Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 TYLKODLASZCZERYCHKOBIET

SONDABLISKIE SPOTKANIE Z MALYM PENISEM

Polecane posty

Go艣膰 Do Powyzej
Szczera i lebska dziewczyna z Ciebie. Ale niestety, na takich forum trudno o kulture i tolerancje. Mialy byc historie a jest stek wulgaryzmow. Ech...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 marzcie sobie dalej o 20cm
Zostaniecie starymi zrz臋dliwymi pannami, kt贸rych nawet 10 cm nie zechce... b臋dzie za p贸藕no.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marzcie sobie dalej o 20cm
tak si臋 zastanawiam, czy te dzisiejsze mohery te偶 nie marzy艂y o 20 cm :P

Udost臋pnij ten post

Up JagodaLovesBigDicks - niez艂e ;) Respect

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kobieta Tolerancyjna
Brawo Jagoda i inne szczere!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tylkoSzczerze
mam pytanie do wszytskich pa艅 gustuj膮cych w du偶ych penisach........ jak wyglada w waszych oczach rozmiar d艂 15cm(mo偶e troche wiecej) i obw贸d 14cm TYLKO NIECH KTO艢 ODPISZE........

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 4231
kiedy艣 dawno dawno temu mia艂am ch艂opaka kochali艣my si臋 bardzo ale kiedy nadszed艂 moment zbli偶enia poczu艂am sie strasznie jak mocno go kocha艂am tak mocno i szybko przesta艂am Jego fiut mia艂 mo偶e 5-7 cm nie mierzy艂am ale po takim szoku nigdy wi臋cej namiastki cz艂onka Swoj膮 drog膮 to mi go 偶al ale przecierz nie b臋d臋 wi膮za艂a si臋 z kalek膮 do ko艅ca 偶ycia? Ma艂y penis tj. do14cm to nie penis to parodia penisa A i dodam jeszcze 偶e o orga偶mie nie by艂o mowy bo i jak? skoro praktycznie jego nie mia艂 Te brednie o mi艂o艣ci , o wn臋trzu o ciekawym charakterze to tylko gadki dla facet贸w z ma艂膮 KU艢K膭 呕eby kobieta by艂a zaspokojona potrzebny jest prawdziwy cz艂onek i cho膰by nie wiem ile mia艂 na koncie , nie wiem jak by艂 przystojny itp to nie zrewan偶uje normalnego sexu NIe wiem co maj膮 zrobi膰 ci co niestety nie maj膮 czym sie wykaza膰 ale musz膮 zdawa膰 sobie spraw臋 z tego 偶e kobieta kt贸ra z nimi jest lub b臋dzie , nigdy nie b臋dzie do ko艅ca szcz臋艣liwa Ma艂y penis to pora偶ka !!!!!!!!!!!!!!!!! Nie ma co sie oszukiwa膰 !!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 4231
do dego na g贸rze Na jakim 艣wiecie 偶yjesz??? W szuflandii ??? Cz艂owieku 16-18cm no taki nie du偶y a o mniejszych np 8 cm to tylko napisze ha ha ha :) :) :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 4231
i prawd膮 jest 偶e to wy macie huj do gadania bo je艣li macie malego to jeste艣cie towarem wybrakowanym i mamy was gdzie艣 Mo偶ecie sobie sami fiuta doi膰 To od nas zale偶y czy zrobimy wam 艂ask臋 i k艂ami膮c w 偶ywe oczy pieprzymy 偶e by艂o nam dobrze ale jeste艣cie durni:) :) :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 4231
a i jeszcze je艣li te20 cm ma jeden na milion to gdy ja mia艂am kilku o tym normalnym rozmiarze tzn 偶e maz miko ha ha ha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zwierzak 25
nigdy nie spotka艂em nikogo z ma艂ym penisem ale my艣le 偶e to kurwa nie fart mie膰 ma艂ego .S膮dz臋 偶e utrudniona jest penetracja a co za tym idzie kobieta kt贸ra nie czuje w sobie penisa nie b臋dzie szczytowa艂a Je艣li s膮 naiwni co my艣l膮 偶e sex z krasnalkiem to przyjemno艣膰 to sami siebie oszukuj膮 :) :classic_cool: :classic_cool: to jak amen w pacierzu :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zwierzak 25
:classic_cool: :classic_cool: niekt贸re wypowiedzi faci贸w co chc膮 sie pocieszy膰 偶e ma艂e jest pi臋kne jest 偶enuj膮ce i 艣mieszne :classic_cool: :classic_cool: :) :) :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 batman 102
popieram

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Amant2
Mam ma艂ego kutasa (13cm) nie jestem specjalnie maj臋tny z wygl膮du te偶 raczej przeci臋tny i jak na razie zawsze to ja zawsze zrywa艂em z dziewczynami. Dzwoni艂y, prosi艂y, p艂aka艂y a ja pozostawa艂em niez艂omny. C贸偶 chyba ju偶 taka moja natura, wyrucha膰 i zostawi膰. Czy偶bym by艂 wyj膮tkiem?

