakich mało. NIc się przy nim nie działo..tylko kapcie i telewizor. Musiałałam codziennie robić mu kolecje, a on w zyciu nie zaprosił mnie do żadnej knajpki. NIe lubił wychodzić do ludzi (bo go denerwowali). Był po prostu nijaki.

Gość very
okłamał mnie- zerwał naszą bliskość. przestał mi patrzeć prosto w oczy...

Gość maduza rzeczna
nie przyjechał na randkę, nie zadzwonił, że go nie będzie, nie odbierał telefonów. nie pierwszy raz... dopiero za 4 razem zerwałam... a nadal go kocham, ale myślę, że oszukiwał... zdradzał może nawet, skoro nie mógł odebrać telefonu ode mnie...

Gość anya2
obie zaprosmy TMT na kawę, bo ja juz nie moge czytac o tym, ze nie mial nigdy dziewczyny..moze nawet jakis sex mu zaproponuję, bo to juz jest niemozliwe;)

Gość mala i szara
no coz....moj koles nazwal mnie podczas sexu imeniem mojej najlepszej przyjaciolki ktora znal przede mna i od zawsze mu sie podobala...dno kompletne....