Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mychka

szwy rozpuszczalne - po ilu dniach powinny wyjść??

Polecane posty

Prosze podzielcie się doświadczeniami ze szwami rozpuszczalnymi na kroczu. Ja juz 3 tyg po szyciu a wszystkie jeszcze się trzymają ... i zawnętrzne i wewnętrzne :O Czy to nie za długo?????????????????

Gość abcdeq
nie martw się ja jeszcze po ponad miesiącu znajdowałam:)

Gość a nie lepiej
pójść na zdjęcie? Trwa tylko chwilę. Ja miałam rozpuszczalne a i tak zalecali wyjęcie, mniej kłopotów. Wyjęli mi po 5 dniach i muszę przyznać, że mi ulżyło. Nie drażniłam rany przy myciu tymi cholernymi nitkami.

Dzięki za odpowiedzi :) Własnie zastanawiam się nad odwiedzeniem lekarza z tymi szwami bo mam ich dość. A czy to ze zostają zbyt długo nie wiąże się z jakims ryzykiem??

Gość asiol
mi zewnętrzne zdjęli jakoś po 4 czy 6 dniach a wewnętrzne powinny sie rozpuścic i faktycznie one tam sa dosyc długo, idź niech Ci zdejmie te zewnętrzne, nie męcz się, pozdrawiam

Zewnętrznych szwów nie miałam po 4 tygodniach, a wewnętrzne to około 5 tygodniach.Krwawiła mi jedna ranka po szwie zewnętrznym, więc nie wiem czy dobrze jest wcześniej ściągać szwy.

Gość gość
Mija 5 tygodni a ja nadal mam wszystkie zewnetrzne, ide dzis do lekarza zapytac co z tym zrobic. Jest to uciazliwe, boli i drapie :/ samego zdejmwania boje sie jak diabli, aaaaale chyba lepsze to niz ten dyskomfort :/

Gość a niech to ror wrocila
Mi kolezanka stoamtolog polecila,ze nawet jak bede miec szwy rozpuszczalne to by iscna ich zdjecie,bo z ich rozpuszczalnoscia roznie moze byc.