Udost臋pnij ten post

Rany, m贸j facet ma 18cm.. i ma kompleksy, 偶e to ma艂o. Ja nie mam por贸wnania bo to m贸j pierwszy. Ale widze, 偶e faktycznie sa takie du偶o mniejsze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 batman 102
do amanta nie zalewasz ? :) Naprawde ? :) 13 cm i to ty je porzucasz ? :) No nie polewka :D Czy ju偶 nie ma topic贸w na kt贸rych ludziska szczerze pisz膮 ? Wsz臋dzie kituj膮 , 偶e ma艂a fujara da lasce szcz臋艣cie , a jak gdzie艣 czytam , 偶e i te偶 orgazm to zastanawia mnie co za kretyni to pisz膮 :) :D :p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Amant2
Czy ja pisa艂em 偶e ma艂a fujara zapewni lasce szcz臋艣cie czy te偶 orgazm? Robi艂em swoje i wraca艂em do swoich zaj臋膰, a czy laska zosta艂a zaspokojona? szczerze nie dbam o to je偶eli tak to dobrze, je偶eli nie to 偶adna katastrofa ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 batman 102
rozumi臋 zaliczasz i nie interesuje ciebie czy sie sprawdzasz czy te偶 nie , boisz sie us艂ysze膰 prawd臋 Ciekawe podej艣cie ciekawe :) :) :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 batman 102
amancie2 w twoim przypadku to s膮 naprawd臋 bliskie spotkania z ma艂ym penisem Bli偶szych nie b臋dzie Rzadko trafia sie kto艣 szczery :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Amant2
Nie boje si臋 prawdy, poprostu 偶adna jeszcze nie odwa藕y艂a mi si臋 o tym powiedzie膰. Mo偶e si臋 sprawdzam :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 batman 102
nadzieja umiera ostatnia tak trzymaj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maluszki
niestety maluszki sie sprawdzaj膮 sie -nie daj膮 przyjemnosci, je偶eli rzadna ci tego nie powiedzia艂a to znaczy 偶e cie ok艂amywa艂y . A i pewnie wszyskie orgazmy byly udawane.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lucia z krakowa
na pewno by艂y udawane bo maluch nic nie zdzia艂a amant sam sie oceni艂 na 2 to m贸wi samo za siebie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lucia z krakowa
mo偶e nie wszystkie maj膮 du偶e cyce ale to nie one s膮 naszym jedynym atrybutem Co innego fiut Ma by膰 jak fiut czyli ma by膰!!!!!!!!!!!!!!!! Taki np. 9cm to jak by go wcale nie by艂o To po cholere wtedy facet ??????????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tylko duze penisy daja rozkosz

Udost臋pnij ten post

Hahahaha :D Dawa膰 kolejne traumatyczne spotkania z \"ma艂ym\"....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 crystiana
By艂am kiedy艣 z facetem kt贸rego pisiorek mia艂 d艂ugo艣膰 ok 6 cm wi臋c nikt mi nie powie 偶e mog艂o by膰 mi臋dzy mami co艣 wi臋cej To by艂o straszne Nie mia艂am poj臋cia nawet czy to stanie nie wspominaj膮c czy si臋 spu艣ci Po prawie godzinie nadal tylko sta艂 i nie mia艂 zamiaru doj艣膰 gdziekolwiek...... Zadna kasa nie ma znaczenia je艣li w rachub臋 wchodzi taki TROCZEK

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 crystiana
nO W艁A艢NIE NIC a on by艂 na baczno艣膰 nie na spocznij :classic_cool: ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 virbatorrrrrrrrrrrrr
wiecie nie ma co moj mezczyzna ma 17 cm i ja mysla艂am ze to przecietniak ale tak czytam czytam to dopiero sobie zdaje sprawe jak wazna jest wielkosc rozmiac tym bardziej ze nie mam porownania bo jest moim pierwszym i mysle ze ostatnim

Udost臋pnij ten post